View Full Version : Бях изнасилена
petaka555
07-03-2014, 21:05
Здрасти, малко ме е срам, но трябва да го споделя, момиче съм на 13 години и преди около 3 месеца станах жертва на изнасилване. Трима маскирани ме хванаха на път за вкъщи не разбрах от къде, вървях през един подлез и излязоха и от двете страни нямаше къде да бягам, започнах да викам за помощ опитах се да се съпротивлявам ритнах единия в слабините, но после изядох 1-2 юмрука повалиха ме и ме качиха в нещо като ван беше ми зле след няколко минути единия махна маската и погледна към другия той му кимна започна да ми събува панталона след това ми завързаха ръцете обърнаха ме по корем и ми разчекнаха краката завързаха ги така, че да не мога да мърдам и съпротивлявам бях с голи крака без нищо, в този момент бях много стресната молих ги да ме пуснат но нищо след няма и минута единия си изкара члена и го заплю след това ми го вкара анално заболя ме силно аз виках но нямаше кой да ми помогне той си го пъхаше целия аз пищях, но той беше безмилостен имаше кръв и лайна стичаха се по мен толкова болеше. След това ме пуснаха толкова бях уплашена, когато се прибрах с 2 часа закъснение казах на мойка ми, че съм паднала защото имах рани и много съм се стреснала. От този ден имам страшни болки в аналната област, моля за помощ и разбиране.
Mary_Jane_69
07-03-2014, 21:24
Най-лесно се разпознава по писането на един дъх.
wrongturn
07-03-2014, 23:40
Не мога да разбера дали си измисляш всичко по неизвестна причина или това наистина ти се е случило... Моля се да е първото, но да приемем, че казваш истината. Да споделиш в сайт пълен с непознати не е най-добрата идея. Това, което си преживяла е било наистина ужасно и аналните болки далеч не са най-големият ти проблем. Наложително е да поговориш за това с родител, брат или сестра, приятел, или изобщо с някого, на когото знаеш, че можеш да имаш доверие. Човек, който държи на теб винаги ще прояви разбиране. Сега може да ти се струва трудно и страшно, но направиш ли го, ще ти олекне.
Следващата стъпка е да съобщиш на полицията за случилото се, след като си получила нужната подкрепа от близък човек. Тези хора може да продължават да изнасилват млади момичета и ти имаш възможността да ги спреш. А дори и ти да си била единствената, не е ли достатъчно?! Не е ли ужасно това, което са ти причинили?! Не трябва ли да си получат заслуженото?? Това са болни хора, те заслужават много повече от лишаване от свобода... Не стой със затворени очи, не бездействай!
След това можеш да посетиш психолог. Той ще ти помогне да гледаш на преживяването като на една ужасяваща случка, с която си успяла да се справиш, която си преживяла. Ще ти помогне да се почувстваш много по-добре.
И сега, когато някой от родителите ти знае, той ще може да ти съдейства с намирането на гинеколог, който от негова страна ще ти помогне да се справиш с аналните болки.
Изключително много се надявам да послушаш съвета ми... Мога да си представя колко е трудно, но се опитай да бъдеш силна и да не се срамуваш от нещо, за което нямаш вина!
anonymous895156
07-04-2014, 00:29
Най-лесно се разпознава по писането на един дъх.
Да. Господин тролът да се учи от реалните такива теми и да копира поведението на авторите им, за да изглежда по-правдоподовно. Успех със забавлението на гърба на форумните плебеи.
de-X-ter
07-04-2014, 08:03
Раздела да се прекръсти на "еротичните фантазии на девствения хормонален дисбаланс"
ПП: болките може да са в следствие на хемороиди..просто намали лютото
anonymous908491
07-04-2014, 08:30
но той беше безмилостен имаше кръв и лайна стичаха се по мен
Така става като се дърпаш, другия път сама сваляй гащите и се дупи
RapExotic
07-04-2014, 16:57
Как пък след 3 месеца се сети за това с такива подробности?
Много неуспешен трол.
baby_baby
07-04-2014, 18:32
От кой филм го гледа тва?
HollyGolightly
07-04-2014, 20:35
Колко лишен от всякакво внимание трябва да си, за да се мъчиш по този идиотски начин да си го набавиш? :?
Раздела да се прекръсти на "еротичните фантазии на девствения хормонален дисбаланс"
+
Borntobewild..
07-05-2014, 09:27
Дано да си трол...
Тези фантазии не водят ли до педофилия или обратното - заместват реалната педофилия, не мога да преценя.
CookieJoKey
07-13-2014, 12:10
...Само се присмивате...
Може да се е притеснило момичето, то сякаш е малко да те изнасилят :(
ТОВА НЕ МОЖЕ ДА Е ВЯРНО 100% ТРОЛ.
Moon_Light_Shadow
10-30-2014, 07:56
Спрете с тия вашите тролове не всичко е трол може да е вярно,а авторката трябва да сподели с майка си
prosto_chovek
10-30-2014, 10:50
Това ми напомня една вечер как се возих на 280 и гледах две момиченца на видима възраст около 15 16 години, които от зала Христо Ботев до СУ занимаваха рейса на висок глас с това как са шмъркали амфети (о, йе) и как ще им спирало сърцето и колко надрусани били, смях, викове, простотии. Та същото мога да кажа и сега - възможно е да е вярно, но е малко вероятно.
paradosou
10-30-2014, 11:23
о.О На мен би ми било гузно да троля на тая тема.
Ако тва е истина едва ли ште го разказваш така
Моля за ново правило във форума :D :D .. забрана на извратените фантазии на лица между 10-13 годишна възраст .. НИМОА .. :D :D
Ако беше "истина" нямаше да го разкаваш толкова мазно, и за всеки случай болките могат да са от сефтето :D :D
Stoqn_Trakiev
11-06-2014, 08:32
По начина на писането става ясно че момичето, най-вероятно е било наистина насилено по този гаден начин. анализа на текста показва че липсват типичните за сексуалната фантазия характеристики. Просто и се е случило наистина и ма нужда го излее, като се стреми да овладява емоцията. Възможно е и да е била заплашена. В този момент би било редно да се свърже с хора които биха могли да я предпазят, като полицията например. Изнасилването е трудно доказуемо, когато е инало време. Трябваше веднага да се оплаче.... Просто трябва да се задейства полицията. Трябва да се има предвид че вероятно са я наблюдавали, преди нападението, което говори че са организирани до известна степен. Това означава само че не им е за първи пт вероятно. Определено ще са желана компания в затвора... и задължително ще изпитват повече анална болка... поне докато свикнат..... За мен историята е по скоро истина. Малката трябва просто да сподели с близки.
П.С. Понятието "интернет трол" което чули и недочули започнаха да използват на поразия, не носи характеристиките на поведението на младата дама, авторка на статията. Глупост е да се нарича така.
http://iconomicabg.blogspot.com
AngelBelchev
11-06-2014, 09:06
По начина на писането става ясно че момичето, най-вероятно е било наистина насилено по този гаден начин. анализа на текста показва че липсват типичните за сексуалната фантазия характеристики.
http://iconomicabg.blogspot.com
Всъщност по начина на писане става ясно ВСИЧКО ДРУГО, но не и че е имало изнасилване.
По-голяма простотия не бях чел, честно :)
"Здрасти, малко ме е срам, еди какво си се случи" - омг... кой започва подобна изповед със "здрасти, малко ме е срам"???
Била казала на майка си, че паднала? - мдааа... "мамо, сори за закъснението, но паднах и затова има кръв и лайна навсякъде". За майката разбира се това е валидна причина за състоянието на детето... -_-
А да, и "младата дама", както казва Стоян Тракиев, по всяка вероятност не е никаква дама, а млад момък, който не може да си държи хормоналния дисбаланс в гащите.