View Full Version : Проблем с първия път
Fearless89
07-06-2014, 18:51
Здравейте. Аз съм момче на 22 и имам приятелка на 20 години. Ние сме заедо вече от 3 години и през това време чаках
моята приятелка да бъде "готова" за секс. Това на мен не ми допадаше много но издържах някакси защото я обичам.
Ако кажа със 100 зора ще прозвучи много лесно как я обедих да правим секс. До тук добре но се появи друг проблем...
Тя е много тясна и след доста опити нищо не се получава и не знам вече какво да правя. Знам че може да се получи и
с пръсти, обаче тя не иска това зашото боляло. Ако може да ми дадете някакъв савет или начин по които да се получи.
anonymous908491
07-06-2014, 18:55
Рохипнол, а като заспи, ще викнеш няколко приятели, за да я изкъртите.
THEJOK3R
07-06-2014, 19:12
Без болка няма победа.
Лично аз се съмнявам, че е чак толкова тясна. По-скоро проблемът е в овлажняването и евентуално - притеснение. Не очакваш, че първия път ще е като на магистрала, нали? Съветвам да ползвате лубрикант и да използвате поза, при която да не се получава допълнително стискане. Всъщност, самият химен също може да предизвика усещане, все едно е непроходимо тясна.
Чшшшш, 3 години, ти си железен! Горният съвет ти е достатъчен...
shmatarok
07-07-2014, 06:53
К'во ѝ каза да я убедиш?
Много вероятно е да не е толкова тясна, а просто да не е била достатъчно възбудена и навлажнена, постарайте се повече на любовната игра преди това, относно пръстите не мисля, че от тях би я боляло повече отколкото като директно си вкараш пениса напротив точно обратното, опитай първо с един евентуално с два и така докато се отпусне все повече и й обясни, че това само ще облекчи ситуацията. Ако е съгласна и ти имаш желание , отдели известно време и на заниманията с език на същата зона, би трябвало да й подейства добре. И да, както ти казаха по-горе изберете поза при която няма да има допълнително свиване. Най-важното бъдете максимално отпуснати и да, поздравления за търпението, което си проявил за да бъдеш с нея.
Липсата ви на опит е проблем, а не, че тя е толкова тясна. Казаха ти и преди мен - трябва да е влажна, а и не бива да се страхува от болката. Боли само първия път, после става хубаво, никой не е умрял от тая болка. Пробвай леко с пръстче, после два, после й го вкарвай вече.
baby_baby
07-07-2014, 10:56
Така става щото я караш да прави нещо на сила остави я когато е готова тогава ще боли но не е болка за умиране
de-X-ter
07-07-2014, 12:05
на 20 години е готова 4кила бебе да извади с 20см широки рамене..ти за сантиметър пишка се притесняваш... явно не е готова все още да те приеме...наблегни на любовната игра и като усетиш да й припарва между кръката опитай отново
snatural
07-07-2014, 20:48
Давай смело. Ще я заболи много първия път, но и кажи, че задължително трябва да се отпусне долу, а не да се стяга колкото и да боли, а ти натисни малко повече и гледай постепенно да го вкарваш. Може да не стане от първите няколко опита да го вкараш, но стане. Просто не спирайте веднага.
RapExotic
07-08-2014, 19:13
Авторе, не си я отворил както трябва. Ръгай по-смело следващия път. Ще боли, ама после ще и стане кеф.
igaydarov
07-08-2014, 20:30
Vij sea, LEK, pozata nai dobrata za deflorirane e klasicheskata tq lqga po gryb i si raztvarq shiroko krakata a ti si nad neq, galish q, celuvash q neprestanno navsqkyde pravish i frenska, celuvash q i po korema i po bedrata strastno, igraesh si s ezika si s klitora i, s rycete i masajirash vaginata. Trqbva da teche voda ot neq be MAN, ti si na 20g, golemi hora ste a ne znaesh kak da ebesh edna jena bilo to i devstvena. Sramota e! Uvi, ne e sramota kato ne znaesh da pitash. Mackata trqbva da e mnogo mnogo vyzbudena, govori i mrysotiiki, tyrkai q postoqnno, celuvai q postoqnno vyzbujdai q po vsqkakyv nachin po koito se setish, trqbva da kreshti che te iska i da teche voda ot neq otdolu. Edva togava, kogato si q vyzplamenil s lubovna igra poeticheski kazano, edva togava mojesh da q deflorirash s tvoq penis bavno i postepenno kato ne spirash da q celuvash i da i kazvash kolko q iskash i kolko mnogo te vyzbujda kolko e seksi i kak shte q izqdesh... bavno i postepenno trqbva da proniknesh v neq i pyrvite tam 15-20 tlasyka da sa bavni i da vnimavash, pyrvite 2-3 pyti kato pravite seks nqma da izpitva udovolstvie moje da q boli i da ima malko kryv no sled tova shte stane nenasitna. Ne propuskai lubovnata igra, gali q navsqkyde, stiska i i dupeto, celuvai q, pravi i oralna lubov i q vyzbujdai postoqnno dori navyn po zavedeniq kato ste. Haide uspeh i napishi kato uspeesh da q opravish.
P.S. Това е единствения пост на латиница, който ако си направиш труда да прочетеш макар и трудно четящ се, ще ти помогне. хахахах