Влез

View Full Version : Първия ми път-да го направя или не ?

nini12
07-15-2014, 15:39
Знам, че сигурно това е поредната такава тема, но искам съвет. След 2 месеца приятелят ми става на 18, след 3 правим година откакто сме заедно, а след 4 аз ставам на 16 и още не сме правили секс...та се чудя време ли е? Иначе всичко във връзката ни е прекрасно, но да когато оставаме сами някои пъти вечер приятелят ми казва, че ме иска и аз го искам, но се чудя дали не ми е рано заради възрастта, а не че не съм сигурна в момчето. Напротив искам той да е първият ми и знам, че ме обича и ще ме чака, колкото трябва, но дали не прекалявам ако продължа да отказвам и да казвам, че не съм готова. Започвам да обмислям да го направим на годишнината ни, защото сме правили петинг, виждали сме се голи, пипали сме се и секса е единственото, което не ни прави напълно пълноценна двойка. Та дайте съвет, може да се каже, че съм взела решение, но бих искала да видя и други мнения по въпроса.

anonymous908491
07-15-2014, 15:49
Той вече ще е пълнолетен, можеш спокойно да го изчукаш.

DownloadVirus
07-15-2014, 16:00
Орална?

Stella_SN
07-15-2014, 16:03
Добре де, не ви разбирам... Как да ти кажем ние да го направиш или не? Еми това си е твой персонален избор, самичка си преценяваш дали искаш сега или не. Това е нещо, което ТИ знаеш........ или какво, може би чакаш някой да ти каже- давай?! Това ли ти е нужно? Кураж? Ако се чувстваш готова и сигурна- прави каквото знаеш, ако не, не питай нас. Ние не знаем дали си готова или не.

nini12
07-15-2014, 16:19
Просто се чудя какво биха си казали хората за мен, че е рано може би или нщ подобно, просто искам да чуя чуждо мнение.

Stella_SN
07-15-2014, 16:22
Ако го искаш, какво изобщо те интересува какво биха си казали хората??

denks
07-15-2014, 16:26
А защо мислиш че ще разберат всички? :D

marilyn
07-15-2014, 18:15
Да ви имам предразсъдъците... притесняваш се, защото си на 16. Ако ти се прави секс, направи го, защо ще слушаш ние какво ще ти кажем.

Съчувствия към момчето, че си го държала една година на сухо.

xXxPETYAxXx
07-15-2014, 18:15
Те хората може би така или иначе си мислят, че правите секс, какво те бърка мнението им? Не мисля, че си напълно готова, щом се хващаш за такива неща като годините. Ако наистина го искаше, не мисля, че едно число би те спряло така. Ама ти си знаеш най-добре как се чувстваш и какво искаш, няма как ние да вземем решение от твое лице.

vanqsp
07-15-2014, 19:38
Ако ще го правиш само заради него недей.. Ти самата трябва да го почувстваш, без да ти влияят другите.

vivienneg
07-15-2014, 19:41
При мен е същата ситуация,само дето той направи 18 преди няколко месеца. Вече от година сме заедно и го направихме някъде на 6тия месец. Не съм се замисляла много,знам че ми е малко рано, но това момче ми е първото влюбване и наистина исках да е той , вместо някой който няма толкова силни чувства колкото той има към мен. Иииии да, там някои приятелки ми казаха ,че трябваше още да чакам,но честно казано не ме интересува и теб няма да те

Pamaa
07-15-2014, 19:45
She said ah me so horny, he loves me long time
I say how bout 69, she says numbers don't lie

И все пак спри само да смяташ и да броиш.

HellMoon
07-15-2014, 20:00
Ти искаш.
Той иска.
Ти го обичаш.
Той те обича.
Ти си сигурна в него.
Той е сигурен в теб.
Извод: Не трябва!

Като толкова те притеснява, какво мислят хората, сега вземи та ме послушай.
Решението е изцяло твое, а данък обществено мнение - не плащаш.

nini12
07-15-2014, 20:26
Благодаря за съветите, защото приятелките ми са твърде предубедени за тези неща и определено биха ме упреквали после...та така чувам само мнения от рода на "не, мисля, че е рано за секс" и така нататък, не че съм ги питала, но ги чувам в случайни разговори. А мисля, че за да взема решение трябва да чуя мнения и от двете позиции, така човек е по-свободен да реши, а не е ограничаван от еднотипни мнения :) та още веднъж благодаря :)

hey.mistery
07-15-2014, 20:34
Не е въпрос на възраст. Е, на 13, не е нормално, ама ..
Не питай нас, ние не сме ти и не можем да ти кажем нищо. Ако искаш да го направиш, ако се чувстваш психически и физически готова за това, давай.

fisherguy
07-15-2014, 22:02
Начи не си бремена се още тва ми казват бобовете дето фърлям тука ама давай да те пълни и идвай тука да пишеш че само малко е останало в тебе(20 литра) и сте използвали предпазни средства(чорапи).
Аи лека

ndesign
07-15-2014, 23:01
Задай си въпроса какво значи за теб "сигурна съм в човека". 1. Ако това означава че е готин, харесвате се, хубаво ви е заедно и тнт... сама трябва да прецениш как да постъпиш. 2. Но ако под "сигурна съм" имаш в предвид че наистина искаш да си с този човек сега и завинаги, то тогава моят съвет е да почакате докато навършиш 18. И това не са предразсъдъци или закони - въпроса е какво наистина разбирате и двамата под "сигурни сме". Защото ако говорим за вариант "1" - бъди готова рано или късно да преживееш раздяла, а от там на къде ще тръгне живота ти не е ясно.

HellMoon
07-16-2014, 11:23
То рано или късно все ще стигнат до раздяла, колкото и да се обичат. Млади са още, за да се обричат на доживотна любов към другия.

Авторката, има ли развитие по въпроса?

baby_baby
07-16-2014, 14:37
Ако се чувстваш готова го направи ние не сме ти да знаеме какво чувстваш

snatural
07-16-2014, 18:25
Щом искаш да го направиш с него го направи. Секса не е чак толкова странеш. В крайна сметка това си е вид задоволяване. И без това сте се виждали голи, правили сте разни работи просто ще продължите (:

stunkaaaa
07-16-2014, 20:49
Да ви имам предразсъдъците... притесняваш се, защото си на 16. Ако ти се прави секс, направи го, защо ще слушаш ние какво ще ти кажем.

Едва ли вече не го е направил с друга, де ....:Д :д

RapExotic
07-17-2014, 17:53
Очакваш непознати хора в някакъв форум да ти кажат дали да правиш секс с гаджето си или не? Определено трябва да порастнеш още малко.

didi_marin0va
07-19-2014, 20:16
Знам, че сигурно това е поредната такава тема, но искам съвет. След 2 месеца приятелят ми става на 18, след 3 правим година откакто сме заедно, а след 4 аз ставам на 16 и още не сме правили секс...та се чудя време ли е? Иначе всичко във връзката ни е прекрасно, но да когато оставаме сами някои пъти вечер приятелят ми казва, че ме иска и аз го искам, но се чудя дали не ми е рано заради възрастта, а не че не съм сигурна в момчето. Напротив искам той да е първият ми и знам, че ме обича и ще ме чака, колкото трябва, но дали не прекалявам ако продължа да отказвам и да казвам, че не съм готова. Започвам да обмислям да го направим на годишнината ни, защото сме правили петинг, виждали сме се голи, пипали сме се и секса е единственото, което не ни прави напълно пълноценна двойка. Та дайте съвет, може да се каже, че съм взела решение, но бих искала да видя и други мнения по въпроса.

Първо задължително питай родителите си за позволение! Даже може да вметнеш, че гаджето ти става на 18 и искаш да го зарадваш за р-д! Няма как да не те потупат по рамото и да ти кажат БРАВО, ДЪЩЕ!

I_disappear_from_here
07-21-2014, 17:40
Просто се чудя какво биха си казали хората за мен, че е рано може би или нщ подобно, просто искам да чуя чуждо мнение.

Предполагам, след като ни питаш такъв въпрос, зачиташ мнението на непознати спамъри повече от своето, неговото и на всички твои познати, с които можеш да поговориш по въпроса.

wild7676
07-22-2014, 09:16
Първо задължително питай родителите си за позволение! Даже може да вметнеш, че гаджето ти става на 18 и искаш да го зарадваш за р-д! Няма как да не те потупат по рамото и да ти кажат БРАВО, ДЪЩЕ!

ти добре ли си