View Full Version : Продадох си душата на ДЯВОЛА
defender
05-25-2015, 10:06
Защо ме обиждаш? Сега ще плача.
така се плаче
http://www.vbox7.com/play:f1607a0d
Като dreamwalker.
така значи, странник/пътник в мечтите/сънищата
така се плаче
http://www.vbox7.com/play:f1607a0d
горкото хлапе
defender
05-25-2015, 13:35
Абе търся някой "истински светия и небесен херувим", има ли някой такъв тука или няма? Ако има такъв или сте виждали, кажете, че ми трябва. Мерси.
DoctorSatan666
05-25-2015, 14:09
горкото хлапе
Нали? Такива като тъпата му дебела майка и тая пача зад камерата са причината да съм донякъде мизантроп. Мислят си че щом причината за страданието на детето е незначителна за тях, то страданието му изведнъж става незначително и смешно. А иначе ако някои им беше ударил детето и то да ревне така, щяха да разиграват епичните драми. Нямат грам интелект да разберат че причината за преживяванието и самото преживяване съвсем не може да се съотнесат. Преживяването е истинско само по себе си, без оглед на обективна причина, защото единствения критерий за преживяване е самия преживяващ, в случая детето. Мамка му хората са тъпи...
Corb1225
05-25-2015, 14:19
Докторе, това което казваш е забавно, защото точно одеве се върнах към мненията ти за децата от онази тема за изнасилвача ;д.
DoctorSatan666
05-25-2015, 14:32
Докторе, това което казваш е забавно, защото точно одеве се върнах към мненията ти за децата от онази тема за изнасилвача ;д.
Отвращава ме това че се смеят на страдание по една причина, а биха оревали света ако причината беше друга, като разлика между двете няма. Няма значение дали демони те измъчват в ада, или си си втълпил че демони те измъчват в ада - ако вярваш достатъчно в последното, разликата е нулева от индивидуална гледна точка. Иначе самото страдание изобщо не ме притеснява, без значение каква е причината.
defender
05-25-2015, 14:43
Иначе самото страдание изобщо не ме притеснява, без значение каква е причината.
Не усещаш ли болка, тя не те ли притеснява?
DoctorSatan666
05-25-2015, 15:13
Не усещаш ли болка, тя не те ли притеснява?
Усещам болка, притеснява ме естествено - това й е целта, но не страдам от нея. Точно затова и мога да понеса много повече болка от средностатистическия човек.
defender
05-25-2015, 18:58
Абе търся някой "истински светия и небесен херувим", има ли някой такъв тука или няма? Ако има такъв или сте виждали, кажете, че ми трябва. Мерси.
Знаех си, че няма!
kaloqn_donchev
05-29-2015, 07:11
https://www.facebook.com/kdon4evaspektweb Казвам се калоян дончев на 38 години уеб дизайнер. Занимавам се с екзросизъм в свободното си време от 10 години. СВЪРЖИ СЕ С МЕН. Познавам демона с който си се забъркал. https://www.facebook.com/kdon4evaspektweb фейсбука ми . Няма да ти взимам пари защото си малък и си допуснал грешка!
kaloqn_donchev1
05-29-2015, 10:18
https://www.facebook.com/kdon4evaspektweb Казвам се калоян дончев на 38 години уеб дизайнер. Занимавам се с екзросизъм в свободното си време от 10 години. СВЪРЖИ СЕ С МЕН. Познавам демона с който си се забъркал. https://www.facebook.com/kdon4evaspektweb фейсбука ми . Няма да ти взимам пари защото си малък и си допуснал грешка!
за въпроси можете да пишете на ЛС това е новият ми акаутн!
defender
06-07-2015, 13:36
докторе пусни някоя песен от твоята колекция пенсионерска музичка за предящи бабички.
че ми се слуша нещо различно от тва слънце дето ме е напекло днес.
Sanikons
06-11-2015, 11:34
0_0 seems legit 100%
Wencislawowa420
04-18-2017, 17:17
Тва значи , че нещо не си напраил както тряя нещата .. там в тоя ритуал, който прайш тка да се каже тряя да спазваш всичко точно и най -малката дреболия щи съсипе животеца
НИЩО НЕ СЪМ КУПУВАЛ ОТ НЕГО!!!!!
не се излагай, никакво угаждане на сатана не може да помогне, ако ще и да изпълниш изискванията му безупречно
не се излагай, никакво угаждане на сатана не може да помогне, ако ще и да изпълниш изискванията му безупречно
Изпълни моите и ще направя сектантската ти църква най-голямата в БГ..
golemiq_korab_minava
04-19-2017, 20:23
Аз съм милиардер евреин вие сте ми подчинени.
4ing4ong
05-16-2017, 06:41
По колко часа на ден спиш, защото ако не спиш достатъчно ще имаш подобни халюцинации и гласове. Не се самоубивай, предполагам, че си тийнейджър щом си в този сайт, значи има много живот пред теб. ;)
thesheer
05-16-2017, 20:28
:Д
rubinkarasheva7
08-21-2017, 13:35
Започни да се молиш на Исус Христос и веднага ще се махнат само на произнасянето на името Исус те се махат
Започни да се молиш на Исус Христос и веднага ще се махнат само на произнасянето на името Исус те се махат
Не е баш така. Ексорсист си трябва.
dreamwalker
09-15-2017, 15:57
Не е баш така. Ексорсист си трябва.
Трябва му фрийлансър екзорсист, те са по-хип.
FarukhShaikh
10-08-2017, 15:58
Трябва му фрийлансър екзорсист, те са по-хип.
От Индия ще да е щом е "фрийлансър". Индия = не е леджит.
Emin3mTheGod
03-21-2018, 16:53
vij sq sh ti govorq na prawo razbiram mnogo dobre chovek smisl ni gi slushai tiq hodi v psixiqtriq i tem podobni ima mnogo razlika
problema e tam che toi te tormozi zashtoto nqma nikakva polza ot teb nqmash cel v jivota si neiskash da postignesh nishto osobedno i bezdeistwash the devil v obichat da sa gospodni i da ima zavist kum tqx ezkorzisma e kato neshto ot toq sort koga te prevzemat napulni i ne ti davut kontrol te te obsebqt ne zashtoto iskat a zashtoto iskat da namerqt twoita nai dobra cherta tui kato purwiq instinkt ot dete se izgubil ti nqmash Gospodna cel v jivota vij izvesnite i sell my soul tho the devil pulen bullshit towa e kogato si izbran eminem mi pokaza putqt vsichko e v glavatati moje da kontrolirash vsichko samo da iskash i da znaesh kak a kogato nqmash cel i ne se opitwash da namerish sebesi pochvash da poludqvash a towa w teb iska da izbqga ot teb no tui kato izbora mu e da bude v teb dokuto ne umresh te kara da se podludavash sushto taka go strax da umre zatowa se opitwash da se samoubivash obache ako umresh i ti umirai i toi vrushtash go v purwonachalen stadi a purwonachalniq stadi e da ide tam kadeto neiska da ide towa i em kum second lchanse vij sq nz kak ti go obesnq minax prez ada bil sum na dunoto vse oshte sum obache znam kakvo da prawq znam kak da go naprawq i sum izbran da promenq svetut ne sum lud prosto horata ne razbirat neshta i za moi plus moi edinswen priqtel me razbira zashtoto e kato men vsichko cqlata borba na dobro i zlo towa v filmite za super geroi vsichki tezi laina celiq svqt celiq monopol e towa koeto si ti nqma bog ima samo the devil and the god ako me razbirash evrything its in your mind man just you need know hot to used it
eminem e bog za men
nqmamNervi
03-21-2018, 17:00
CENA??
че ми трябват едни пари