Влез

View Full Version : Търся една книга!! ВАЖНО!!

Pink_Panther
07-25-2014, 11:54
Книгата се разказваше за едно момче от Лондон, което не си харесва работата и се нуждае от пари. Той получава писмо, че чичо му от Франция е починал. Момчето не е виждало чичо си откакто е бил малък. Изведнъж става ясно, че едновременно с това момчето е наследило имение и стотици декари земя, на която мисля, че се отглеждаше качествено вино. Момчето заминава за Франция за да види имението си. Там той среща жена, която е имала връзка с чичо му и иска част от завещанието. След като не могат да се разберат, се срещат с юристка, в която момчето се влюбва в последствие. После се оказва, че някой е правил незаконен бизнес със земите, мисля че беше. Нататък не помня какво ставаше, но завърши добре за момчето..мисля.
Моля ви някой ако се сеща кой е автора да ми каже, защото на мен доста ми хареса стила му. Книгата я бях прочела от някаква по-дебела книга, която беше събрание на четири книги (между които тази). Едната от книгите се казваше „Спящата кукла“ от Никълъс Спаркс и тя беше доста интересна книга. За съжаление помня само нейното име, понеже беше първата, а на практика всичките четири книги ми оставиха огромно впечатление и много ми харесаха.
Моля някой ако знае да пише! Ще съм му мноого благодарна

mimsssssss
07-25-2014, 21:45
Първо - Спящата кукла е на Джефри Дивър. Второ - книгата, която търсиш е Добра година на Питър Мейл.

Pink_Panther
07-26-2014, 14:31
Да, да точно това беше. Не мога да ти опиша колко съм ти благодарна :) А ти прочела ли си цялото събрание?

Pink_Panther
07-26-2014, 15:28
А цялото събрание (сега го открих) е: 1/ Спящата кукла. 2/ Прощално писмо. 3/ Добра година. 4/ По чужда заповед.
Всички много интересни книги- предпоръчвам!

killer6
08-01-2014, 08:46
potarsi v knigarnica