View Full Version : Изкуствени нокти? Как да ги махна?
yulletto3251
07-19-2014, 14:25
Привет на всички :) Имам един проблем , с който съм сигурна , че доста жени са се срещали.
Преди няколко дена бях при едно моя приятелка и тя ми направи изкуствени нокти. Сложи някакъв гел и ги държах за около 5 минути под ултра-виолетова лампа. В момента ноктите ми са дота дебели и твърди и искам да ги махна, но ме е страх да не си направя нещо на моите нокти отдолу , ако някой знае нещо как да ги махна да казва. Всеки един съвет ще ми бъде от голям плюс!
Благодаря предварително! :)
didi_marin0va
07-19-2014, 15:31
Привет на всички :) Имам един проблем , с който съм сигурна , че доста жени са се срещали.
Преди няколко дена бях при едно моя приятелка и тя ми направи изкуствени нокти. Сложи някакъв гел и ги държах за около 5 минути под ултра-виолетова лампа. В момента ноктите ми са дота дебели и твърди и искам да ги махна, но ме е страх да не си направя нещо на моите нокти отдолу , ако някой знае нещо как да ги махна да казва. Всеки един съвет ще ми бъде от голям плюс!
Благодаря предварително! :)
Сярна киселина...
H2SO4
InnocentFuck
07-19-2014, 15:39
Мисля , че горещата вода помагаше за такива проблемчета :D
didi_marin0va
07-19-2014, 16:10
Мисля , че горещата вода помагаше за такива проблемчета :D
Не, не няма да стане. Така с тая гореща вода най-много да се опари. Сярната киселина ще ги отлепи.
InnocentFuck
07-19-2014, 16:41
Нямах в предвид вряла вода :D , а гореща .. не виждам как ще се опари :D
didi_marin0va
07-19-2014, 16:50
Абе стига бе! Така ще й навредиш! Всеки знае, че нокти се махат със сярна киселина!
didi_marin0va
07-19-2014, 16:50
Абе стига бе! Така ще й навредиш! Всеки знае, че нокти се махат със сярна киселина!
anonymous708973
07-19-2014, 17:41
Отиваш при същата тая приятелка да ти ги махне.
kaRamella
07-20-2014, 10:17
Толковааа...ъм рано.. веднага няма как да се отлепят лесно . Съвета ми е ако толкова много те дразнят ги изпили до дължината, която искаш и дебелината ( като пилиш и отгоре в една страна) .. А ако въобще не ги искаш пили до дъно и отгоре и на дължина. Много време обаче отнема , ако не си го правила сама. Може да отидеш и при маникюристка да ти ги махнат.
Отиваш при същата тая приятелка да ти ги махне.
+1
kokoska98
07-22-2014, 15:07
noktoplastika s uv gel...zashto si se suglasila da ti gi pravi,kato sega ne gi iskash?az sum s takiva i se mahat ili s pilene ili s nakisvane na noktite v chist aceton za 40min..mislete malko be!
HellMoon
07-22-2014, 15:14
С топла вода се махат тези, които можеш да си ги сложиш сама с лепило.
При ноктопластика или изграждане с гел, ноктите се пилят с машинка или пила /при маникюристка/, а ако няма да ходиш при нея направи го сама, но отнема много време.
Сигурна ли си, че искаш да ги махнеш толкова скоро? Дай си повече време, за да свикнеш.
В началото и на мен ми беше трудно, но после забравях, че ги имам.