View Full Version : Не е от моя град :D
the_mystery_machine
07-15-2014, 11:47
С едно момиче се запознахме по Фейсбук ии аз много я харесвам,честно, не си я избивам от главата по цял ден и си представям просто дните с нея. Делят ни около 300 километра, нямам идея за нейното мнение за мен (не знам дали ме харесва), но си пишем всяка вечер до към 1-2 през нощта и сутрин щом се събудя първото нещо, което правя е да си погледна телефона дали ми е писала. Всеки път като ми изпиука фейсбука се надявам,че тя ми е писала, но уви! :D Не ме отрязва като си пишем, даже понякога пише романи по-големи от моите. Не знам как да разбера какво е нейното мнение за мен и не знам как ще се видим изобщо.. Аз взимам книжка след известно време,а тя е 2 години по-малка от мен! Искам да ме посъветва някой как да разбера дали ме харесва и как да се срещна с нея!
angelche3
07-15-2014, 11:55
За това не се занимавам с такива които не са от моя град. :) Почнете да си говорите по Skype с камера и ако се харесате повече все някак ще се срещнеш с нея. Това е което мисля, не съм експерт по тея неща.
TheMorfeiii
07-15-2014, 12:56
Аз също съм така. Запознах се с едно момиче и се привързах много към нея. И аз съм като теб тъй като с времето започнах да я харесвам страшно много :/
the_mystery_machine
07-15-2014, 13:12
Иииииииииииииии какво направи?????????
different111
07-15-2014, 13:14
Няма смисъл да се задълбочаваш с това момиче, наистина. Спри да и пишеш и с времето ще ти мине. Повярвай ми.
TheMorfeiii
07-15-2014, 14:23
Аз още си пиша с нея така че очаквам да се видим някой ден може би :/ За да и кажа какво наистина чуствам
RapExotic
07-15-2014, 15:31
Взимаш влака, рейса, самолета, кораба, колелото .. с каквото там се стига до нея и си правите среща. Това е единствения начин да разбереш дали те харесва, както и дали ти я харесваш наистина. Всякакви чатове и видеоразговори са пълна измишльотина и не дават ясна представа за човека отсреща.
накарай я да си говорите във фейсбук или скайп, защото когато си говорите ще ти е по-лесно да разбереш какво мисли за теб.
А как може да има мнение за човек, който реално не познава?
hitrusha
07-15-2014, 15:40
Това, че е от друг град не е проблем накарай я да си говорите във фейсбук или скайп, защото когато си говорите ще ти е по-лесно да разбереш какво мисли за теб. Колкото до това как да се срещнете нали скоро ще имаш книжка ще можеш да отидеш при нея. :)
Защо се захващате с тия връзки от разстояние? 300 километра не са 20-30 между съседни градове/ села, които не изискват толкова време за път и средства.
Не забравяй, че може би имаш много илюзорна представа за нея, защото не се познавате.
Josefinne
07-15-2014, 16:21
Според мен дори и чувството на очакване и радост, което изпитваш за всяко нейно следващо съобщение, смс или писмо е страхотно и си струва. Да, може да не тръгнете и дори може да не се запознаете. Какво от това? Все пак, чувството да си пишеш с някой толкова много и да очакваш с нетърпение следващата връзка е невероятно! :)
Сега на въпроса: фактът, че тя ти отделя толкова време - да отговаря и да пише дълги съобщения, сам по себе си означава, че много се наслаждава на комуникацията с теб!
Като оставим настрана съвсем директния подход да започнеш да подпитваш девойката дали те харесва или да хванеш най-удобното превозно средство и да се изръсиш в нейния град, мисля, че може да се приложен хибриден вариант, а именно:
Кажи й , че еди-кога-си (в рамките на седмицата или месеца) имаш път към нейния град и я попитай дали би искала да се видите. Ако започне да увърта, значи се кефи да си пишете, но не достатъчно, за да имате нещо повече от това. Ако с готовност се съгласи... Ми, започвай да събираш пари за билет ;).
the_mystery_machine
07-17-2014, 11:13
Може би ще ни предстои среща защото ще ходим до Черноморието и ще минем през нейния град. А нещо да трябва да знам относно такива срещи? :D Никога до сега не съм се виждал с момиче,с което съм се запознавал през интернет. Да очаквам изненади разбира се! :D