View Full Version : Никога не показа, че му пука.
anonimous2224
07-31-2014, 18:23
Преди известно време имах сериозна връзка с едно момче. Бяхме заедно 7 месеца. В началото той се държеше много добре с мен, но после започнаха постоянни скандали за абсолютно всичко, трябваше дори да се крием, защото той не можеше да откаже на едно момиче. Аз се съгласих с това. Постепенно започна да измисля куп оправдания и ме търсеше само при нужда. Прекратих това безумие и почнах да излизам с едно момче. Той не успя да го замести и се разделихме. Преди няколко дни бившия ми писа. Държеше се необичайно мило, казваше ми, че ме обича и че иска да сме заедно, и когато се съгласих да опитаме отново той извади онази лошата страна и почна постоянно да ме унижава и обижда. Прекратихме всякакви отношения, но ситуацията е такава, че често се виждаме. Сега той ми липсва и никой не може да запълни тази празнота.
Ще се радвам, ако някой ми даде съвет. :)
hearttttk
07-31-2014, 18:30
Какъв е смисъла да бъдеш с някой, който не те уважава?!? Кажи ми.
Няма смисъл, липсва ти, не липсва ти, пак същото ще се повтори. По- добре се опитай да го забравиш, просто не си заслужава.
hey.mistery
07-31-2014, 20:16
Твърде много драма. Веднъж те е наранил и се е държал така, откъде си сигурна, че нещата няма да се повторят? Един от най-големите проблеми е, че много хора сравняват настоящите си гаджета с бившите, това винаги разваля връзката. Решението е изцяло твое, но според мен не би трябвало да се връщаш при него. Имала си чувства, но с времето ще отминат, ще срещнеш някой друг, който да те накара да го забравиш. :)
RapExotic
08-01-2014, 00:26
Държеше се необичайно мило, казваше ми, че ме обича и че иска да сме заедно, и когато се съгласих да опитаме отново той извади онази лошата страна и почна постоянно да ме унижава и обижда.
На колко сте всъщност? Това поведение не е достойно за един мъж. Не знам защо още се надяваш на него.
Явно се държи мило с теб, докато не станеш отново "негова". Тогава започва да прави с теб каквото си поиска. Не мисля, че това ще се промени. По-добре си намери някой друг.
искал е да те.. завие с одеалцето.. успял е, нали
айдее
Щом ти липсва, значи си го търсиш... "Никой не може да запълни празнотата", щото си търсиш да те мачкат и да се държат гадно с теб, явно...
Поредния боклук... Прекъсни всякакви контакти с него, когато го засичаш се прави, че не съществува за теб и със времето ще го забравиш.
Ако не стане така пробвай с ракия. :)
същото беше и при мен когато разбра че съм изцяло негова се държеше супер тъпото с мен - постоянно ми правеше забележки за нещо, все нещо намираше което да не му харесва. Опитах се да го оставя няколко пъти но не ме остави да си тръгна от него и пак му прощавах и той пак започваше да си показва рогата. И така историята се повтаряше няколко пъти .. накрая ми писна колкото и трудно да ми е.. липсва ми, но знам че ако се оправим пак - няма да е по различно от предните пъти. Не знам ти на колко си но аз съм на 18 а той на почти 20. Не всичко е до годините - някой просто не искат да порастнат. Така че моят съвет е колкото и трудно да ти е дори и да ти липсва страшно много, продължи си напред и ще намериш някой по добър, който те харесва такава каквато си !!!!!!!!!