View Full Version : Как да покажем на дадено момиче, че го харесваме?
wildbear
07-15-2014, 20:31
Как да призная чувствата си на дадено момиче, когато бях малък (преди 7 клас) бях директен, казвах си им всичко очи в очи. Но отдавна не съм имал връзка, и не знам как да покажа на момичето, че я харесвам. Страх ме е да не ме накаже с безразличност, когато разбере. Защото, ако ти се налага да я виждаш в бъдеще заради общия ви клас или интереси ситуацията става неловка. Искам да го направя така, че дори и да знае, че я харесвам да продължи да има контакти с мен, било то да сме познати или приятели.
Искам да покажа на дадено момиче, че го харесвам, но как? С думи и директен разговор ли? Струва ми се сухарско. С поведение ли? Моля ви, кажете ми! Изключвам по телефона, или фейсбука, тези разговори не са за там.
different111
07-16-2014, 08:38
Покани я на среща. То се подразбира защо едно момче кани момиче на среща и тя би трябвало сама да се досети. Ако покаже някакъв интерес продължете да излизате. Обаче НИКОГА не целувай на първа среща.
Откъде я познаваш? Приятели ли сте или съученици?
Скъсай ѝ тетрадката и я хвърли в кошчето!
Покани я на среща, например. Подари ѝ цвете. Ей такива, нормални неща.
RapExotic
07-16-2014, 15:21
Обръщай и повече внимание. Дръж се по-мило с нея, от колкто с другите момичета. Ако те харесва със сигурност ще го забележиш.
HellMoon
07-16-2014, 17:58
Постоянство с обичайните обещания и лъжи и е твоя!
Ако не опиташ, никога няма да разбереш.
Пробвай с действия да намекнеш, ако не се досети - признай си. Но да, като я поканиш да излезете, би трябвало да се усети сама. /Не пренебрегвай това с обещанията и лъжите, жените харесват да им казват това, което искат да чуят./
anonymous908491
07-16-2014, 20:03
Харесвай и всички постове във фейса, сега така показват, че си падат по някой/я
Да, определено постовете вече играят доста важна роля :D
wildbear
07-16-2014, 21:30
Откъде я познаваш? Приятели ли сте или съученици?
Един приятел ни запозна. По-скоро сме познати.
Обръщай и повече внимание. Дръж се по-мило с нея, от колкто с другите момичета. Ако те харесва със сигурност ще го забележиш.
Старая се в това отношение, когато съм с нея!
Харесвай и всички постове във фейса, сега така показват, че си падат по някой/я
Нямам и фейсбука. И звучи доста странно, егати поколението дето сме.