View Full Version : Панически страх
crazydivane
07-17-2014, 00:03
Проблемът е следният..
Скоро ми предстои да правя секс за първи път и много се притеснявам ако стане гаф..като знам колко момичета са забременявали от първия път ме побиват тръпки..Ще ползваме презерватив,но аз само мисля за най-лошото..ако презерватива се скъса..много ми е притеснено и незнам какво да правя :X
muhatacece
07-17-2014, 00:36
prostak :D накарай я да земе противозачатъчни+ използвайте презерватив и си реди
Като толкова те е страх, по-добре не го правете(,а ако се престрашите поканете ме за кръстник) ;)
dimitar_ak
07-17-2014, 06:47
Не го прави. Личи си, че не си готова.
fisherguy
07-17-2014, 09:34
Щото шанса да забременееш от 1-ви и от 101-ви път е различен.. бахти ГРАНМОТНОТО насИлениИ
Каквото и да използваш няма да си на 100% защитена. Спри да мислиш толкова много, няма полза в случая.
Не знам защо те е страх да не забременееш от първия път като всеки следващ път също има риск. Ако използвате предпазни средства, няма страшно.
Няма да ти хареса, от сега ти казвам. Ако подхождаш с притеснение и нерви, изобщо няма да можеш да се отпуснеш, съответно сигурно ще те боли повече. И като цяло, ще ти е гадно преживяване.
Вземи попрочети, сметни си овулацията, направете го в ден, който не е сред опасните ти, направете го с презерватив. Дори да се скъса презерватива и да стане фал, вече има спешна контрацепция (направо не мога да повярвам, че давам този съвет...). И във всеки случай помни, че хапчетата Ескапел се приемат само като крайна мярка, ако си абсолютно сигурна, че е станал фал.
Дори да се скъса презерватива и да стане фал, вече има спешна контрацепция.
не питай старило питай патило
И във всеки случай помни, че
не е ли запомни
не питай старило питай патило
всъщност, аз никога не съм пила такова :cool:
не е ли запомни
не
директно си са удряла в корема нема са лигавим я
ем по мое време нямаше такива глезотии
Colouring
07-17-2014, 11:25
Щом искаш изчакай докато си готова. Но дали ще е сега, след седмица, месец или година - винаги има риск. Пазете се и всичко ще е точно.
didi_marin0va
07-17-2014, 11:35
Проблемът е следният..
Скоро ми предстои да правя секс за първи път и много се притеснявам ако стане гаф..като знам колко момичета са забременявали от първия път ме побиват тръпки..Ще ползваме презерватив,но аз само мисля за най-лошото..ако презерватива се скъса..много ми е притеснено и незнам какво да правя :X
Деня преди половия акт трябва да еякулираш (ако си момче), за не свършиш много бързо, излагайки се по този начин пред момичето. Другото, което е много важно - използвай задължително презерватив, защото предполагам, че знаеш за предекулационната течност - тя съдържа също сперматозоиди. Ако поставиш презерватива правилно всичко ще бъде 6 и няма да се скъса. Все пак за по-голяма сигурност на пазара се предлагат и по дебели презервативи екстрасейф.
П.С.
Относно притеснението - прочети малко повече за ОКР (Обсесивно Компулсивно Разстройство)!
Успех!
galaxy29
07-17-2014, 12:13
.
скъпа лейди, ако си тук ще се отзовеш ли на една моя молба :{
скъпа лейди, ако си тук ще се отзовеш ли на една моя молба :{
естествено
RapExotic
07-17-2014, 17:41
като знам колко момичета са забременявали от първия път ме побиват тръпки..
Ми да, то винаги се забременява след първия път. Честито.
П.п. Нали се сещаш, че в цялата суматоха момчето на дали въобще ще успее да свърши.
galaxy29
07-17-2014, 20:33
естествено
писах ти лично с:
didi_marin0va
07-17-2014, 20:37
писах ти лично с:
Какво написа?
galaxy29
07-17-2014, 20:39
че го клатя за любопитни
didi_marin0va
07-18-2014, 17:16
че го клатя за любопитни
Клати, ама да знаеш, че не е полезно за кръвообращението!
baby_baby
07-18-2014, 17:41
Е не го мисли толкова щото и от притеснение може да направиш гаф ама щом си с презерватив няма от кво да се притесняваш
Summer Fresh
07-18-2014, 20:38
Напий се преди това и няма да го мислиш толкова.
Christinna
07-18-2014, 20:42
Няма да ти хареса, от сега ти казвам. Ако подхождаш с притеснение и нерви, изобщо няма да можеш да се отпуснеш, съответно сигурно ще те боли повече. И като цяло, ще ти е гадно преживяване.
Мхм подкрепям с две ръце.