PDA

View Full Version : Съквартирантка лесбийка

didi_marin0va
07-19-2014, 09:43
Студентка съм и живея на общежитие в Студентски град. Дори и през лятото съм тук, за да работя...
Преди 4 месеца се нанесе нова съквартирантка при мен. В началото всичко беше ОК, но това момиче започва да ме плаши. Имам чувството, че е лесбийка, а това ми се отразява зле на психиката. Смятам така, защото не мога да проумея как за тия 4 месеца не успя поне с едно момче да се изплющи. Все се навърта около мен и все се влачи след мен. Не ми пречи, ама мисълта, че е лесбийка ме побърква. Притеснявам се, защото не я знам какви ги върши в общежитието в мое отсъствие. Ами ако прави някакви перверзни неща с вещите ми? Представяте ли си, ако е извратена и ми мирише гащите или пък ми ползва вибратора... Притеснявам се затова, защото на няколко пъти не си намирам нещата по местата им, а може и просто да ме гони параноята... Но фрапиращото е, че другата ми нормална съквартирантка пък ми сподели, че тая новата на няколко пъти й е нахлувала в банята докато пишка... уш без да иска, ама според мен има нещо гнило...

ВИЕ КАК МИСЛИТЕ? Дали наистина е лесбйка тая пача или просто е асексуална? Пак не ми го побира ума как за 4 месеца, откакто живеем заедно, не се изплющя поне с едно момче.

yakuza_
07-19-2014, 09:58
а как попаднах във форума на пентахаус?!

vanqsp
07-19-2014, 10:30
Май си гледала много филми.

didi_marin0va
07-19-2014, 10:38
Май си гледала много филми.
Въпросът ми е сериозен!

П.С.
Иначе препоръчвам да го раздаваш по-кротко с очната линия. Все пак гримовете пари струват... :D

TIFOSO
07-19-2014, 10:43
Това, че ти се плющиш с всеки срещнат, не значи че и другите трябва да го правят, само и само за да ти докажат, че са нормални според твоите критерии за това.

didi_marin0va
07-19-2014, 10:48
Това, че ти се плющиш с всеки срещнат, не значи че и другите трябва да го правят, само и само за да ти докажат, че са нормални според твоите критерии за това.

Все едно... :D Нали знаеш лафа за това какво става като мине валяк през общежитията на Студентски град?

hey.mistery
07-19-2014, 11:47
Момичето не ти влияе на психиката, твоята вече е увредена. Нищо й няма, може да си има приятел или просто да не е като теб да мисли само за 'плющене'. Жал ми е за нея, че е попаднала в една стая с теб.

didi_marin0va
07-19-2014, 11:54
Момичето не ти влияе на психиката, твоята вече е увредена. Нищо й няма, може да си има приятел или просто да не е като теб да мисли само за 'плющене'. Жал ми е за нея, че е попаднала в една стая с теб.
Тая си няма приятел, защото постоянно се мъкне след мен и другата съквартирантка. Питали сме я дали си има гадже, а тя отговаря, че не си пада по обвързването. А моята психика може и да е увредена, но за нея ще пусна друга тема, а сега питам дали според вас моята съквартирантка е лесбийка?

hey.mistery
07-19-2014, 12:07
Тая си няма приятел, защото постоянно се мъкне след мен и другата съквартирантка. Питали сме я дали си има гадже, а тя отговаря, че не си пада по обвързването. А моята психика може и да е увредена, но за нея ще пусна друга тема, а сега питам дали според вас моята съквартирантка е лесбийка?

Не е задължително да е, дори да е в това няма нишо лошо и не означава, че ти бърка из вещите за собствено удоволствие. Може да са й разбили сърцето или да иска да се отдаде изцяло към ученето. Не всички мислят само за връзка или секс и т.н това не ги прави нито хомосексуални, нито асексуални.

didi_marin0va
07-19-2014, 12:10
Не е задължително да е, дори да е в това няма нишо лошо и не означава, че ти бърка из вещите за собствено удоволствие. Може да са й разбили сърцето или да иска да се отдаде изцяло към ученето. Не всички мислят само за връзка или секс и т.н това не ги прави нито хомосексуални, нито асексуални.

Най-накрая някой да изкаже реално мнение по въпроса! Благодаря! :)

DownloadVirus
07-19-2014, 12:36
Тоя път се вързахте на трола,като гледам май задобряват.. :)

vanqsp
07-19-2014, 13:48
Изключително ограничена и смешна си като цяло. Преди да правиш забележки за грим разбери какво точно е очна линия.

didi_marin0va
07-19-2014, 13:52
Изключително ограничена и смешна си като цяло. Преди да правиш забележки за грим разбери какво точно е очна линия.
ОК, загащвам се и сядам да чета :)

THEJOK3R
07-19-2014, 15:31
Откъде знаеш, че не го прави на друго място? И да, параноичка си. Потърси помощ.

DarkTemplar
07-19-2014, 15:58
можеше и да е по-зле - да има съквартирант педал/траверс и той да ти използва гримовете и червилото

didi_marin0va
07-19-2014, 16:03
можеше и да е по-зле - да има съквартирант педал/траверс и той да ти използва гримовете и червилото
Е голяма работа, че ще ми ползва червилото. Ние с него ще сме си приятелки и ще си споделяме гримовете...

DarkTemplar
07-19-2014, 16:13
и мъжете

didi_marin0va
07-19-2014, 16:23
и мъжете
Червилото може, ама не и мъжете. Тях не ги деля.

DarkTemplar
07-19-2014, 16:33
Стига си се превземала, убеден съм, че тайно мечтаеш за бисекс тройка.

didi_marin0va
07-19-2014, 16:44
Добре, признавам си (би трио с двама мъже)

Ouroboros
07-19-2014, 17:11
Диди, иди се наръгай с кръст в путката.

didi_marin0va
07-19-2014, 17:13
Диди, иди се наръгай с кръст в путката.
Ок! Обаче ми обещай, че ти ще се залееш със светена вода.

П.С. Всички знаем резултата - ще се опариш от нея. ;D

DarkTemplar
07-19-2014, 17:16
Добре, признавам си (би трио с двама мъже)
всичко ще си кажеш

RagioL
07-19-2014, 17:25
ако е сносна прати ми я а аз щи ти я върна с подробен доклад какво и е

didi_marin0va
07-19-2014, 17:27
С куриерска пратка ли да ти я пратя или по пощата да ти я пусна?

RagioL
07-19-2014, 17:29
дай по спиди че вземе да пукне с тия бавни пощи :D

didi_marin0va
07-19-2014, 17:31
дай по спиди че вземе да пукне с тия бавни пощи :D
Ми тогава ще ядем жито бе! :D

RagioL
07-19-2014, 17:35
е па нема нужда да го морим момичето преди да сме сигурни

didi_marin0va
07-19-2014, 17:47
е па нема нужда да го морим момичето преди да сме сигурни
А като го изпращам по куриер да му лепнат ли стикер "ЧУПЛИВ ТОВАР"?????

RagioL
07-19-2014, 17:53
пробий дупкии за да може да диша

didi_marin0va
07-19-2014, 17:56
пробий дупкии за да може да диша
ок

draid
07-19-2014, 22:44

Аз обикалям и по адреси.

didi_marin0va
07-19-2014, 22:47
Аз обикалям и по адреси.

:D Хитрец

kaRamella
07-20-2014, 11:29

+1245679

+

Трябва ли да си има приятел? Трябва ли да се плющи като теб ? Ти за това ли си там или да учиш?

didi_marin0va
07-20-2014, 11:38
+1245679
Трябва ли да се плющи като теб ? Ти за това ли си там или да учиш?

Естествено!

alpinab2.5
07-20-2014, 11:54
По написаното ти разбирам ,че си отишла там да учиш "биология" .

didi_marin0va
07-20-2014, 12:03
По написаното ти разбирам ,че си отишла там да учиш "биология" .
Не е точно така. Докато все още бях в ОКС бакалавър учех биология, а сега за ОКС магистър уча анатомия. :D

alpinab2.5
07-20-2014, 12:13
Не е точно така. Докато все още бях в ОКС бакалавър учех биология, а сега за ОКС магистър уча анатомия. :D
Значи си още по навътре с нещата. :D

DarkTemplar
07-20-2014, 12:18
Навътре е с мъжката анатомия.

analgin
07-20-2014, 20:33
трол, но все пак нека уважим
дори да е лесбийка не мисля, че е чак такъв проблем да сте съквартирантки особено ако девойчето не е проявило специално отношение към теб, а казаното е просто филмиране . Да, фактът, че толкова мислиш за това и се притесняваш какво би станало в някаква ситуация показва само и единствено, че се съмняваш в себе си и своята ориентация .. притесняваш се да приемеш, че би имала интерес към човек от същия пол , което не означава респективно, че ще си лесбийка,а бисексуална и би могла да харесваш самия човек без значение пола му... държа да отбележа, че не се опитвам да те убедя да пробваш с момиче, а просто да гледаш на такива отношения по-свободно

didi_marin0va
07-20-2014, 20:37
трол, но все пак нека уважим
дори да е лесбийка не мисля, че е чак такъв проблем да сте съквартирантки особено ако девойчето не е проявило специално отношение към теб, а казаното е просто филмиране . Да, фактът, че толкова мислиш за това и се притесняваш какво би станало в някаква ситуация показва само и единствено, че се съмняваш в себе си и своята ориентация .. притесняваш се да приемеш, че би имала интерес към човек от същия пол , което не означава респективно, че ще си лесбийка,а бисексуална и би могла да харесваш самия човек без значение пола му... държа да отбележа, че не се опитвам да те убедя да пробваш с момиче, а просто да гледаш на такива отношения по-свободно

Чакай малко! Аз не отричам, че съм би, но смея да твърдя, че не обичам да ми пипат вещите. За мен с пълна сила се отнася правилото - мойто си е мое, а чуждото общо...
Що се отнася до съквартирантката ми - тя е грозна и дебела, така че не ме кефи. Иначе с другата си павихме кефа, ама еднократно, защото все пак мъжете са ни за предпочитане и на двете.

Emilen
07-20-2014, 21:13
Някак ми убягна идеята на темата... Кое най-точно описва проблема:
1. Тя лесбийка ли е?
2. Не искаш да живееш с грозна лесбийка, защото не може да се консумира по вкуса ти;
3. Не искаш да си споделяш вибратора си с нея;

Офф: Каква специалност си в тази ОКС?

didi_marin0va
07-20-2014, 22:26
Някак ми убягна идеята на темата... Кое най-точно описва проблема:
1. Тя лесбийка ли е?
2. Не искаш да живееш с грозна лесбийка, защото не може да се консумира по вкуса ти;
3. Не искаш да си споделяш вибратора си с нея;

Офф: Каква специалност си в тази ОКС?

1. Не знам! Аз вас питам за мнение, но за да ви питам очевидно имам съмнения!
2. Общо взето ДА!
3. И това е вярно. Мойто си е мое и не го деля!

А иначе ОКС означава образователно-квалификационна степен. Аз сега съм ОКС магистър, а това по пътя на логиката означава, че съм завършила ОКС бакалавър!

Ouroboros
07-21-2014, 07:21
Що не поговориш с нея?
Била грозна и дебела... Може ли да си толкова ограничена, честно?

Emilen
07-21-2014, 22:49
...А иначе ОКС означава образователно-квалификационна степен. Аз сега съм ОКС магистър, а това по пътя на логиката означава, че съм завършила ОКС бакалавър!
Аз попитах за специалността, а не за ОКС. Предполагам, че забеляза женския род във въпроса ми за ОКС, което подсказва, че знам какво означава. :)
По пътя на логиката, може да си бакалавър в една специалност, а магистратура да си записала в друга. ;-)

Тромбоцит
07-22-2014, 19:29
Чаве, остави че много прости теми ти ражда главата от скука, това едно на ръка. Изпипвай ги малко детайлите, кой ще тръгне да се настанява в общежитие в средана та 7-ми месец.
Множеството апосиопези в речта ти са характерни за стилистиката на ~15-годишен. Поработи и върху това.
#дасиоригинален

didi_marin0va
07-22-2014, 20:27
Чаве, остави че много прости теми ти ражда главата от скука, това едно на ръка. Изпипвай ги малко детайлите, кой ще тръгне да се настанява в общежитие в средана та 7-ми месец.
Множеството апосиопези в речта ти са характерни за стилистиката на ~15-годишен. Поработи и върху това.
#дасиоригинален

Ок! Ще го имам предвид! :D

RagioL
07-22-2014, 20:54
Аз обикалям и по адреси.

че защо ще се розкарваш, ще ти я припратя