Влез

View Full Version : Продължава да ме лъже...

guliaa
07-30-2014, 19:09
Здравейте.. Приятеля ми ме лъже че едно момиче от неговото село .. му е братовчедка. Бяхме се разделили .. постоянно и пишеше, все я караше да излизат, не само двамата но с компания, все я викаше,хронологиите им бяха чиста зарибявка,закачки,мили обръщения.Постоянно си качваха снимки целувки сърца глупости.Да сигурно за да ме ядоса поне така си мислех. Каза че са били много БЛИЗКИ братовчеди. Само заради нея се карахме. Писаха си и като излизаше с мен триеше всичко защотото както той каза " не бе аз просто знаех че се дразниш и за да не почнеш пак вие не сте братовчеди". Днеска влязох в глобул и видях как докато ние ходим (една вечер се бяхме скарали обаче много лошо) са си писали цяла вечер поне едно 40 смс имаше..Все като отиваше на село се променяше много към мен. Той после говорил с нея (аз му го вкарах в главата викам вие ако бяхте толкова близки нямаше да е проблем да и обясниш на момичето че аз така съм си помислила тя ако толкова те обича и уважава и цени като браточед няма да и е проблем да дразни 2 изречения или да говори с мен и да ми го каже нали?) Писа ми. Но аз пак не вярвам защо ще трие толкова смс ако няма нищо? Нали общи работи само са си писали? Какво да правя в момента.. толкова ми е гадно за секунди всичко което сме имали сякаш рухна. През цялото време той е искал нея сигурно ... затова така се държеше като ходеше там. Добре бе колко малоумна трябва да съм аз че да продължава да отрича? Не бил ме лъжел.. на абитуриентска и даже отиде и никакъв проблем не му направих.. а то нещата може да са къде къде по различни... Какво да правя ? Една година и половина ходим заради това сега да го оставя ли?

hey.mistery
07-30-2014, 19:45
Предполагам, че от всичките караници и недоверие и чувствата си някак се променят. Ако ние ти кажем "остави го" и после сметнеш, че е грешка ще сме ти ние виновни. Това си е твоята връзка и ти си решаваш. Но това, което прави е наистина тъпо. Опитай се да поговориш с него, отново, без караници. Обясни му, че не ти е приятно и ако държи на теб да престане да се държи като задник.

FemaleEyes
07-30-2014, 21:52
Той трябва да ходи по теб, не ти по него. Питаш да го оставя ли? Дай му ултиматум или братовчедката или теб и ако скъса с теб значи не му е само братовчедка. Той заслужава бой до припадък.

102
07-30-2014, 21:54
професионална форумна деформация: прочетох продължава да ме лиже и ми стана любопитно дали пускаш тема докато продължава нали

Маргаритка
07-30-2014, 22:05
Хаха, помоли го да ти разкаже по ккаво семейна линия му се пада братовчедка. Ако овърта и се умотава, боцни го с рогцата дето ти е сложил.

guliaa
07-30-2014, 22:16
Питах го каза че не знае.. аз още на момента го бях питала уж близка била 2 3 ... от на майка му страната ама как точно не знаел... казах му или ми казва истината и започва с мен отначало и му казах че ще му дам този шанс ако трябва или да не прави нищо а изводите сама ще си ги направя. Очевидно тя му е по-скъпа защото му написах 831891 смс и не отговори на нито един. Само ми написа всичко ще се оправи че ме обичал а после започна да се заяжда и спря да пише. Толкова ми е гадно. Писах на момичето след което тя директно ме блокира. КАкто трябва да означава това..? И двамата ме правят на тъпа. А аз пак му ходя зад гъза.. преди това също ме беше оставил.. сигурно даже всичко е било заради нея. След тия смс може би не му се е вързала или не знам какво да си мисля вече отиде за Франция и след това започна да ми реве на мен колко ме обичал. Толкова много съжалявам за всичко с този човек.

FemaleEyes
07-31-2014, 00:39
Сега си вземи поука и не ходи повече по момчета. Нека те да ходят по теб, и поработи по външния си вид за да ти се лепят защото всички само външния вид гледат. И ги отрязвай за кеф.

hey.mistery
07-31-2014, 11:00
Сега си вземи поука и не ходи повече по момчета. Нека те да ходят по теб, и поработи по външния си вид за да ти се лепят защото всички само външния вид гледат. И ги отрязвай за кеф.

Даваш такъв съвет, а после всички момчета мрънкате, че момичетата били кучки и к*рви. На теб ще ти е приятно ли някое момиче да се подиграва с теб, да си ѝ като играчка и после да те отреже за кеф?

vanqsp
07-31-2014, 12:00
Има нещо гнило в цялата работа. Дори и да му е братовчедка не е нормално да и отделя повече време отколкото на теб, нито да и пише цяла нощ смси. Бягай надалеко от такива смотаняци.

guliaa
07-31-2014, 16:29
Днеска излязохме и говорихме. Пита брат си защото те винаги си говорили така "ко става братовчедке, как е братовчедке" в фб тъй като той е далеч и момчето хабер си няма че ние по принцип се караме заради нея откъде се падали братовчеди и момчето написа от на баща ни страната бе трети братовчеди сме с нея защо ме питаш? До тук добре. Проверих 4 месеца назад дали са говорили или са си писали смс и преди и нямаше нищо. Само този път когато се разделихме я караше да излизат качваха снимки ( с цел да ме дразнят били) и дето са си писали една вечер толкова... а когато го попитах какво са си писали толкова 40 смс бяха той ми вика общи работи не знам не помня ... аз даже бях забравил че си бяхме писали иначе щях да ти кажа защотот аз още тогава ги изтрих да не вземеш да ги видиш и да се подразниш??? Една година ходим една година ми повтаря това ето брат му даже така каза и една моя приятелка е от неговото село и тя каза че МАЙ били ... но не мога да си обясня едно .. МИЛИТЕ обръщения,все дето я кара да излизат снимките тритите хронологии смс ?

hearttttk
07-31-2014, 17:02
Ох, момиче.. в зялата работа наистина има нещо гнило. Стига си се чудила, може много причини и оправдания да ти измисли, както и да каже на брат си, кво да ти каже за тая.
Тегли му майната и късай с него, не си заслужава.
И повече стига си тичала по мъжки.

FemaleEyes
07-31-2014, 17:45
Даваш такъв съвет, а после всички момчета мрънкате, че момичетата били кучки и к*рви. На теб ще ти е приятно ли някое момиче да се подиграва с теб, да си ѝ като играчка и после да те отреже за кеф?

Разбира се че ще ми е неприятно. Обаче ти трябва да си над всички и да мачкаш всеки по-слаб, и най вече мачкай момичетата. Аз съм момче но ако някое момиче ми се прави на интересна бих я пребил жестоко и безмилостно. Момичетата се правят на отворени въпреки че не могат да се бият и това ме вбесява.

Маргаритка
07-31-2014, 18:40
Ми може човека да се е влюбил в братовчедка си, колкото и неправилно да е.

Не гледате ли Game of thrones, бе хора.

guliaa
07-31-2014, 18:46
Ами да ти кажа и аз така започвам да си мисля. Но и няма как да ми признае такова нещо от срам.. което означава,че или трябва да се примиря с това че приятеля ми с който сме заедно година и половина е бил влюбен почти една година в братовчедка си и сигурно продължава или да го зарежа. Обичам го толкова много но като се познавам .. няма да мога да го приема и забравя. А и той няма да говори с мен и да си признае такова нещо. Просто не разбирам нищо.. тези смс това криене... дали може да е криел само защото не иска аз да си помисля нещо и да се карам с него? Или е много наивно пак от моя страна да мисля така?

hey.mistery
07-31-2014, 20:11
Разбира се че ще ми е неприятно. Обаче ти трябва да си над всички и да мачкаш всеки по-слаб, и най вече мачкай момичетата. Аз съм момче но ако някое момиче ми се прави на интересна бих я пребил жестоко и безмилостно. Момичетата се правят на отворени въпреки че не могат да се бият и това ме вбесява.

1. Аз съм момиче
2. Защо ми е да мачкам по-слабите? Винаги има някой, който е над теб. Някои го правят като вид закачка.
Има момичета, които си го простят, но е тъпо да удариш, както ти каза да пребиеш жестоко, някого по-слаб от теб. Не ѝ обръщаш внимание и това е. Никога не съм разбирала защо всеки първо търси да оправя нещата с бой. Когато се налага, ок, обаче има случаи, в които може с думи или игнорираш човека, но всеки търси да се бие и после да се хвали насам и натам.
Като си ядосан може да си изкараш яда на нещо друго. По-добре бий боксова круша, отколкото човек.

FemaleEyes
08-01-2014, 00:05
1. Аз съм момиче
2. Защо ми е да мачкам по-слабите? Винаги има някой, който е над теб. Някои го правят като вид закачка.
Има момичета, които си го простят, но е тъпо да удариш, както ти каза да пребиеш жестоко, някого по-слаб от теб. Не ѝ обръщаш внимание и това е. Никога не съм разбирала защо всеки първо търси да оправя нещата с бой. Когато се налага, ок, обаче има случаи, в които може с думи или игнорираш човека, но всеки търси да се бие и после да се хвали насам и натам.
Като си ядосан може да си изкараш яда на нещо друго. По-добре бий боксова круша, отколкото човек.

Всеки мисли по различен начин. Едно време и на мен не ми пукаше какво мислят и какво говорят хората но сега ми пука. На теб не ти доставя удоволствие да мачкаш по-слабите но на мен ми доставя. И въпреки че нищо не мога, не мога да се бия, не мога да общувам с хората. Ходи на фитнес? Не мога да го бия, но колкото и години да е мачкал фитнес - един куршум в главата и до там. Притежавам умения да създам бомба чрез 2 телефона това пак е нещо, с това мога да съборя цяла сграда. Като сам ядосан си изкарвам яда върху себе си като се режа по ръцете със стъкло. За да не му отвърна на обидите и подигравките аз си изкарвам яда върху себе си. Знай че само заради Бог се спирам. И аз вярвам, забелязал съм и ЗНАМ че всичко се връща на тоя свят. Само заради това се сдържам. Иначе всеки мой съвет е полезен.

RapExotic
08-01-2014, 00:48
За година и половина не си ли се срещала поне веднъж със семейството му? Това е много време и би трябвало да си разбрала дали въпросното момиче му е братовчедка или не. Ако наистина му е братовчетка - ок, но ако те лъже значи има нещо с това момиче.

П.П.

Аз съм момче но ако някое момиче ми се прави на интересна бих я пребил жестоко и безмилостно. Момичетата се правят на отворени въпреки че не могат да се бият и това ме вбесява.

Усещаш ли как си противоречиш? В първия си пост я съветваш да се прави на важна, да е повърхностна и да играе номера на момчетата, а във втория изразяваш възмущение от този тип поведение и казваш, че би пребил момиче, ако се държи така. И това, че момичето няма физическата сила да пребие момче, не значи, че е по-слаба и че трябва да я биеш. Самия факт, че би ударил жена те прави в пъти по-слаб от нея.

FemaleEyes
08-01-2014, 02:10
За година и половина не си ли се срещала поне веднъж със семейството му? Това е много време и би трябвало да си разбрала дали въпросното момиче му е братовчедка или не. Ако наистина му е братовчетка - ок, но ако те лъже значи има нещо с това момиче.

П.П.

Усещаш ли как си противоречиш? В първия си пост я съветваш да се прави на важна, да е повърхностна и да играе номера на момчетата, а във втория изразяваш възмущение от този тип поведение и казваш, че би пребил момиче, ако се държи така. И това, че момичето няма физическата сила да пребие момче, не значи, че е по-слаба и че трябва да я биеш. Самия факт, че би ударил жена те прави в пъти по-слаб от нея.

Обяснението е просто. Само аз мога да се правя на важен и никой друг. Момиче ме е удряло но не съм отвръщал, нямаш си и представа как са ми се подигравали! Всички ми се смяха! Тогава едно момиче се правеше на отворена и ми даде 3 ритника. На 3-тия я подгоних и паднах така че си скъсах панталона... тогава как ми се смяха ... помня че някой ми беше казал "можеш да правиш смях признавам те". И можеш ли да повярваш че не ми пукаше толкова за това че ми се смяха? Обаче се изнервих зверски! Винаги съм бил подиграван от хората в класа ми освен в 1-ви клас. Останах в 8ми клас САМО заради 1 изпит - Български език. И учителката която ме скъса ми се подиграваше и ме наричаше ЧУМА, не че знам какво значи това но звучи обидно. Така и така не се върнах в училище да си завърша 8-ми клас... годините си минават. Аз мислех да се направя на луд да ме вкарат в лудница нали там храната е безплатна, а не мога да работя за пари тъй като нямам 8-ми клас. Мислел съм и да вляза в затвора. Или съм най-най или съм никой. За сега се опитвам да бъда смирен и да не се заяждам с никой. Но дори спокойно не мога да ходя по улиците? Имам проблем с походката аз не излизам от у нас освен сутринта и като ме видят да ходя подгърбен с моята смешна походка ми се смеят и си казват виж го тоя как върви. И въпреки това аз си трая дори не ги гледам в очите. То да ми се подиграват но и да не мога да ходя спокойно това вече е прекалено, някой ден ще минат границата и ще им покажа на какво съм способен. Мразя човешката раса и тъпия им начин на живот. За това ако искаш да имаш всичко трябва да придобиеш умението да манипулираш хората.

FemaleEyes
08-01-2014, 02:17
И кой казва че това ме прави по-слаб? Преди 2000 години да биеш момиче или жена е било нормално. Все едно да биеш сина си за да те слуша. Повярвай родителите ти не те бият за лошо, аз го осъзнах това. Тогава жените са живеели в страх. И сега трябва да живеят в страх защото много вземат да си позволяват. Как момиче ще ме бие? Аз съм мъж, мъж е и синът на Бог "Исус Христос". Срам е за мъжете да оставят момичетата да ги бият само защото са момичета. Трябва някой да ги постави на мястото им.

RapExotic
08-01-2014, 16:33
И сега трябва да живеят в страх защото много вземат да си позволяват. Как момиче ще ме бие? Аз съм мъж, мъж е и синът на Бог "Исус Христос". Срам е за мъжете да оставят момичетата да ги бият само защото са момичета. Трябва някой да ги постави на мястото им.

И как по-точно момиче ще пребие мъж, който сам казваш, че е по-силен от нея? Ако си истински мъж, а не мекотело, имаш един куп варианти да спреш момиче, което се опитва да те бие без бой. И нещо повече - ако си истински мъж никога няма да попаднеш в ситуация, в която да те бие жена. Жените ще имат респект към теб, мъжете също и думата ти ще тежи много повече от юмрука ти.

Ако някой момичета имат нужда да бъдат поставени на мястото им, което е така, то е чрез превъзпитание. Не чрез бой, а чрез всеобщо неудобрение на поведението им. Когато се правиш на идиот и всички ти се радват, ти ще продължаваш да се правиш на идиот, смятайки това за правилно, но ако всички около теб ти кажат, че грешиш и те заклеймят ти ще си помислиш дали следващия път да правиш така, нали? Чалгите и филмите внушават на някой слабоумни момичета, че е яко да са курви и те стават такива, но ако момчетата започнат да игнорират този тип поведение на бързо ще се осъзнаят и ще се превъзпитат. Това е начинът, а не страхът. Страхът води до злоба, а злобата до самоунищожение.

Споменаваш името на сина Божии, а в същото време говориш неща, които си противоречат с християнството.

FemaleEyes
08-01-2014, 17:54
И как по-точно момиче ще пребие мъж, който сам казваш, че е по-силен от нея? Ако си истински мъж, а не мекотело, имаш един куп варианти да спреш момиче, което се опитва да те бие без бой. И нещо повече - ако си истински мъж никога няма да попаднеш в ситуация, в която да те бие жена. Жените ще имат респект към теб, мъжете също и думата ти ще тежи много повече от юмрука ти.

Ако някой момичета имат нужда да бъдат поставени на мястото им, което е така, то е чрез превъзпитание. Не чрез бой, а чрез всеобщо неудобрение на поведението им. Когато се правиш на идиот и всички ти се радват, ти ще продължаваш да се правиш на идиот, смятайки това за правилно, но ако всички около теб ти кажат, че грешиш и те заклеймят ти ще си помислиш дали следващия път да правиш така, нали? Чалгите и филмите внушават на някой слабоумни момичета, че е яко да са курви и те стават такива, но ако момчетата започнат да игнорират този тип поведение на бързо ще се осъзнаят и ще се превъзпитат. Това е начинът, а не страхът. Страхът води до злоба, а злобата до самоунищожение.

Споменаваш името на сина Божии, а в същото време говориш неща, които си противоречат с християнството.

Еми може да го пребие, с тръбата в ръката силен удар в главата. Не ми пука че има друг начин. Пак ти казвам че всеки мисли по различен начин. И моя начин на мислене е 100% по-различен от твоя тъй че няма за какво да говорим. Ти си мислиш че да бия момиче автоматично ме прави по-слаб но аз мисля обратното. Преди не биех момиче когато ми се отваря, но сега направи ли го съм готов да и счупя краката.

102
08-01-2014, 18:17
ще продължавам да.. лъижааа

Fragments
08-03-2014, 14:27
Младите момичета които изживяват 1-вата или 2-рата си любов са тоооолкова наивни...Добре че са тези гадняри които ви правят на 5 стотинки за да се сетите в кой свят живеете.

lisi4ety
08-04-2014, 16:52
професионална форумна деформация: прочетох продължава да ме лиже

same

marilyn
08-05-2014, 08:17
Момиче, не се занимавай с тоя. Няма значение дали му е братовчедка, или не, работата нещо не е в ред. Защо позволяваш "да те правят на тъпа", както сама се изрази?