View Full Version : Здравейте
Значи положението е такова.Харесвам едно момиче.То също ме харесва и скоро мисля да и предложа скоро,но просто не знам дали ще имам смелост аз съм много лесно се притеснявам и се срамувам и просто не знам как да го направя.Ако някой може да ми даде съвети.Мисля да и кажа:"Искаш ли да станем гаджета".И ако приеме да я целуна.
На колко си година, че разсъждаваш по такъв начин? След пети клас няма нужда от предлагане. Покажи и какво чувстваш, не и казвай, и според това дали ти отвръща по същия начин прецени дали да я целунеш.
didi_marin0va
07-19-2014, 13:15
Значи положението е такова.Харесвам едно момиче.То също ме харесва и скоро мисля да и предложа скоро,но просто не знам дали ще имам смелост аз съм много лесно се притеснявам и се срамувам и просто не знам как да го направя.Ако някой може да ми даде съвети.Мисля да и кажа:"Искаш ли да станем гаджета".И ако приеме да я целуна.
Абе щом и тя те харесва директно я хващаш и я целуваш. Това еднозначно ще покаже намеренията ти. Какво си седнал да се терзаеш? Ти да не си ученичка, че да й се обясняваш в любов. Бъди мъж! Стегни се!
Еми не знам как тя ще реагира ако действам толкова прибързано.Все пак разликата в годините ни е 3-4 години и просто двамата сме доста срамежливи.За мен от една страна е дете пък от друга я приемам като зрял човек от страна на характера.
THEJOK3R
07-19-2014, 14:46
На колко си, приятел?
Summer Fresh
07-19-2014, 16:43
Мисля да и кажа:"Искаш ли да станем гаджета".И ако приеме да я целуна.
Звучи твърде детинско. Покани я на среща или пък просто излезте само двамата, и при удобен момент просто я целуни, от там нататък ще се получат нещата или не.
RapExotic
07-19-2014, 17:47
Направо премини към целувката.
Getyourfreakon
07-19-2014, 17:55
Целувай направо.