Влез

View Full Version : Как да постъпя с връзката си?

slimpi
07-25-2014, 13:15
Здравейте, хора!
Момче на 22 съм.От около 2 седмици ходя с едно момиче, преди това доста дълго време( 2 години) бяхме само приятели.
Просто така се стекоха нещата, и аз го исках и на нея и се доиска ....
Та проблема ми е ,че вече 2 седмици ходим , а сме се видяли за 14 дни около 4-5 пъти.... Живеем в един град.През деня няма как да се виждаме, всеки по работа, но след това тя ми казва излизам с майка ми, с приятелката ми, еди къде си ще ходя....не няма друг, сигурен съм....но просто тя се държи както преди все едно сме си пак приятели.
Нали като се виждаме целувки, работи, както трябва да си е.Но виждането става когато тя иска за по 2 часа на кафе...За секс да не говорим.Вечер към 10 като се прибере у тях си пишем , ноооо не искам интернет връзка.
Ето днеска 4 ден не сме се видели, щяла някъде си да ходи, утре като сме се видели щяла да ми покаже...Нали за това се нарича връзка....Да се виждаме почти всеки ден, да си споделяме, да включваме другия задължително в плановете си, задължително и сексът трябва да присъства(2 седмици за секс не сме говорели, понеже сме само по кафетата)...Хора по над 20 години сме, не сме лапета по на 15-16.Само на целувки ли ще я караме. Не я притискам изобщо, давам й пълна свобода на действие, но нищо не получавам от нейна страна... Утре ще ходим двамата на плаж.Но това не ми е достатъчно което ми дава през 5 дена да се виждаме.
Как да постъпя?Много искам нещата да се получат, но за сега нищо не получавам...

xoxi
07-25-2014, 13:50
Говори с нея, бре.
Разбирам да е заета през цялото време с работа и да няма възможност, но пък да излиза най-редовно с приятелки, а за теб да се сеща от дъжд на вятър... Не ми звучи сериозно. То вярно, че две седмици са си малко време, но пък сигурен ли си, че нейните намерения към теб са същите като твоите към нея?

slimpi
07-25-2014, 14:09
Говори с нея, бре.
Разбирам да е заета през цялото време с работа и да няма възможност, но пък да излиза най-редовно с приятелки, а за теб да се сеща от дъжд на вятър... Не ми звучи сериозно. То вярно, че две седмици са си малко време, но пък сигурен ли си, че нейните намерения към теб са същите като твоите към нея?

Еми да , не съм я карал на сила да е с мен. И какво да говоря с нея, казвам й искам да се видим..."Ами днеска няма да е...Нали не ми се сърдиш....Сигурен ли си.... " Вярно, че не разбирам много много от връзки , но знам , че така не трябва да протичат нещата .Нали гледам прителяите си , при всяка възможност гледат да са с приятелката си...
Тя е до 5-6 на работа... Никакви проблеми да се видим след това ... Ако не иска да е с мен защо трябва да ме върти така и да ме наранява? Може и да не иска да е с мен , но не съм и казвал повече не може да сме приятели или нещо такова, тя започна връзката реално...

marilyn
07-25-2014, 14:09
Тя наистина ли иска да сте гаджета?

В началото на всяка връзка има един толкова сладък период, в който човек зарязва всички и всичко заради новата тръпка. Това е толкова ... нормално. Направо ми е чудно как тя отказва да се виждате всеки ден. По-нормално ще е да не можете да се отлепите един от друг, а не да се чудите как да се видите.

Поговори с нея как тя вижда връзката ви? Повече като приятелска или ?

slimpi
07-25-2014, 14:27
Тя наистина ли иска да сте гаджета?

В началото на всяка връзка има един толкова сладък период, в който човек зарязва всички и всичко заради новата тръпка. Това е толкова ... нормално. Направо ми е чудно как тя отказва да се виждате всеки ден. По-нормално ще е да не можете да се отлепите един от друг, а не да се чудите как да се видите.

Поговори с нея как тя вижда връзката ви? Повече като приятелска или ?

Май само аз съм в този период и за това страдам ужасно...Не мисля че нещо ще се промени, какво да я задължа да се виждаме всеки ден , щом не иска значи не иска...Ако искаше даже и в нас щеше да спи...Просто не знам, мисля да не се занимавам повече с нея, утре ще й кажа че не може да отидем на плаж понеже имам работа и така.Не знам , мисля че така е най-правилно.

lisi4ety
07-25-2014, 18:09
Ако мислиш, че така е най-правилно имаш сериозен проблем. Говори с нея, това е правилното.
И не мога да разбера,кое ти пречи повече, че не се виждате или че не правите секс? ;d
От личен опит: не е задължително да не иска да сте заедно или да те избягва, аз лично трудно се приспособявам в началото на връзките си и също до някаква степен избягвам да сме постоянно заедно, малко ми е задушаващо.. просто поговорете.

vanqsp
07-25-2014, 22:44
Може би в момента тя не е сигурна дали приятелството или връзката и по - харесва. Свикнала е да гледа на теб по скоро като на приятел, все пак сте били 2 години само приятели.

RapExotic
07-26-2014, 08:28

Точно в случая липсва тази тръпка, понеже се познавате от години и сте свикнали един с друг. Трудно е да приемеш някой за гадже, след като дълги години си бил приятел с него. Както е тръгнало връзката ви няма да просъществува дълго, но ще си развалите и приятелството.

OverDrive
07-26-2014, 11:13
Отново RapExotic избухна... хахаха :D :D... Казаха ти го. Чуди се кое й е по-приятно - да сте приятели или гаджета. Според мен пък може точно тази връзка да изкара мнооооооооооого дълго време. Вече си знаете мръсните ризи, познавате си характерите. Това проваля обикновено връзките. Така че бъди просто търпелив.

killer6
07-27-2014, 20:41
napravi ne6to glupavo za da i privle4e6 vnmanieto ako si ot

1 sofia zapo4ni da se pravi6 na idiot

2 varna metni se ot niakoi most

3 burgas metni se ot mosta samo 4e predi tova i kagi niakavo stixutvorenie

4 ot plovdiv puskai piratki na vsiakade ta da te zabelegat

5 ako si ot druga de kupi i xubav podarak stava i da zapali6 ne6to

draid
07-27-2014, 21:17
Това е много противоположно на нормалното начало на една връзка.

killer6
07-28-2014, 10:42
da ama stava

fenkaaa
07-30-2014, 20:22
Не говори с нас, а с нея.. обясни и кое ти харесва и кое не.