View Full Version : Няма ли късмета ми да се обърне?
endlessroot
07-30-2014, 07:41
Много години вече не ми се получава с момичета, които съм харесвал, или в които съм се влюбвал.В началото ми беше много трудно когато са ме отхвърляли...минавали са ми всякакви гадни мисли през главата, че не ми се живее и тн. и наистина се чуствах така нямах желание за живот, но постепенно порастнах промени ми се мисленето разбрах, че ще има още много момичета дето ще са прекрасни и ще са като слънцето за мен, но също така и рабрах, че никоя от тях няма да иска да е със мен..и мисля, че разбрах какъв е проблема, мислех, че просто съм грозен, но много момичета са ми правили комплименти, че съм сладък и хубав, и никое момиче не ме е отхвъряла веднага винаги първо сме излизали преди да се стигне до там да ме оставят, което ме навява на мисълта, че проблема е в характера ми или по точно, че не съм себе си...направих всичко, което ми е по силите да се променя след последното момиче, което ме заряза.Ама както винаги след всеки път когато си кажа няма да се влюбвам повече се случи отново...само че този път вече нямам сили и не знам какво да направя...познавам я от скоро и си има приятел, чудя се дали да й пиша и да я поканя да излезем или този път въобще да не си правя труда да разбера ще се получи ли нещо или няма? Съжелявам, ако има правописни грешки, пиша от телефон. Благодаря и за отделеното внимание.
Звучиш ми така, сякаш всячески се опитваш да си намериш приятелка и да се почувстваш харесван и искан. А това е почти сигурен начин да се случи обратното - да си седиш сам и да изглеждаш отчаян в чуждите очи.
endlessroot
07-30-2014, 09:51
Явно пак оставих грешно впечатление...навярно си права, но не съм отчаян да съм харесван и искан, и да си намеря приятелка. Отчаян съм да съм искан от момичето, в което съм се влюбил... но явно това е грешка в днешно време - да харесваш някой/я и да искаш да си с него/нея, или е изключение само за момичетата, когато желаят някое момче да не изглеждат жалки и отчаяни в нашите очи?За мен е отчаян човек, когато га отхвърлят и се гаврят с него и той въпреки всичко е готов да е с човека, който желае?Защото аз никога не съм стигал до там, когато са ми казвали, че не искат да са с мен. А вече за обичта се сетете сами, че когато обичаш прощаваш въпреки болката, която са ти причинили, но това е отделна тема. Тъй като явно мисленето ми е толкова грешно, кажете ми аз как да се представя пред момичето, че не ми пука и не съм стигнал до нея, и не е нищо особено или да бъда себе си и да не крия, че съм се влюбил? Защото за мен последното е човешко, хората се влюбват, случва се, не си избираме в кой човек да се влюбиме. Аз дълго време съм издържал да не се отчайвам и да изпитвам пак любов за да ме обвиняват, че съм отчаян или каквото и да било друго.
RapExotic
07-30-2014, 17:21
познавам я от скоро и си има приятел, чудя се дали да й пиша и да я поканя да излезем
Премини към следващата.
endlessroot
07-30-2014, 17:26
Премини към следващата.
Хубав съвет, мерси. Така и смятам да направя :)
На това не му се вика "късмет", какво е това заглавие? Всичко зависи от теб самия и усилията, които полагаш, не до "късмета", който се използва от толкова много хора за удобно оправдание. Не зависи толкова и от момичето даже. Ако всички момичета те отхвърлят, проблемът е в твоето поведение. Ако са те отхвърлили веднъж-два пъти - разбираемо е, на всеки се случва, но случаят ти не е такъв.
Само като гледам начина ти на писане, мога да ти кажа няколко грешки, които допускаш. Едното е, че си прекалено сладникав и си готов да сваляш звезди и да пишеш оди за момичето, което харесваш. Другото - опитваш се всячески да им се харесаш, което е най-грешното нещо, което можеш да направиш. В стремежа ти да им се харесваш, поведението ти може да стане маниакално, натрапчиво, самоизтъкващо и още 247 варианта на отблъскащ подход. Просто не го прави. Никога не се старай да бъдеш харесван и да се рекламираш пред някого, най-противното нещо е. Вместо това момичетата трябва да се рекламират пред теб!
Бъди повече непукист и спри със сладникавите глупости. Може да ти изглеждат много правилни и впечатляващи, но истината е че на по-голямата част от момичетата са им досадни, противни, отблъскващи.
endlessroot
07-31-2014, 07:36
Зарежи.. мноого сложно...то си е цяло изкуство станало да се харесаш на момиче.Явно да си себе си не е достатъчно, точно звезди трябва да им сваляме така като гледам. Не съм сладникъв... това, което казвам тук са си разсъждения, които с никое момиче не съм споделял, аз като излезна с момиче гледам да си прекараме добре, не да се изтъквам кво съм и що съм...за секс си намирам момичета, вече за другото нямам нерви...официално се отказвам! :D
Последните, с които съм излизала и съм ги рязала предимно е било заради селското им поведение и намеците за секс на първа среща. Не казвам, че ти си така, но ако прибързваш с нещата може заради това да те оставят.
suchustvam ti moi chovek i az sum bil zarqzvan mn puti i az sum mislil za samubistvo i vsqkakvi neshta no namerix kak da zabravq povecheto nepritni spomeni s momicheta samo s piene i mislq che za sega pomaga
А така, бъдете мъже! Наджаскайте се хубаво, направете се на парцали и после влизайте под масата да плачите.
endlessroot
08-02-2014, 22:08
А така, бъдете мъже! Наджаскайте се хубаво, направете се на парцали и после влизайте под масата да плачите.
'Земи тия комплекси! хахаха
edit: Това със самоубийството е най-голямата глупост дето може да му трекне на даден човек, първата любов е най-тежка и да минавали са ми мисли през главата, че не ми се живее без дадения човек, ама сега осъзнавам колко е било глупаво, особено да го направиш заради човек, който след 1 година ще те е забравил, че си съществувал.Като цяло е глупаво, според мен няма по-голям грях от това да си посегнеш на собствения живот.
Виж приятел не се фокусирай толкова върху социалния си живот и момичетата! Има и по-красиви неща в живота които да те накарат да се усмихнеш и да си изкараш добре, пък ако трябва да стане някоя девойка ще те оцени!!!!