Влез

View Full Version : Два въпроса към дамите?

wildbear
07-30-2014, 21:30
Първият - истина ли е този мит, че обичате момчетата да ви досаждат. Смисъл да ви търсят и вие да се правите на недостъпни, или наистина е така. Защото аз когато пиша на дадено момиче няколко пъти и тя не ми пише първа спирам, не виждам смисъл само аз да го правя. То нали на сила не става. Или пък когато само ти "seen" съобщението, не знам какво да правя.

Вторият - окосмяването по краката. Не знам защо но мисля, че е гейско момчетата да си бръснем краката, аз не го правя, малко ме е и мързел при мисълта, че трябва да го правя много често, космите ще станат повече и по-твърди... Но също така не се чувствам комфортно с "детствените" си косми. Не знам какво да правя.

Моля за съвети без подигравки, съжалявам за раздела, ама не знам къде другаде да го пусна, а това е най-четената част от форума. :D

smilegirl12
07-30-2014, 21:33
xaxaxaxax
1 - da vinagi trqbva ti da pishesh purvi a za 2 - LOL ne si i pomislqi :D :D :D

InnocentFuck
07-30-2014, 21:44
Аз ако ми пише някой , с който не искам да си пиша и случайно съм го видяла - го правя на непрочетено :D

smilegirl12
07-30-2014, 22:09
Аз ако ми пише някой , с който не искам да си пиша и случайно съм го видяла - го правя на непрочетено :D точно!!!:D деликатно :D :D :D

wildbear
07-30-2014, 22:38
Аз ако ми пише някой , с който не искам да си пиша и случайно съм го видяла - го правя на непрочетено :D

Това моментна вълна ли е? Смисъл да не ти се пише с някой на момента или никога да не ти се пише с някой? И като го направиш така, да не би да се маха seen-a? :D

smilegirl12
07-30-2014, 22:43
Това моментна вълна ли е? Смисъл да не ти се пише с някой на момента или никога да не ти се пише с някой? И като го направиш така, да не би да се маха seen-a? :D
МИ маъ се маха и да като не искаш да си пишеш с него никога :D Ако е за момента ще ти каже не ми се пиши

Christinna
07-30-2014, 22:46
Първият - истина ли е този мит, че обичате момчетата да ви досаждат. Смисъл да ви търсят и вие да се правите на недостъпни, или наистина е така. Защото аз когато пиша на дадено момиче няколко пъти и тя не ми пише първа спирам, не виждам смисъл само аз да го правя. То нали на сила не става. Или пък когато само ти "seen" съобщението, не знам какво да правя.

Първо-зависи дали досажда правилният човек. Ако е някой, който ни е безразличен по-скоро е дразнещо. Второ-повечето момичета НЕ пишат първи. А за космите не знам, мен лично не ме кефи да видя момче/мъж със много и то черни косми, но ако са някакви по-светли и нормално дълги е хубаво и мъжествено.

SkiCatA
07-31-2014, 07:55
Имаш много хляб да изядеш, докато разбереш женската логика ...

wildbear
07-31-2014, 08:12

Това съм сигурен, че цял живот няма да мога да го разбера. :D

anonymous908491
07-31-2014, 08:25

Само с хляб не става, трябва и салам да ядеш

RagioL
07-31-2014, 08:36
какво има да се разбира
много мрънкане
много приказки
малко бействие

hey.mistery
07-31-2014, 08:53
Първо- Зависи кой е. Има момчета, които са страшно досадни и наистина не искаме да си пишем с тях, но има други, с които е малко като "да се правим на недостъпни", а и по принцип момчето трябва да пише първо, но винаги има и изключения, има и момичета, които обичат да се бутат :D
Трябва да усетиш кога се прави на недостъпна и кога просто я дразниш и иска да се отърве от теб.
Второ - Ще е кофти до мен да е момче с по-гладки крака от моите, айде не :D Ако космите са по-къси или светли, ок. Обаче има някои доста космати, с къдрави косми, на мен лично не ми харесват, но това е въпрос на вкус. Ако на теб ти харесва така, стой си така.

SunnyDJ
07-31-2014, 09:44

А като се има в предвид, че у жените няма логика, май никога няма да разбереш!

wildbear
07-31-2014, 09:52
Първо- Зависи кой е. Има момчета, които са страшно досадни и наистина не искаме да си пишем с тях, но има други, с които е малко като "да се правим на недостъпни", а и по принцип момчето трябва да пише първо, но винаги има и изключения, има и момичета, които обичат да се бутат :D
Трябва да усетиш кога се прави на недостъпна и кога просто я дразниш и иска да се отърве от теб.
Второ - Ще е кофти до мен да е момче с по-гладки крака от моите, айде не :D Ако космите са по-къси или светли, ок. Обаче има някои доста космати, с къдрави косми, на мен лично не ми харесват, но това е въпрос на вкус. Ако на теб ти харесва така, стой си така.

Има момичета с които съм си писал дълго време, става лаф, приятно ми е да си говоря с тях и изведнъж почват само да ти seen съобщенията, няма логика...

Колкото до краката... като цяло съм се метнал на баща ми - нямам много косми и много късно ми се появиха. На 17 съм, а по краката имам само под капачката косми... доста са големи, но са светли.

hey.mistery
07-31-2014, 10:55
Има момичета с които съм си писал дълго време, става лаф, приятно ми е да си говоря с тях и изведнъж почват само да ти seen съобщенията, няма логика...

Колкото до краката... като цяло съм се метнал на баща ми - нямам много косми и много късно ми се появиха. На 17 съм, а по краката имам само под капачката косми... доста са големи, но са светли.

Може би си им омръзна или пък да са си намерили по-интересен човек за чат/забивка. НЕ се впечатлявай толкова, има ги всякакви.

Ако на теб ти е по-комфортно така, няма нужда да ги махаш.

vanqsp
07-31-2014, 12:39
Докато ти се отговаря продължаваш да пишеш. Естествено не трябва да си прекалено досаден.. Ако спре да ти се отговаря си сбъркал някъде. Относно бръсненето, ако не са големи и черни не ги бръсни.

xoxi
07-31-2014, 13:16
Момичетата обичат да се чувстват желани, търсени и искани, но само от момчета, към които те също изпитват някакви симпатии... Ако си напълно безразличен на някое момиче, най-вероятно съобщенията ти ще се възприемани като ненужно досадни. Ако сте си писали в началото, а след това е почнала да те игнорира, значи явно няма вече интерес или не си приятен събеседник.

Някои момичета предпочитат обезкосмени.
За други няма нищо по-гнусно от бебешко гладки мъжки крака. (аз, аз, аз)
Ходи си както ти е удобно, няма защо да се съобразяваш с претенциите на някой друг.

wildbear
07-31-2014, 16:53
Добре де, ама на мен ми се случва да ме игнорират момичета с които примерно съм се запознал на скоро и искам да продължа да поддържам връзка, имам много примери за даване. Има такива, които познавам и съм излизал няколко пъти с тях, но след това ме игнорират, ако мога така да кажа. През какъв интервал е желателно да пробвам пак да им пиша?
Аз по принцип ако ме игнорират няколко пъти и забравям, че съществуват. Щом не им пука за мен няма да се излагам да досаждам.

Колкото до краката - разбрах, че не обичате момчето срещу вас да има по-нежни крака от вашите. Има ли значение с какво ги махат, дали ги бръснат или с машинка, не знам дали тогава косъма расте по различен начин?

anonymous908491
07-31-2014, 17:47
Пуснал съм скайпа и търся как се правят непрочетени и seen, някой да ми обясни, какви са точно тези неща, че не ги намирам.

draid
07-31-2014, 20:56
Абе аз лично няма шанс да и се слагам да и пиша и да и с е овъртам. Ако има интерес и не го покаже си е напълно неин проблем, няма да се занимавам да я увещавам по 100 пъти, че трябва да ми пише. Пък тя да си се мисли колкото ще за недостъпна.

wildbear
08-01-2014, 08:47
Абе аз лично няма шанс да и се слагам да и пиша и да и с е овъртам. Ако има интерес и не го покаже си е напълно неин проблем, няма да се занимавам да я увещавам по 100 пъти, че трябва да ми пише. Пък тя да си се мисли колкото ще за недостъпна.

И аз съм нещо подобно, няколко пъти не отговорят ли - режа ги тотално и ако те ми пишат случайно тогава си говорим...

marilyn
08-02-2014, 22:28
Относно писането... зависи. Понякога не ми се пише с никой и просто seen-вам. Иначе ако разговорът върви не спирам да си пиша просто ей така. Ако вече ми стане досадно просто спирам да отговарям.

А относно космите, не е гейско да ги махаш, спокойно. Ако си много космат, изобщо не му мисли. А и винаги можеш да спреш да ги махаш и пак ще са си същите. Съветвам те да пробваш с кола маска.

wildbear
08-04-2014, 17:20
Ех, не мога да ви разбера жените, много е гадно така. Не знам дали да пиша или да не пиша, защото и в двата случая мога да си бия автогол. Ако не съм желан и пиша прекалено много - ставам досаден, ако пък се правите на недостъпни нарочно ми става наудобно и спирам да пиша... Много е глупава работата. И е гадно ако си си харесал някоя мацка и тя ти прави тези номера. :D

cvetty26
08-05-2014, 07:22
По първия въпрос - разбира се не само момичетата, попринцип всеки би се зарадвал в някаква степен на нечие внимание. Да, има случаи, в които внимание от определн човек или определен тип внимание, граничи с досада, но все пак повдига самочувствието, виждаш че представляваш интерес за някого. А щом вече става дума за момичета, там нещата са още по-задълбочени. :Д Момичетата винаги искат някой да го е грижа за тях, да се интересува от тях, да мисли за тях, ако може и да е обсебен от тях още по-добре :Д Когато с вниманието си показваш на едно момиче, че я намираш за интересна и искаш да я опознаеш, това може би е един от най-добрите подходи, не само когато тепърва се опознавате, но и в следващите етапи на развитие на отношенията ви.

По втория въпрос - това с обезкосмяването на краката, ръцете, гърдите и корема при мъжете, честно казано не го разбирам... Момиче съм и да, не бих искала до мен да лежи някакъв примат, но трябва ли едно младо, хубаво и добре сложено момче да изглежда като платен хомосексуалист.... Разбира се, има зони по тялото, които не трябва да се пропускат от гледна точка на хигиената, но по-чист и по-поддържан ли ще бъдеш в очите на хората ако изглеждаш като гол охлюв? ;д Гладката кожа е задължителна при жените - те трябва да са нежни, просто защото полът им го изисква. Окосмяването по тялото е типична мъжка черта, признак на мъжественост. Не сте виновни - дължи се на тестостерона. Винете еволюцоята за всочко това. ... Изобщо не е приятно да забележиш, че гаджето ти е по-гладко от теб ;д И не, не става въпрос за хигиена, ако с дни не си се къпал, обезкосмяването няма да помогне. За мъжете с по-силно окосмяване мога да кажа, че отдавна са измислени машинки, с които просто могат да скъсяват косъма, така хем ще изглеждат добре в това отношение, хем няма да изневерят на хромозомите си. ;д

eli_ivanova
08-05-2014, 08:13
1 - зависи от досаждането :D 2 - лично аз не възприамам гладко обръснатите крака, но колкото хора, толкова и вкусове

wildbear
08-05-2014, 11:15
По първия въпрос - разбира се не само момичетата, попринцип всеки би се зарадвал в някаква степен на нечие внимание. Да, има случаи, в които внимание от определн човек или определен тип внимание, граничи с досада, но все пак повдига самочувствието, виждаш че представляваш интерес за някого. А щом вече става дума за момичета, там нещата са още по-задълбочени. :Д Момичетата винаги искат някой да го е грижа за тях, да се интересува от тях, да мисли за тях, ако може и да е обсебен от тях още по-добре :Д Когато с вниманието си показваш на едно момиче, че я намираш за интересна и искаш да я опознаеш, това може би е един от най-добрите подходи, не само когато тепърва се опознавате, но и в следващите етапи на развитие на отношенията ви.

По втория въпрос - това с обезкосмяването на краката, ръцете, гърдите и корема при мъжете, честно казано не го разбирам... Момиче съм и да, не бих искала до мен да лежи някакъв примат, но трябва ли едно младо, хубаво и добре сложено момче да изглежда като платен хомосексуалист.... Разбира се, има зони по тялото, които не трябва да се пропускат от гледна точка на хигиената, но по-чист и по-поддържан ли ще бъдеш в очите на хората ако изглеждаш като гол охлюв? ;д Гладката кожа е задължителна при жените - те трябва да са нежни, просто защото полът им го изисква. Окосмяването по тялото е типична мъжка черта, признак на мъжественост. Не сте виновни - дължи се на тестостерона. Винете еволюцоята за всочко това. ... Изобщо не е приятно да забележиш, че гаджето ти е по-гладко от теб ;д И не, не става въпрос за хигиена, ако с дни не си се къпал, обезкосмяването няма да помогне. За мъжете с по-силно окосмяване мога да кажа, че отдавна са измислени машинки, с които просто могат да скъсяват косъма, така хем ще изглеждат добре в това отношение, хем няма да изневерят на хромозомите си. ;д

1 - ако обръщам прекалено много внимание, няма ли да си помислят, че ги харесвам или искам нещо от тях... и също така могат да се възползват от тва, знам, че е казано да се подминават такива хора, но има някой с които толкова много искам да си общувам...

2 - говориш за машинките, където ги има във всеки фризьорски салон ли? при мен е гадно, че имам косми само под капачката, а съм 11 клас... :D

an7raks
08-05-2014, 11:39
Ех, не мога да ви разбера жените, много е гадно така. Не знам дали да пиша или да не пиша, защото и в двата случая мога да си бия автогол. Ако не съм желан и пиша прекалено много - ставам досаден, ако пък се правите на недостъпни нарочно ми става наудобно и спирам да пиша... Много е глупава работата. И е гадно ако си си харесал някоя мацка и тя ти прави тези номера. :D
1-во, говориш за момиченца, не за жени...
2-ро, защо просто не правиш, каквото ти е кеф, без да се съобразяваш и да го мислиш толкова? Отваряш си 3-4 чата и си пишеш каквото ти скимне... някоя, като не й изнася, да те игнорва/блокирва, какво ти дреме?
3-то, според мен, ако имаш някакви намерения, дългите чатове са излишни... Просто гледаш да я изкараш навън и това е, а не да си пишете 1921471 дни на рандом теми и да очакваш да те намери и изнасили...

wildbear
08-05-2014, 12:21
1-во, говориш за момиченца, не за жени...
2-ро, защо просто не правиш, каквото ти е кеф, без да се съобразяваш и да го мислиш толкова? Отваряш си 3-4 чата и си пишеш каквото ти скимне... някоя, като не й изнася, да те игнорва/блокирва, какво ти дреме?
3-то, според мен, ако имаш някакви намерения, дългите чатове са излишни... Просто гледаш да я изкараш навън и това е, а не да си пишете 1921471 дни на рандом теми и да очакваш да те намери и изнасили...

Първо - да прав си, моите наборки все още не са жени, а момичета.
Второ - по принцип и на мен не ми пука, но друго си е да имаш симпатии към дадено момиче и тя да те игнорира.
Трето - щях да ги изкарвам навън, дори най-изтърканото - да ги каня на кафе примерно, само да ми отговарят, ама те и това не правят.

Говоря за тези, които не ми отговарят, защото не всички са така. :D

an7raks
08-05-2014, 12:28
Ако не сте се виждали на живо, можеш само да гадаеш дали се прави на недостъпна или те е отебала... Всъщност, ако не сте се виждали на живо, как така преценяваш, че точно към нея имаш симпатии... В смисъл, има още към четвърт милион приблизително на тая възраст... все няколко хиляди ще ти допаднат и все някоя няма да се прави на интересна... цъкаш Next и готово, няма смисъл да си пилееш времето...

per-dead
08-05-2014, 15:33
За първия въпрос - зависи доста в к'ви отношения сте по принцип и т.н.
За втория - аз лично доста се подигравам на мъже, чиито крака са по-гладки от моите и го смятам за гейско, но виж, бях чувала някъде, че има такива машинки, които не премахват изцяло космите, просто намаляват количеството. Поинтересувай се. Надявам се, че не съм чула грешно. :D Успех.

mimsy_
08-05-2014, 21:16
За 1вото - момичетата обичаме да ни се дава внимание, но не прекалено много. ако някоя момиче те игнорира това е прост намек, че примерно не те харесва и не иска да й пишеш. но според мен по-голям намек, че даден човек не иска да си пише с теб от ''seen'' няма. :D :D
за 2рото - Ако искаш си махни ''девствените'' косми, за да не те е срам. те ще пораснат други, но няма да са много големи и твърди, от един път не става така. Но зависи от краката ти, ако са ти доста слаби е гейско да ги бръснеш, но ако са ти нормални дори е привличащо :P

beet1
08-06-2014, 15:00

Няма толкова хляб бе братче !!! :D :D :D :D :D

hriseto_22
08-07-2014, 09:36
Момчето ако ми пише само за с*кс много ясно,че няма да му пиша ще ме извини ама си е така. :) Иначе лично аз обичам някой да ми досажда така не се чувствам забравена от хората в скайпа или фейсбук. :D Или ако некой ми е писал и аз го прочета и не му отговоря ще ми стане тъпо и затова който ми пише му пиша и аз. :) А колкото за космите по краката аз не харесвам такива момчета които си ги махат било то по краката или ръцете,много ми заприличват на гей. :) Харесвам момчето такова каквото е.И не мисля,че ти си длъжен да си махаш космите по краката само защото и другите момчета го правят. :)

Revan
08-11-2014, 21:56
Хляб имало да яде... Африканците ги отписах като я прочетох тая тема.

Hilary_
08-12-2014, 06:52
За първия - да, в известна степен искаме да бъдем търсени, НО щом след няколко пъти все пак не отговаря, значи не проявява интерес.
За втория - Не е задължително при мъжете, стига окосмяването да е в граници.

nemogadasesetq
08-12-2014, 11:05
Първо-зависи от момчето.
Второ-може да са малко обръснати крака,аз не обичам да са гора,но пък и да не са по-гладки от моите.

wildbear
08-13-2014, 12:59
Първо-зависи от момчето.
Второ-може да са малко обръснати крака,аз не обичам да са гора,но пък и да не са по-гладки от моите.

От какво точно зависи?

И за краката разбрах от всички момичета, че не искате да са "гора" или пък прекалено гладки, трябва да ги стрижа с машинка евентуално? :D

_Precious_
08-13-2014, 20:11
Ужасно грозно е да видиш момче без косми ... Налии сте мъже ? Смешно е ,когато имате по-гладки крака от някои момичета . :D С приятеля ми също сме обсъждали тази тема .Предупредих го да не прави такива тъпотии ! Мъже пък с тънички вежки,без косми,с перчеми разни ..не,мерси ! За първия въпрос не мога да ти кажа много,защото аз съм доста приказлива и доста досаждах на моя приятел докато ме вземе ! Ама сме заедно от почти 3 години де не съм го насилвала ! :D