View Full Version : Проблем/въпрос ..
La.Francé
07-03-2014, 14:07
Здравейте, съфорумци. Моят проблем е следния:
Тази година отивам в ново училище и ще бъда в клас с доста момичета, но и с 2-3 момчета, които са релефни, т.е имат мускули, плочки и прочие. Аз също искам да започна от някъде с тренировките за плочки на корема и оформяне на тялото.. Не съм много висок - 165 см. Другите може и да са 1.70, но по снимките мисля, че са по-високи от мен. Въпросът ми е, как може и дали ще може да ми дадете насоки откъде да започна; с какви упражнения да постигна ефекта, който много желая. Ще се радвам на обективни мнения. Моля без обиди. :)
Ето ти насоки: СПРИ ДА СЕ СРАВНЯВАШ С ДРУГИТЕ
Не се концентрирай прекалено много върху корем. Да, от гледна точка на момиче ти го казвам, плочките са невероятен аксесоар за едно момче, но едно тяло, за да е хубаво, трябва да е равномерно тренирано. Не пропускай крака, защото май много обичате да го правите повечето, а си е доста комична гледка.
Чети тук из спорт и здраве, както и в bb-team за режими на тренировки и хранене и си избери това, което ти харесва най-много. Тръгни на фитнес, посъветвай се с инструктор и изкарай няколко тренировки с него, за да овладееш техниката.
Не е толкова слажно.
Мая го каза. Тренирай за цялото тяло, а не само за корем или друга част. Не пропускай краката, защото е много смешно да гледаш човек, който сякаш е откраднал чужди крака. :D
Направи си хранителен режим, ходи редовно на фитнес, но не се претоварвай. Консултирай се с инструктор или твой приятел, който разбира от тези неща. И не си мисли, че никое момиче няма да те хареса ако не си мускулест. Ясно е, че е важно да имаш хубаво и стегнато тяло, но момчетата малко се вманиачавате, това съм забелязала от опит. Старай се да изглеждаш добре, а не да си като еди си кой.
кой знае може момичетата, които ще са в класа ти да не харесват такива момчета като другите, а да харесат теб
JuStElly
07-15-2014, 14:50
Отиди на фитнес и си наеми инструктор за един път, колкото да ти изработи програма и си я спазвай. Ако имаш някой приятел, който разбира, отиди с него и го помоли той да ти направи програмата.
А и един съвет от мен - не се изхвърляй, до един момент е хубаво да тренираш, да качваш, да имаш мускули, но повечето (да не кажа ВСИЧКИ) момчета достигате това ниво, но искате още и още и става прекалено. Наблегни на релеф, не на маса.
П.П. Не се сравнявай с другите и се харесвай какъвто си, правилното момиче ще те хареса и със и без плочки.