View Full Version : Леко се напих
Здравейте.
На 14 момиче съм.
Снощи вкъщи имаше неприятности.
Тъз сутрин са събудих 6:00 часа ии от снощи се чувствах много зле плачех защото трябваше да се разделя от едно момче . Защото повече нямаше да виждам едно момче което ме харесва и аз него но ся са оправи всичко.(Това не е темата моля не питайте защо заради кой той не беше виновен.)
И тази сутрин кат седнах да рева и са сетих да се напия за да ми мине.. :Д Сложих в една малка чаша малко ракия ии айде наздраве ама 3-4 глътки повече неможах.. хД След 10 минути взе да да ми се вие свят взех да се хиля кат луда и по едно време ми започна да се гади защото не бях яла нищо и докато отивах до тоалетната паднах и лазех - просто смях..:Д (Бях сама вкъщи.)
Сегам ся още ме боли главата но ще ми мине направих го за първи път.. Хареса ми леко да се напия, помня какво съм правила не съм повръщала и такива простотии.. Въпроса ми е да малко тъп много ясно че алкохола вреди НО ще вреди ли ако се напия леко от време на време защото имам доста проблеми.. Е ся ще си викате : Пфф кви проблеми.. Ми всеки си има някои нямат някои от малки.. Просто незнам какво да правя.. Казах на момчето и каза (говорехме си от фейса): Полека ти алкохоличка ли ще ставаш..
Просто и на него не му стана неприятно кат ме видя но тогава ми беше взело да минава..
Извинете *стана му неприятно*
Christinna
07-06-2014, 10:46
Абе хора.............. на 14? Напила си се сутринта? Питаш дали ще ти вреди ако се напиваш от време на време? ... хахаххах
Да на 14.. Майка ми ме тормози психически какво да направя когато цял ден плача за това? Смей се нямам намерение да ва излъжа ;) А не съм се напила с 2 бутилки а 3-4 глътки МАЛКО..
Та ако това беше изобщо напиване ;) Както е заглавието ЛЕКО се напих
Christinna
07-06-2014, 11:16
От 3-4 глътки си се напила МАЛКО, но ти се е завило свят, паднала си и си се "хилила кат луда''? Не бе няма проблем, или си някой трол или си супер зле и няма смисъл да се занимавам.
Абе не е голям престиж да се напиваш сама у вас ама като ти е кеф прави каквото си решиш :-D
Lonsdale.
07-06-2014, 12:16
Да не си 15 кг, че да се напиваш от няколко глътки?! :lol: За какъв алкохол става дума?
HarabeishoOrGoHome
07-06-2014, 12:22
Объркала си препарата. :/
Да не си 15 кг, че да се напиваш от няколко глътки?! :lol: За какъв алкохол става дума?
Ракия май пише ама аз не вярвам. Ма пък колко ѝ е акъла, може и лъжица спирт да е глътнала.
seek&destroy
07-06-2014, 12:45
Ракия в 6:00 сутринта?! Йеее хахахаха
Christinna
07-06-2014, 12:54
Е да ама важното е, че не е изпила 2 бутилки, а само 3-4 глътки. На вас пък не ви ли се е случвало да си пийнете ракия към 6:00 сутринта така за разсънване? :D
На вас пък не ви ли се е случвало да си пийнете ракия към 6:00 сутринта така за разсънване? :D
Бульон трезве викаш. :д
Lonsdale.
07-06-2014, 14:40
Ракия май пише ама аз не вярвам. Ма пък колко ѝ е акъла, може и лъжица спирт да е глътнала.
Мне аз просто стоя и се питам, къде съм попаднала..
Аз пък в 6 тая сутрин тъкмо обръщах на ракия, че ми свърши уискито. 8-)
Авторке, не го захващай тоя занаят с пиенето. Мно'о се трепери кат' си абстинентен.
RapExotic
07-06-2014, 16:57
Ако ракията решаваше проблеми сега намаше да го има тоя форум - тийнПРОБЛЕМ..
(Това не е темата моля не питайте защо заради кой той не беше виновен.)
Ох, точно това мислихме да направим...
Като ти гледам начина на писане и количеството алкохол, от което лазиш по земята, по-добре не пий повече.
THEJOK3R
07-06-2014, 18:47
Просто е. Оплачи се от майка си в полицията.
feel_me19
07-06-2014, 19:12
На 14 си и си решаваш проблемите с алкохол?! Направо не мога да повярвам, че реши да споделиш това тук.
sl1nceetoo
07-09-2014, 18:15
За миг останах безмълвна. Това, че имаш проблеми вкъщи с майка ти, не означава, че трябва да пиеш ракия сутрин.....
Lonsdale.
07-10-2014, 07:28
Стана ли официално битов алкохолик или още няколко сутрини ще ти трябват?
hey.mistery
07-19-2014, 11:14
Добра пияница, от рано сутрин започваш. Нито алкохолът, нито сълзите няма да ти помогнат да си решиш проблемите.
Аз не разбрах само, последно заради момче или заради майка ти ревеш? По какъв по-точно начин те тормози?
didi_marin0va
07-19-2014, 11:37
Здравейте.
На 14 момиче съм.
Снощи вкъщи имаше неприятности.
Тъз сутрин са събудих 6:00 часа ии от снощи се чувствах много зле плачех защото трябваше да се разделя от едно момче . Защото повече нямаше да виждам едно момче което ме харесва и аз него но ся са оправи всичко.(Това не е темата моля не питайте защо заради кой той не беше виновен.)
И тази сутрин кат седнах да рева и са сетих да се напия за да ми мине.. :Д Сложих в една малка чаша малко ракия ии айде наздраве ама 3-4 глътки повече неможах.. хД След 10 минути взе да да ми се вие свят взех да се хиля кат луда и по едно време ми започна да се гади защото не бях яла нищо и докато отивах до тоалетната паднах и лазех - просто смях..:Д (Бях сама вкъщи.)
Сегам ся още ме боли главата но ще ми мине направих го за първи път.. Хареса ми леко да се напия, помня какво съм правила не съм повръщала и такива простотии.. Въпроса ми е да малко тъп много ясно че алкохола вреди НО ще вреди ли ако се напия леко от време на време защото имам доста проблеми.. Е ся ще си викате : Пфф кви проблеми.. Ми всеки си има някои нямат някои от малки.. Просто незнам какво да правя.. Казах на момчето и каза (говорехме си от фейса): Полека ти алкохоличка ли ще ставаш..
Просто и на него не му стана неприятно кат ме видя но тогава ми беше взело да минава..
Никога не съм могла да разбера тинейджърите, които се хвалят с това, че са се напили. Това не е за хвалене. Какво искате да демонстрирате с това, че се наливате с алкохол? Защо не се похвалиш, че си научила нещо?
Пияните са грозна картинка.
anonymous908491
07-19-2014, 12:50
Защо не се похвалиш, че си научила нещо?
Ти пък искаш въобще да не си отваря устата
didi_marin0va
07-19-2014, 13:01
Ти пък искаш въобще да не си отваря устата
:D
Алкохола не действа така. Хайде сега си признай, че си го сънувала. Пила 2-3 глътки, после тръгнала до тоалетна и паднала, тая ракия да не я прие венозно нещо. И главата чак я боляла, ама то за това трябва време и акъл бе.
Death Gun
07-20-2014, 16:11
пиклите са голяма работа значи :D
CookieJoKey
07-24-2014, 18:26
3-4 глътки повече неможах..
Ракията е велика работа :lol:
3-4 глътки повече неможах.. Ракията е велика po dobre ne prodalgavai she shte vzemesh da stanesh kato pianicite po krashmite
Пила 2-3 глътки, после тръгнала до тоалетна и паднала, тая ракия
androidman
08-20-2014, 12:55
дори да е "леко" алкохолът няма да ти помогне да си решиш проблемите
Продължавай, но намери метилов алкохол! Решава проблемите за дълъг период от време.