PDA

View Full Version : zakusnqva mi

swiizy
07-25-2014, 01:28
Zdraveite,nova sum v tozi sait,no se nadqvam da mi pomognete..na datitee mejdy 12-19 s priqtelq mi pravixme sex bez predpazni sredstva (molq,bez grubi komentari otnosno tova) no toi ne e svurshval v men nito edin put! Na 22 trqbvashe da mi doide a dnes na 25 oshte ne e..poprincip sum s nepostoqnen cikul i nikoga ne e tochno opredelena data,naprimer minaliq mesec mi zakusnq 7 dena,I se si mislex,che tozi shte podruni,no uvi..inache ot 2 dena nasam imam bolki nisko v korema daje vchera si me zabolq kakto me boli pri cikul,imam simptomite,koito imam predi cikul,no oshte ne e doshul..ima li veroqtnost da sum bremenna ili ne..nqkude v tozi sait chetox,che nqma da me boli tolkova rano ot tova,ama mnogo mi e pritesneno,molq vi pomagaite :(

swiizy
07-25-2014, 01:35
sushto taka zabravix da kaja,che spored kalendara na telefona mi sum bila v ovu na 8mi,a ne togava kogato sme imali polov kontakt...

IwWey
07-25-2014, 03:31
Първо пише се на кирилица,а относно въпроса ти според мен няма повод за тревога но трябва да внимавате с предеякулационната течност и е хубаво да си смяташ овулацията сама аз не се доверявам мн мн на тези приложения. Ако пък не ти дойде няма да е излишно да си нп тест за всеки случай

Ouroboros
07-25-2014, 06:15
Първо пише се на кирилица,а относно въпроса ти според мен няма повод за тревога но трябва да внимавате с предеякулационната течност и е хубаво да си смяташ овулацията сама аз не се доверявам мн мн на тези приложения. Ако пък не ти дойде няма да е излишно да си нп тест за всеки случай

+1

marilyn
07-25-2014, 14:38
Няма да си правя труда да те чета. Кирилицата е задължителна. Оправи си темата, иначе ще ти я заключат.

baby_baby
07-26-2014, 14:36
Няма опасност но си следи овулацията

adventure
07-26-2014, 15:11
Ние с моята приятелка също имахме същия проблем, но се оказа че поради други причини и закъснява .. но се пак си направи тест

nwjsw
07-26-2014, 15:38
Вчера ми беше последния ден от цикъла,а днес като го правихме презерватива се скъса точно при свършването,а беше Durex... Дали имам повод за притеснение?

HellMoon
07-26-2014, 19:54
Ходила ли си на гинеколог заради непостоянния цикъл?

samsam
07-27-2014, 08:30
ЧеститоооО!