View Full Version : zakusnqva mi
Zdraveite,nova sum v tozi sait,no se nadqvam da mi pomognete..na datitee mejdy 12-19 s priqtelq mi pravixme sex bez predpazni sredstva (molq,bez grubi komentari otnosno tova) no toi ne e svurshval v men nito edin put! Na 22 trqbvashe da mi doide a dnes na 25 oshte ne e..poprincip sum s nepostoqnen cikul i nikoga ne e tochno opredelena data,naprimer minaliq mesec mi zakusnq 7 dena,I se si mislex,che tozi shte podruni,no uvi..inache ot 2 dena nasam imam bolki nisko v korema daje vchera si me zabolq kakto me boli pri cikul,imam simptomite,koito imam predi cikul,no oshte ne e doshul..ima li veroqtnost da sum bremenna ili ne..nqkude v tozi sait chetox,che nqma da me boli tolkova rano ot tova,ama mnogo mi e pritesneno,molq vi pomagaite :(
sushto taka zabravix da kaja,che spored kalendara na telefona mi sum bila v ovu na 8mi,a ne togava kogato sme imali polov kontakt...
Първо пише се на кирилица,а относно въпроса ти според мен няма повод за тревога но трябва да внимавате с предеякулационната течност и е хубаво да си смяташ овулацията сама аз не се доверявам мн мн на тези приложения. Ако пък не ти дойде няма да е излишно да си нп тест за всеки случай
Ouroboros
07-25-2014, 06:15
Първо пише се на кирилица,а относно въпроса ти според мен няма повод за тревога но трябва да внимавате с предеякулационната течност и е хубаво да си смяташ овулацията сама аз не се доверявам мн мн на тези приложения. Ако пък не ти дойде няма да е излишно да си нп тест за всеки случай
+1
Няма да си правя труда да те чета. Кирилицата е задължителна. Оправи си темата, иначе ще ти я заключат.
baby_baby
07-26-2014, 14:36
Няма опасност но си следи овулацията
adventure
07-26-2014, 15:11
Ние с моята приятелка също имахме същия проблем, но се оказа че поради други причини и закъснява .. но се пак си направи тест
Вчера ми беше последния ден от цикъла,а днес като го правихме презерватива се скъса точно при свършването,а беше Durex... Дали имам повод за притеснение?
HellMoon
07-26-2014, 19:54
Ходила ли си на гинеколог заради непостоянния цикъл?