Влез

View Full Version : Нямам вече баща .. ;[

tseti
07-23-2014, 15:45
Здравейте! Моят проблем е с баща ми .. Моите родители са разделени от 2000 г ,а аз вече пораснах на 19 години съм и имам по малка сестричка на 12 години която не я признава. Тя го мрази вече.
Аз живея при майка си. 2008 г отидохме с майка ми и сестра ми в друг град за да учим.
Ходя често при баща ми ,но стана така че аз почнах работа и вече нямам почти свободно време и един месец не бяхме се чували..звънах му преди 2 дена нищо не казал но ходил при баба и се оплакал и съм разочорована много. Кандидаствах в медицинския университет в Варна. И той казал ако не ме приемат се отказва от мен..и че вече не съм негова дъщеря. По този начин ще ме накара да напрая така че да види че сестра ми е негово копие. А тя негова дъщеря но не я признава.
Незнам какво да правя много съм наранена от този факт

Може ли да ме посъветвате.. Благодаря

heartshapedbox
07-23-2014, 15:47
По мои сметки сестра ти не трябва ли да е набор 2002, което е след като вашите са се разделили?

Ouroboros
07-23-2014, 15:56
По този начин ще ме накара да напрая така че да види че сестра ми е негово копие.

Ни та разбирам честно ти каам.

sl1nceetoo
07-23-2014, 19:05
От половината нататък нищо не схванах. Но все пак, не взимай толкова навътре проблемите с баща си. Някои просто са такива. Не всички мъже стават истински бащи. С моя говоря веднъж годишно, той не се интересува от мен, нито аз от него. Просто се опитай да приемеш нещата. Не страдай за човек, който "не признава" дъщеря си. Концентрирай се върху ученето.

HellMoon
07-23-2014, 23:18
Родителите ти са разделени от 2000г, а естра ти е на 12, значи е родена на 2002г /след раздялата им/. Явно сте от различни бащи и затова не я признава, но пък и не е длъжен.
Авторке, родителите и съседите не ги избираш сам, но приятелите да. Това, че с баща ти сте една кръв не означава, че ще се разбирате по-добре, отколкото с приятел/ка. Понякога така се получава, но дръж горе главата и си гледай ученето. Знам какво изпитваш от личен опит, че и по-зле даже, но с времето ти става все тая /поне на мен/.

an7raks
07-24-2014, 05:04
Какво има да й признава, като бременността трае 9 месеца, а са били разделени от 2 години? Освен, ако майка ти е нямала най-дългата бременност в историята, няма шанс сестра ти да е от него..

LadyDi
07-24-2014, 06:42
Това, че са били официално разделени от 2000 г., не значи, че не са спали заедно междувременно.
А и в днешно време не е толкова трудно да се определи бащинство. Ако майка ѝ настоява, че момичето е от него, съвсем спокойно е можела да изисква съдебно решение за проверка. И да го задължи да плаща издръжка. Признава, не признава, има си факти, с които не може да се спори.

А че темата - аз не разбрах какво ще направиш така, че да види, че сестра ти била негово умалено копие... ? Защото нямало да те признае, ако не те приемат в медицинския университет?

RapExotic
07-24-2014, 13:26
По мои сметки сестра ти не трябва ли да е набор 2002, което е след като вашите са се разделили?

А ако са разделени от декември 2000 и е зачената тогава, значи сестра и може да е родена август 2001 и съответно през август 2014 да прави 13. Тоест все още да е на 12.

gurlwithfiree
07-27-2014, 18:36
Виж моите родители са разделени също и знам какво ти е и тои изискжа много от мен випреки че живея с мама ,и последното нещо което му казах след като искаше да уча повече и такива беше:
-Татко ти не мовеш да ми се караш и държиш сметка след като от 15 години съм без теб......какво очакваш!!!!
пробваи