Влез

View Full Version : Екшън посред бял ден! Давайте съвети!?!

tuti_fruti4
07-20-2014, 17:15
Писах и на друго място, но там само ми пишат глупости и затова реших да постна проблема си тук!

Аз съм момче на 13 и имам приятелка на 12. От една година и половина сме заедно. Много се обичаме и държим един на друг. Тя даже иска да се ожени за мен като пораснем, но аз не искам да се женя, защото се притеснявам да не ме излъже и да ми вземе имота в съда. Тя обаче като разбра намеренията ми за бъдещето много се ядоса и ми заяви, че ще скъсаме. На другия ден й се извиних и пак се събрахме като й обещах да се оженя за нея като пораснем.

След една седмица обаче тя дойде у нас и носеше тест за бременност, който показваше II черти. Като за капак и наще чуха. Те първо се засмяха и не повярваха обаче после ме спукаха от бой. Аз обаче им казах, че няма как да е станало, защото това не се е случвало никога. Те ме завлякоха до апартамента на приятелката и така се срещнахме двете семейства. Най - накрая тая овца си призна, че теста е фалшив и го е купила от интерет, за да ме накара да се оженим. Въпреки, че ми се размина женитбата и тая я зарязах, аз си изядох ритниците от тате и шамарите от мама. Освен това се уплаших много. Кажете ми какво да правя депресиран съм??? Вчера тая ми звъня и ме моли пак да се съберем. КАкво да правя? Да й простя ли? Въпреки, че сега изпитвам гняв към нея, аз все още я обичам! Тя е любовта на живота ми и искам да сме заедно, но ми разби сърцето с тая лъжа. Тя ме моли вече няколко дена пак да се съберем. Каза, че ще ме води на плаж за нейна сметка, а аз много обичам да ходя на плаж. От една страна ми се ходи, ама не с нея. ама пък и няма с кого да ида... така, че ко да правя? Преди да тръгнем зарязах всичките си приятели, за да й обръщам повече внимание...
Давайте съвети?!?!?!

didi_marin0va
07-20-2014, 17:48
Естествено, че трябва да се върнеш при нея. Та вие сте създадени един за друг!

tuti_fruti4
07-20-2014, 18:16
Естествено, че трябва да се върнеш при нея. Та вие сте създадени един за друг!
Наистина ли го мислиш или го казваш просто така от любезност?

Panda^^
07-21-2014, 07:51
Кви са тия болни истории .. Аз като бях на 12 си играх с кукли а вие си поръчвате фалшиви тестове за бременност за да се обените 0_о момче взимай най важното и заминавай за Мексико

dimitar_ak
07-21-2014, 08:04
Трябва да забранят ваканцията. Децата скучаят.

Snakes
07-21-2014, 12:54
Това просто не е нормално ... 90% от младите поколения са абсолютни безполезници.Как може на 12 да купува фалшиви тестове .. Тя от кога изобщо знае какъв пол е ?

heartshapedbox
07-21-2014, 13:00
Троли. :д

ff_Lichker
07-21-2014, 13:30
Майка , гледаш твърде много "Съдби на кръстопът" !

THEJOK3R
07-21-2014, 14:53
Заведи я да я прегледат, тва момиче има сериозни проблеми.

Ouroboros
07-21-2014, 15:02
Или си трол, или и двамата сте се хем вдетинили, хем се мислите за пораснали. На 12 купува тест за бременност, а ти се страхуваш да не ти вземе къщата след сватбата... Боже Господи...

I_disappear_from_here
07-21-2014, 16:57
На 16 съм и все пак смятам, че сте възмутително малки. Какви са тези турски сериали. Щяла да се жени за теб, ало!! На 12 сте. Нямате представа какво ще се случи с вас. След пубертета ще виждате света по съвсем друг начин. Била любовта на живота ти! Разбила ти сърцето. Осъзнай се, о! Не си в "Съдби на кръстопът". Стани на 18 и тогава ги разправяй тия. А за "изгората" ти не мога нищо да кажа. Такава простотия от сорта на това да купи тест за бременност на възраст, на която не й е обяснено за "птичките и пчеличките", за да те накара да се ожени за теб... На 12!!!!! Къде да ида! Така че моят съвет(ти поиска съвет) е "порасни". След 1 година няма да мислиш по същия начин. Да не говорим след 10 или 20.

BlackEyedPeas
07-21-2014, 17:21
За 13 пишеш прекалено грамотно.

HollyGolightly
07-21-2014, 17:26
Изнесете се заедно на квартира ама преди това дай на баща ти да те набие отново, понеже бебе така или иначе ще има. Не приемай отрицателни отговори от теста, пробвай докато не даде положителен.

hey.mistery
07-21-2014, 19:07
Да се смея ли, да плача ли на простотията ти....

didi_marin0va
07-21-2014, 19:21
:D :D :D

RapExotic
07-21-2014, 20:00
Писах и на друго място, но там само ми пишат глупости и затова реших да постна проблема си тук!

Имаш кратка памет. Вчера пак беше постнал същата история тук. А и където и да я постнеш отговорите ще са едни и същи. С една дума няма да чуеш това, което искаш.

Eagle 123
07-21-2014, 20:27
Дедо Боже, слизай директно и си събирай вересийките .. ама то в тоя случай и боговете мълчат, безсилни са пред човешката простотия..

didi_marin0va
07-22-2014, 11:10
Дедо Боже, слизай директно и си събирай вересийките .. ама то в тоя случай и боговете мълчат, безсилни са пред човешката простотия..
Аз не взимам много отношение по темата, защото където Господ е ударил вече, аз не удрям. :D

marilyn
07-23-2014, 20:42
Купи тест от интернет и ти, излъжи я, че си бременен и искаш да се ожените. После я зарежи в деня на сватбата.

badassoverhere
07-25-2014, 22:40
Кви са тия болни истории .. Аз като бях на 12 си играх с кукли а вие си поръчвате фалшиви тестове за бременност за да се обените 0_о момче взимай най важното и заминавай за Мексико

+