View Full Version : Скандали
gabby9993
07-21-2014, 16:49
Здравейте!Родителите ми са от 16 години заедно.От 2-3 месеца имат проблеми и всяка вечер вкъщи стават скандали.Аз съм им единственото дете.На 15 г. съм, но това не е от значение.Днес отново се караха и след скандала отидох при майка ми и я попитах простичко дали ще се развеждат.Тя ми каза, че не са решили, защото това е сериозна стъпка.
Писна ми всяка вечер да слушам разправии.Искам да им помогна по някакъв начин, но не знам как.Моля Ви ако имате някакви идеи какво мога да направя пишете.Също искам да попитам във вашите семейста има ли такива проблеми, които продължават с месеци.Благодаря предварително.
didi_marin0va
07-21-2014, 17:11
Здравейте!Родителите ми са от 16 години заедно.От 2-3 месеца имат проблеми и всяка вечер вкъщи стават скандали.Аз съм им единственото дете.На 15 г. съм, но това не е от значение.Днес отново се караха и след скандала отидох при майка ми и я попитах простичко дали ще се развеждат.Тя ми каза, че не са решили, защото това е сериозна стъпка.
Писна ми всяка вечер да слушам разправии.Искам да им помогна по някакъв начин, но не знам как.Моля Ви ако имате някакви идеи какво мога да направя пишете.Също искам да попитам във вашите семейста има ли такива проблеми, които продължават с месеци.Благодаря предварително.
Въпреки, че са ти родители, то те си имат личен живот и сами трябва да решат проблема. Каквото и да стане, то знай, че те ще вземат правилното решение за себе си. Иначе във всяко семейство има караници.
Ouroboros
07-21-2014, 17:22
Съжалявам за родителите ти. Ако не е тайна, за какво се карат по принцип? Много се надявам проблемите им да се оправят. Ако искаш можеш някоя вечер, когато фронта е спокоен (ако има такъв момент), да поговориш с тях и да им обясниш колко тежко е за едно дете да слуша всяка Божа вечер караниците на родителите му. Обясни им как се чувстваш, пък може и да стане нещо хубаво. :)
Summer Fresh
07-21-2014, 17:29
Те си знаят какво им е и не виждам с какво можеш да им помогнеш. Можеш да им кажеш, че ти е писнало от скандалите им и да престанат в крайна сметка, и да излезеш навън, ако имаш шанс да отседнеш при някой приятел за 1-2 дни, за да им покажеш, че наистина са прекалили. И ако имат поне малко съвест биха се замислили.
Унас не са се ставали големи скандали, а и да имат проблем са си го решавали по между си.
Аз имам подобен проблем, но за съжаление скандалите продължават вече втора година. Съветът ми е да седнеш и да поговориш с тях, разбери ги и ги подкрепяй. И запомни, че понякога е по - добре най - вече за теб да се разделят, за да не слушаш постоянните скандали.
just lie
07-24-2014, 17:02
Ако има вечер в която те да не се скарат...седни и поговори с тях...кажи им как ти се чувстваш от всичко това...Покажи им че за нито едно дете не е приятно да гледа как неговите родители се карат...
~FUCK IT~
07-24-2014, 18:33
Родителите ми се караха помежду си около четири години, но не се разведоха. Ти не можеш да им помогнеш, но скоро, може би ще спре да ти пука.. казвам го от личен опит.