View Full Version : Имам проблем с задържането на сперматозоидите?
Здравейте, излизам с едно момиче вече от 3-4 месеца. Но първия път когато го правихме, аз много бях притеснен и много бързо се “изпразних” , помислих ме , че е от притеснение , но уви следващите пъти когато правехме любов пак така, на 4-5 минута аз се “празних” , просто не мога да задържам повече ...... След като скъсахме започнах да се задоволявам съмичък “лъсках” , но и така проблема е на лице. Над 4-5 минути не мога да задържам. Бихте ли ме посъветва ли , какви хапчета да си взема за по-дълъг секс? Наскоро се запознах с едно, много готино момиче, тя иска да го направим, но мен ме притеснява пак мисълта, че мога да се изложа ......
П.п. Забравих да кажа, че съм на 20 год.
anonymous908491
07-15-2014, 11:36
Излизай с грозни или ги карай да си махат грима преди да се ебете, дори може да не го вдигнеш, което е минус, или плюс, понякога не искаме да си спомняме, с какви маймуни сме го правили.
Това определено, няма да ми помогне. Просто когато съм с момиче, след като го сложа и на 2-3-тата минута се "изхвърлям" , а това за мен е проблем.
Ми това е защото си бременен :|
Търся помощ, а не някой да се базика с мен.!!!
Ouroboros
07-15-2014, 13:19
Ми... как да ти кажа? Докато я чукаш мисли за баба си или майка си.
fisherguy
07-15-2014, 13:23
http://www.hit-electronics.com/images/products/medium/svinski-opashki-sf-4-8-400-9250.jpg
Връзваш го с сичка сила и нема да може да излезе и да искаш
de-X-ter
07-15-2014, 13:28
принципно това е често срещан проблем при по-младите и всички те тролират, защото знаят че е нормално (все едно някое момиче да пусне тема "много съм раздразнителна когато ми дойде")
с времето и опита ще се научиш кога ти идва връхната точка и една идея преди нея ще се спреш...ще охладиш малко страстите за да имаш втори шанс.
Колкото по-редновно правиш (какъвто и да е вид) секс, толкова повече организма ти ще свикне и ще му трябва повече време/ще издържаш повече.
Представи си го като тичане - ако тръгнеш да тичаш ще се измориш за 10 минути. Ако всеки ден тичаш ще намериш подходящото темпо и честота на дишане при които след време ще можеш да издържаш и на 3-4 часове маратон.
При по-неопитните момчета с всяка нова девойка свършването е сравнително бързо...случвало ми се е само при разкопчаването на ципа да се оцапам. Но те и девойките си го знаят това и ако си заслужават няма да те накрат да се почувстваш неудобно, а по-скоро ще оценят факта колко са те възбудили...ще ти дадат малко време и ще ти доставят повторно удоволствие.
пп: има си и презервативи с допълнителен лубрикант, който сподпомага задържането. Можеш да ги пробваш и без да правиш класическия секс, а просто когато ръкоблудстваш. Аз лично съм тествал сивите на дюрекс и първоначалното усещане е малко странно и много нетипично, та ми спадна...но с пододящите ласки се върнах във форма и имах към 40минутно изживяване, което си заслужаваше и за двете страни!
RapExotic
07-15-2014, 15:41
Пробвай да го изкараш малко преди да свършиш и като се успокои продължаваш. Или пък мастурбирай половин час преди секса за да намалиш чувствителността.
heartshapedbox
07-15-2014, 16:50
Mutural pleasure май се каьваха тези на дюрекс. Иначе повече опит му е майката.
Лъскай преди секс. Така би трябвало да издържаш поне малко повече.
Има едни презервативи на Дюрекс, които са уж за по-дълго удоволствие, но са гадни. По-малки са от стандартните, а и може да ти спадне от тях.
Overkill_Teen
07-16-2014, 17:47
Няма никакъв проблем, и аз свършвам след 5-6 минути, но после бързо "презареждам" и държа доста повече, след вторият тек пък да не говорим... :D
didi_marin0va
07-17-2014, 19:31
http://www.hit-electronics.com/images/products/medium/svinski-opashki-sf-4-8-400-9250.jpg
Връзваш го с сичка сила и нема да може да излезе и да искаш
Ти направо го посъветвай вазектомия да си направи или пък кастрация.