View Full Version : Бременна или не ?
asdfghjklbros
07-12-2014, 21:25
Извинявам се че ставам една от поредните която пита дали е бременна просто имам нужда да попитам някого.. преди 5 дни с приятеля ми се къпахме заедно и искахме просто да видим какво е без презерватив .. измихме му го хубаво (не е свършвал преди това) и проникна в мен ..1 или 2 пъти за няма и 5 секунди и после си го направихме с презерватив .. а и също по време на акта бях в цикъл .. ще се радвам да чуя компетентни мнения :)
stunkaaaa
07-12-2014, 21:36
Едвали , щом не е свършил , а и си го измила и то за пет секунди....мне не ми се вярва не си
Ouroboros
07-12-2014, 21:41
Не.
asdfghjklbros
07-12-2014, 21:47
о благодаря .. напълнихте ми душичката с щастие ^^
За да има бременност, освен сперматозоид, трябва и яйцеклетка. Ти си в менструация...
Ограмотете се преди да правите секс!
hey.mistery
07-14-2014, 12:34
За да има бременност, освен сперматозоид, трябва и яйцеклетка. Ти си в менструация...
Ограмотете се преди да правите секс!
Точно така. Във форума е юрепълно с такива въпроси. Правите секс, а дори не знаете най-елементарните неща.
Без значение под душа или не, обаче ли,но аз намирам за гнусно да се прави секс по време на цикъл.
Borntobewild..
07-14-2014, 12:50
Мога да поспоря момичета, защото вярно в цикъл окей няма яйцеклетки, но не е изключен вариант от забременяваме, има и такива случаи .. Колкото до теб драга авторке, не се притеснявай нищо ти няма ;)
baby_baby
07-14-2014, 13:39
Не си бременна