View Full Version : Отново този Ескапел...
blossomed
07-24-2014, 20:58
Здравейте! Преди няколко дена докато го правехме с приятеля ми стана гаф (на 20.07), както и да е, пих Ескапел (на 21.07) в рамките на 24 часа. Въпросът ми е относно това междинно кървене.. колко време след приема на Ескапел трябва да се появи и следващата ми менструация да я чакам месец след кървенето или тя си е отделно (въпреки че в моя случай междинното кървене трябва да съвпадне с менструацията тъй като ми идва на 30-ти). И ако не се появи това кървене има ли повод да се притеснявам? Отделно колко време след като ми закъснее да си правя тест (дано да не се налага)? Разяснете ми малко, защото пия Ескапел за 1ви път.
Едно време аз ядях лукчета, явно сега ескапелът е на мода :/
Colouring
07-24-2014, 21:55
Не съм пила, но кървенето не е задължително. Просто си изчакай цикъла сега.
Може и да няма кървене при мен цикълът ми подрани доста дойде ми една седмица след като изпих хапчето. Хубаво е да си изчисляваш овулацията особено ако го правите без предпазни мерки.
В последно време сигурно това е 10тата тема, относно Ескапел. Явно като сте ваканция правите секс от скука.
Ескапел е хормонална бомба, може да ти подейства всякак.
blossomed
07-26-2014, 09:37
Да, точно така - правим секс от скука :) както казах вземам ескапел за 1ви път и исках малко разяснение, благодаря за отговорите :)
Да, точно така - правим секс от скука :) както казах вземам ескапел за 1ви път и исках малко разяснение, благодаря за отговорите :)
Това, че го пиеш за първи път не означава, че ние можем да гадаем как ще ти подейства.
blossomed
08-05-2014, 22:33
Въпросът беше предимно към тези, които са пили Ескапел и могат да отговорят на тях как им е подействало. И не се вълнувам коя точно подред тема е това, в сайта има какви ли не гаври и тролове, а ти на една от малкото свестни теми намери да се заядеш :D както и да е, дойде ми, няма проблеми, със здраве! :)