PDA

View Full Version : Обезкосмяване

teened-person
07-11-2014, 23:38
мъж, 14 години, искам да си обезкосмя краката, имам си причини, питам как а не защо/дали. съвети? :)

supersonic0
07-11-2014, 23:46
мъж, 14 години

:lol: :lol: :lol:

а що се отнася до въпроса ти - варианти много .. бръснач, кола маска... ако искаш само веднъж да ги махнеш за някакъв повод или нещо такова първото, а ако смяташ да продължаваш, по-добре кола :D

teened-person
07-11-2014, 23:51
дай нещо елементарно и за вкъщи. бръснач ме устройва, но след това не остават ли косми тоест не става ли грозно и 'грапаво'

supersonic0
07-12-2014, 00:25
Ами бръснача на другия ден вече се усещат, а и съществува мнение, че с бръсненето космите стават по-груби и гъсти и аз лично имам подобни наблюдения, въпреки, че други отричат това твърдение :Д За вкъщи лесни неща освен бръснача са кремовете за депилация, но и тях не ти ги препоръчвам.. Епилатор, ако смяташ, че ще издържиш :Д Моя съвет е да си намериш някоя козметичка, която няма да ти вземе много пари, ако не ти се харчат и да те направи за 20 минути и си готов и ще я посещаваш веднъж на 3 седмици и така.

C0oKieS
07-12-2014, 09:37
може да си вземеш лентички, кола маска продават ги по аптеките и в козметичните магазини препоръчвам ти да са на вийт, но ако искаш по-евтин вариант може да си вземеш и на елеа. На елеа една лентичка струва 60 стотинки на вийт към лев и нещо, препоръчвам ти да си вземеш цяло пакетче. На вийт едно пакетче е 14,16 лв. Вътре има инструкции, от там може да се оправяш. Или с епилатор, но с него стават много подкожни косъмчета.

supersonic0
07-12-2014, 09:54
Е да, но за 15 кинта ще го направят за 20 минути като нов, вместо в тях да се чуди как да се завърти или да кара някой друг и да го мъчи сума ти време. А и вероятността от скъсани, а не извадени косми, е доста по-голяма.

feel_me19
07-12-2014, 12:26
Най-добре отиди на кола-маска. В сайтовете за оферти имам много - за зона по избор примерно е 5 лева. Иначе най-бързо става със самобръсначката.

C0oKieS
07-12-2014, 12:46
За кола маска козметичката ми взема 30лв за целите крака, е има и такива който взимат и по 15лв, но поне аз досега не съм попадала на такава. Една приятелка ми каза, че е ходила и са и взели 15лв, ама не била много доволна. Да най-добрият избор за теб е да намериш някоя, която ще ти взима малко пари и след това, ако са останали някакви косми сам да си ги махнеш.