PDA

View Full Version : Проблем :(

anonimkaa_17
07-21-2014, 10:12
Имам следния проблем , правила съм го 3-4 пъти , влизало е малко , може би 1-2 см ,защото много ме болеше и сега все още при вкарването ме боли и не знам какъв може да е проблема .. Възможно ли е да съм девствена, въпреки че се съмнявам или е някакъв друг проблема ?

Ouroboros
07-21-2014, 12:28
Възможно ли е да съм девствена

А възможно ли е да си умопомрачително проста? От къде да знаем дали си девствена?! При първия полов акт имаше ли кръв?

anonimkaa_17
07-21-2014, 12:33
Не , нямаше и това с кръвта при всеки е индивидуално . Не е нужно да ме обиждаш .

DarkTemplar
07-21-2014, 12:54
Проблемът е, че се стягаш заради болката, така допълнително затрудняваш проникването, което става още по-неприятно и болезнено. Нека партньорът ти да те предразположи повече преди самия акт - по-дълга любовна игра, френска и т.н. Ти се постарай да си максимално спокойна и отпусната. Мисли си за нещо хубаво, ако смяташ, че ще помогне. Ако е необходимо, използвайте и лубрикант за допълнително овлажняване. Ако и партньорът ти е неопитен, това допълнително би затруднило нещата.

Щом веднъж е проникнато в теб, няма как да си девствена. Но е доста вероятно хименът ти да не е разкъсан напълно, което създава допълнителен дискомфорт.

anonymous908491
07-21-2014, 16:06
влизало е малко , може би 1-2 см ,защото много ме болеше и сега все още при вкарването ме боли и не знам какъв може да е проблема .. Възможно ли е да съм девствена

Не само е възможно, а е сто процента сигурно

vanqsp
07-21-2014, 16:23
Проблема е, че ти е първият път. При всички е така, не е болка за умиране.

didi_marin0va
07-21-2014, 16:59
Проблема е, че ти е първият път. При всички е така, не е болка за умиране.
Може пък и да е в друго проблема. Чувала ли си за т. нар. вагинизъм... Той представлява спазъм на мускулатурата на влагалището и тазовото дъно. Това прави напълно невъзможен пполовия акт. При не чак толкова тежки случаи е възможен полов акт, но той е съпроводен със силна болка като проникването е затруднено. Това е нещо като импотентността при мъжете...

Ouroboros
07-21-2014, 17:11
Не , нямаше и това с кръвта при всеки е индивидуално . Не е нужно да ме обиждаш .

Извинявай за обидата, бях нервен и си го изкарах на теб.
По темата: Както вече каза DarkTemplar, НЕ си девствена, но химена може и да Не е разкъсан и от това да те боли. Моя съвет е да се отпуснеш и/или да идеш на гинеколог.

didi_marin0va
07-21-2014, 17:34
Извинявай за обидата, бях нервен и си го изкарах на теб.
Съдейки по обичайните ти отговори, то това означава ли, че живеешш под голямо напрежение??? :D

Ouroboros
07-21-2014, 18:11
Съдейки по обичайните ти отговори, то това означава ли, че живеешш под голямо напрежение??? :D

Може да се каже :D

RapExotic
07-21-2014, 19:25
Накарай го да ръга по-надълбоко.

anonimkaa_17
07-21-2014, 20:49
Благодаря за изчерпателните отговори . :)