Влез

View Full Version : Ух....

Borntobewild..
07-01-2014, 18:31
Здравейте, на 16 съм :)...Объркана съм, ама яко.. Имам си приятел от почти 9 месеца, но той е в София, а аз на 250 километра от него.. Както и да е, не пиша за това.. От доста време се закачаме с един пич от моят клас, но до вчера само толкова.. Излизахме с класа за завършването и се целувахме, доста се поцелувахме всъщност .. И нямам идея какво да правя, зверски ми е разбъркано в главата...Иии по тази причина пиша и моля за съвет, какво да правя ?

П.С против изневерите съм попринцип..

Getyourfreakon
07-01-2014, 18:32
Реши си кой искаш. Ако искаш пича от класа ти, първо зарежи другото момче, недей да го лъжеш.

different111
07-01-2014, 18:34
Който както си го направи. По-добре не лъжи приятеля си ако нямаш чувства към него. Ако пък имаш и съжаляваш за това, което си направила - премълчи си.

Borntobewild..
07-01-2014, 18:35
Реши си кой искаш. Ако искаш пича от класа ти, първо зарежи другото момче, недей да го лъжеш.

Някак си прекалено много мисля за болката на хората, и знам че ще го нараня ако му кажа, но ще го нараня още повече ако поискам да се разделим..

Getyourfreakon
07-01-2014, 18:38
Май няма как да избегнеш това да не го нараниш освен да премълчиш, но каква ще е тази връзка с лъжи и без чувства? Няма смисъл ако не искаш да си с него да го залъгваш, по-кофти е. Пък и най-вероятно държанието ти към него ще се промени дори и да не искаш.

galaxy29
07-01-2014, 18:56
лепни си алената буква м/у гърдите

fifito19
07-01-2014, 20:35
Ами вземи да поговориш със съученика си какви намерения има. Седни и помисли дали твоите съвпадат с неговите и ако ти харесва идеята да продължиш с него, говори с гаджето си в София и му обясни много внимателно какво се случва. Попитай и за неговото мнение и как той би постъпил. Накрая реши сама да направиш това, което най- много ще е в твоя полза, защото не живеем за другите хора, а за себе си. Гледам, че не си споменала никой от тях да е любовта на живота ти, така че вярвам, че няма да се нарежат, ако разочароваш някого.

xXxPETYAxXx
07-02-2014, 06:54
А приятелят ти за колко време ще е на 250км от теб?
Всъщност няма кой знае какво значение това. Разделете се, очевидно не го обичаш. Дали ще го нараниш толкова, колкото си мислиш също е под съмнение...

sl1nceetoo
07-02-2014, 11:11
Рядкост са връзките между съученици, които имат някакво бъдеще. Прецени на кой от двамата държиш повече. Преди да предприемеш каквито и действия с гаджето ти, първо поговори с момчето от класа ти и разбери намеренията му.

RapExotic
07-02-2014, 13:41
Виждала ли си някога гаджето си на живо?

Borntobewild..
07-02-2014, 18:42
Виждала ли си някога гаджето си на живо?

Да виждала съм го, аз пътувам до него, той до мен :)

de-X-ter
07-03-2014, 09:45
зарежи и двамата, намери себе си и после си търси гадже! аман от момичета, дето не знаят какво искат и после ние сме им виновни!
Целуват те, спят с теб...после ти се извиняват...за какво ми се извиняваш, да не си ме ударила...беше ни хубаво и на двамата. Тъпо ми е, че си ме използвала като секс-играчка, но нямам против и да повторим.
Сиктир!

Mr.Killer
07-03-2014, 22:32
Ами вземи да поговориш със съученика си какви намерения има. Седни и помисли дали твоите съвпадат с неговите и ако ти харесва идеята да продължиш с него, говори с гаджето си в София и му обясни много внимателно какво се случва. Попитай и за неговото мнение и как той би постъпил. Накрая реши сама да направиш това, което най- много ще е в твоя полза, защото не живеем за другите хора, а за себе си. Гледам, че не си споменала никой от тях да е любовта на живота ти, така че вярвам, че няма да се нарежат, ако разочароваш някого.
+1 :) Само внимавай накрая да не останеш сама! :D

RiB
07-04-2014, 05:35
Много тъпо си направила.

FuckingWithYou
07-08-2014, 13:08
Замисли се с кой ще си по щастлива .. аз мисля че с това момче от класа ти защото е при теб .. докато другото момче е на далече .. :)