View Full Version : Помогнете, защото наистина се ядосвам вече
Здравейте, колектив
Вчера се случи следната ситуация. С моята приятелка сме заедно вече година, но все още не сме правили секс. Всичко друго, но не секс (какъвто и да е). Аз лично нямам проблем с това (когато тя е готова ще го направим). Та вчера правихме нещо, което сме правили десетки пъти. Купих презервативи, и отидох у тях. Идеята е да легнем голи в "spoon" позата, и да си го сложа между краката й. Без пенетрация, само хъмпване. И точно това направихме. Легнахме, сложих си презерватива и тн тн. По едно време, усетих странна болка. Погледнах члена си, и видях, че презервативът се беше скъсал. Не кой знае колко много, но имаше цепка в него. За радост забелязах това рано, и се отдръпнах бързо. Отново-нямаше вкарване, и съм сигурен, че пениса ми беше сух. Но тя веднага спря и започна да се паникьосва. Сигурен съм, че нямаше никаква течност, а пък и да имаше беше само малко от "precum" и то наистина малко. Но тя наистина е паникьосана и не мога да направя нищо за да я осигуря, че и няма нищо.
Това не е първия път, когато тя се паникьосва от това, и честно казано вече започвам да се ядосвам. Тя се държи напълно ирационално, защото я е страх от майка и. Знам, че и няма нищо, но тя настоя да попитам тук. Моля отговорете, за да я успокоя, и да сложим край на тази тема.
Та, имали възможност нещо да се е случило?
Благодаря предварително.
Edit: А, вярно. Забравих да добавя, че и двамата сме девствени и на 17
hey.mistery
07-18-2014, 10:30
Няма дори пенетрация. Не е бременна.
Предполага приятелката ти е девствена, така че..
baby_baby
07-18-2014, 11:04
Нищо не се е случило
didi_marin0va
07-18-2014, 12:00
Здравейте, колектив
Вчера се случи следната ситуация. С моята приятелка сме заедно вече година, но все още не сме правили секс. Всичко друго, но не секс (какъвто и да е). Аз лично нямам проблем с това (когато тя е готова ще го направим). Та вчера правихме нещо, което сме правили десетки пъти. Купих презервативи, и отидох у тях. Идеята е да легнем голи в "spoon" позата, и да си го сложа между краката й. Без пенетрация, само хъмпване. И точно това направихме. Легнахме, сложих си презерватива и тн тн. По едно време, усетих странна болка. Погледнах члена си, и видях, че презервативът се беше скъсал. Не кой знае колко много, но имаше цепка в него. За радост забелязах това рано, и се отдръпнах бързо. Отново-нямаше вкарване, и съм сигурен, че пениса ми беше сух. Но тя веднага спря и започна да се паникьосва. Сигурен съм, че нямаше никаква течност, а пък и да имаше беше само малко от "precum" и то наистина малко. Но тя наистина е паникьосана и не мога да направя нищо за да я осигуря, че и няма нищо.
Това не е първия път, когато тя се паникьосва от това, и честно казано вече започвам да се ядосвам. Тя се държи напълно ирационално, защото я е страх от майка и. Знам, че и няма нищо, но тя настоя да попитам тук. Моля отговорете, за да я успокоя, и да сложим край на тази тема.
Та, имали възможност нещо да се е случило?
Благодаря предварително.
Edit: А, вярно. Забравих да добавя, че и двамата сме девствени и на 17
Знам, че пишеш тук, за да получиш отговора, който желаеш, но все пак аз съм длъжна да напиша нещата такива каквито са.
Да, шансът да е бременна е малък, но все пак има такъв. Предполагам, че ти като момче си запознат, че отделяш предекулационна течност докато си възбуден -> (прочети повече за нея в нета). Въпреки, че предекулационната течност се състои основно от секрет и вода, в нея също така има и минимален брой сперматозоиди. И една капчица от нея (макар и трудно) може да направи белята.
За да не се случват повече такива неща със скъсани презервативи ви съветвам да си купите лубрикант за смазка. Лубриканта трябва да е задължително на водна основа (четете внимателно отзад на шишето)! Другото, което мога да Ви посъветвам е да си купувате от по-дебелите екстрасейф кондоми.
П.С.
Ако не ми вярваш за предекулационната течност, то при следващ път... напълни внимателно един използван от теб презерватив с вода и виж какво има в него. Да, колкото и да не ти се вярва вътре плуват сперматозоиди!
Ouroboros
07-18-2014, 12:53
Ако не ми вярваш за предекулационната течност, то при следващ път... напълни внимателно един използван от теб презерватив с вода и виж какво има в него. Да, колкото и да не ти се вярва вътре плуват сперматозоиди!
И как ще види сперматозоидите с просто око?
+хахаха
RapExotic
07-18-2014, 15:50
Няма как да е бременна. То ако се забременяваше така лесно всички жени щяха да са бременни.
П.П. Има ли нещо общо с тази тема: http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/567580-%D0%9F%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B8%D1%8F-%D0%BC%D0%B8-%D0%BF%D1%8A%D1%82-%D0%B4%D0%B0-%D0%B3%D0%BE-%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D1%8F-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%BD%D0%B5 ?
didi_marin0va
07-18-2014, 17:10
Добре, не се изразих по най-правилния начин, но твърдя, че съм сексуално грамотна! И ти много добре знаеш какво исках да напиша. Предполагам също така знаеш, че вътре (в използвания и след това напълнения с вода кондом) ще плува нещо бяло. Не се прави, че не знаеш! Ако ли пък наистина не знаеш прочети повече за предекулационната течност!
Ouroboros
07-19-2014, 16:24
Добре, не се изразих по най-правилния начин, но твърдя, че съм сексуално грамотна! И ти много добре знаеш какво исках да напиша. Предполагам също така знаеш, че вътре (в използвания и след това напълнения с вода кондом) ще плува нещо бяло. Не се прави, че не знаеш! Ако ли пък наистина не знаеш прочети повече за предекулационната течност!
По принцип това "бяло нещо" е спермата...
didi_marin0va
07-19-2014, 16:29
По принцип това "бяло нещо" е спермата...
Браво бе! Аз ти го обяснявам като на 2 годишен, ти пък взе, че ме разбра от третия път!
Скрий се
didi_marin0va
07-19-2014, 16:34
Скрий се
Аз ще се скрия, а вие пубери се образовайте. Родителите ви за какво ви го плащат тоя интернет? То само с висене във фейсбук не става. Вземете и прочетете нещо полезно. Например най-напред може да разберете какво представлява предекулационната течност, използвайки чичко гугъл. Гледам, че знанията ви в тази област сериозно куцат и най-вероятно за първи път чувате за подобни вълшебни течности...
Аз ще се скрия, а вие пубери се образовайте. Родителите ви за какво ви го плащат тоя интернет? То само с висене във фейсбук не става. Вземете и прочетете нещо полезно. Например най-напред може да разберете какво представлява предекулационната течност, използвайки чичко гугъл. Гледам, че знанията ви в тази област сериозно куцат и най-вероятно за първи път чувате за подобни вълшебни течности...
Не говори за някого, когото не знаеш и се научи да се изказваш.
xXxPETYAxXx
07-19-2014, 19:11
Да, шансът да е бременна е малък, но все пак има такъв.
Да, има...ако не е девствена и някой друг я е забременил, ама в тая ситуация шанса е 0%.
Няма как да е бременна.
Обаче не знам как я търпиш, тя без да сте правили секс като се паникьосва, представи си, ако започнете някой ден да правите секс какъв рев ще му удря от страх след всеки път. Май е по-добре въобще да не те огрява, ама айде т'ва е друга тема.
didi_marin0va
07-19-2014, 19:16
Не говори за някого, когото не знаеш и се научи да се изказваш.
Кой го казва... :D
didi_marin0va
07-19-2014, 19:18
Да, има...ако не е девствена и някой друг я е забременил, ама в тая ситуация шанса е 0%.
Няма как да е бременна.
Това е за раздел БИСЕРИ! :D Аз се чудех защо процента на забременелите непълнолетни момичета е толкова висок, а то се дължало на образователните "уроците по биология" пред блока.
xXxPETYAxXx
07-19-2014, 19:48
За разлика от теб знам кога риска е реален и кога не. И ако наистина си на 28 както пише как може да си толкова неграмотна относно секса? Май на твоя випуск биологията въобще не е влизала в учебната програма, като те чета и за овулация не си чувала сякаш...
Ай, обясни ни как девственица ще забременее без дори да свършат върху вулвата ѝ? Интересно ни е!
didi_marin0va
07-19-2014, 20:00
За разлика от теб знам кога риска е реален и кога не. И ако наистина си на 28 както пише как може да си толкова неграмотна относно секса? Май на твоя випуск биологията въобще не е влизала в учебната програма, като те чета и за овулация не си чувала сякаш...
Ай, обясни ни как девственица ще забременее без дори да свършат върху вулвата ѝ? Интересно ни е!
Тцтц! Момиче, ти какво можеш да прецениш бе? Знаела кога има риск - ХАХАХА! Знаеш ли, че в медицината 1+1=5, а 5-1=7 - тоест съществуват всякакви прецеденти! Риск винаги има! Никога нищо не е на 100% сигурно! Аз съм израснала в семейство на лекари, а ти на мен ще седиш да ми обясняваш. :D
П.С. Явно представата ти за женската химена е и като представата ти за Китайската стена - непревземаема.
Айде ходи си лягай!
xXxPETYAxXx
07-19-2014, 20:31
Сигурно и от свирка се забременява според теб...
didi_marin0va
07-19-2014, 20:37
Сигурно и от свирка се забременява според теб...
Не съм казвала подобно нещо.
Аз спирам да пиша в тази тема, но все пак ако има някой, който е много компетентен, то тогава нека продължава! :)
Ouroboros
07-20-2014, 17:05
Аз спирам да пиша в тази тема
То да има как да спреш да пишеш и в самия форум...
стига глупости, не е бременна
CookieJoKey
07-24-2014, 19:51
...Как ще е бременна като не си и го вкарал...
heartshapedbox
07-25-2014, 07:16
Абсурдно е да е бременна.
Поговорете с нея относно това паникьосване, мисля, че това ви е сериозния проблем.Не сте малки, нормално е да правите секс, щом сте във връзка от цяла година, обсъдете какво я притеснява и си изяснете нещата.
Evilubique
07-25-2014, 07:45
Нека аз ти дам един страницен съвет. Докато практикувате тези глупости, имам предвид да си го държиш между краката и(съжалявам, но нямам намерение да ползвам някакви глупави английски термини, които нито ги знам, нито искам да ги знам) скоро няма да разбереш какво е истински секс. Моя съвет е да спреш по всякакъв нацин досега й с твоя пенис. Ако проявява желание да го гали през дънките, да го пипа или каквото и да е, няма да и даваш. Не грубиянски да я отблъскваш, а деликатно. И ще последват два варианта:
1. Не след дълго ще има огромно желание за досег с твоя пенис и нещата тогава могат да се развият по-бързо. Не казвам, це още след седмица ще умира от желание да прави секс, но ще и се приискат контактите с оная ти работа.
2. Ако мине месец и грам не и се прииска да правите каквото и да било, то по-добре си търси друго гадже. В крайна сметка си на 17, нито ще останеш с нея завинаги, нито нищо.
P.S. Клавиша за буквата "ch" се е прецакал, затова съм го заменил с "ц", кофти работа :D
Ай, обясни ни как девственица ще забременее...
Тук стана пълно с бисери!!! Ами аз до колкото знам това се е случило преди около 2014 години и още говорят за този случай.
...Как ще е бременна като не си и го вкарал...
Ха ха ха... Още един бисер