Влез

View Full Version : Не ме приема във ФБ???

Prostopotrebitel
08-01-2014, 01:42
Харесвам едно момиче и реших да я намеря по фб и да и пиша уж, това онова.. ( ИМАМЕ някакви общи познати в ФБ) Пратих покана, ден,два никакъв отговор викам си ок, ясно щом и покана не ми приема значи ШАНС никакъв и премахнах поканата, а на живо да я заговоря знам ли, леко се притеснявам в такива моменти(или ако реша да и кажа нещо по-сериозно, да не ме отреже като първия пубер :Х )

И така от разговор на разговор с приятели разбрах,че това с Неприемането на приятелство в ФБ е доста срещано и че понякога Самите покани отиват в "раздел" "други" и не излизат в Известията на Потребителя...

Та да ли защото не ме харесва и за това не ме приема в Фб или самата система не и показва,че съм и изпратил Покана?

Просто ми стана интересно? Мнения?

YSMF
08-01-2014, 02:08
Поканите са видими, личните съобщения отиват в папка други.

hey.mistery
08-01-2014, 08:12
Просто не иска да те приеме.

Blab
08-01-2014, 08:37
Като пращаш покана, пък напиши й 2 реда какво, защо, етц.
Аз не приемам покани от непознати, когато не се мотивират още в началото;

killer6
08-01-2014, 08:54
napravi si mnogo fb i se ot edin shte ti prieme slogi gotina snimka i prati pokana sled 2 sedmici da zabravi che predi si i pisal

RapExotic
08-01-2014, 17:39
Ужасно деградиращ е факта, че днес повечето флиртове и запознанства минават през Фейсбук. Това е просто някаква шибана покана, от някакъв си шибан акаунт, към друг шибан акаунт. Заключения от рода на "щом не ме приема във Фб значи нямам шанс с нея" са нелепи. Точно Фейсбук запознанството изглежда доста по-пубертетско, от колкото това на живо. Шансовете да отреже някакъв непознат в чата са в пъти по-големи от това, да отреже човек, с който се познава лично.

killer6
08-01-2014, 18:12
ne flirtuvai s nea namerisi druga priatelka :smt067 :smt068 :smt067

102
08-01-2014, 18:13
опитай скайп

HollyGolightly
08-01-2014, 18:20
Проблемът не е в системата на сайта, а в системата на запознанство. Не знам кога ще разберете, че фейсбук е за поддържане на вече съществуващи познанства, а не за създаване на нови.

Christinna
08-01-2014, 19:45
Проблемът не е в системата на сайта, а в системата на запознанство. Не знам кога ще разберете, че фейсбук е за поддържане на вече съществуващи познанства, а не за създаване на нови.

Доста вярно. Ако ще се запознавам с някой предпочитам да е на живо, а не във фейсбук и винаги съм мислила така. Тоя сайт вече толкова е промил мозъците на хората, че всичко се върти около него.

TIFOSO
08-02-2014, 12:19
Аз за тва използвам Renren...

smile12345
08-02-2014, 16:16

!!! напълно съгласна, най-добре я заговори на живо и след като сте се запознали, предполагам, че ще те приеме и тогава започни да й пишеш

HellMoon
08-02-2014, 16:25
Проблемът ти засенчва дори глобалното затопляне.

lisi4ety
08-02-2014, 23:10
Никога не приемам непознати. Фейсбук не е сайт за запознанства.

Novsymmmmm
08-13-2014, 00:13
Значи на него/нея и излиза поканата, но просто я игнорира и натиска "по-късно" така ли да разбирам?

sweety933
08-13-2014, 00:18
Да, така е.Само съобщенията могат да отидат в папка "други".Пробвай на живо с това момиче.

Chimairah
08-13-2014, 07:10
Просто не иска да те приеме.
++

Пък и ,автора, много е лесно все по фейсбук да общувате, все по фейсбук да се сваляте... Като нямаш смелостта да идеш и да я заговориш на живо защо тя да ти обърне внимание? Защо си по-различен от останалите момчета, които я свалят? Това с тея покани в сайтове е супер тъпо ...

nemogadasesetq
08-13-2014, 10:56
Заговори я на живо като имаш такъв зор...

bobity
08-14-2014, 11:35
Може би просто се срамува или не приема непознати? Една неприета покана в фб не е края на света и според мен всяко момиче очаква първо да се запознаете на живо и след това покани в фб.

CoNviCt
08-14-2014, 11:51
Никога не приемам непознати. Фейсбук не е сайт за запознанства.

Защо пък да не е?

Novsymmmmm
08-16-2014, 20:42
Е да донякъде сте прави заговори я на живо това онова.. но като съм я виждал едва два пъти и дори не знам къде живее, как да станат нещата???

tonique
08-17-2014, 18:28
Ужасно деградиращ е факта, че днес повечето флиртове и запознанства минават през Фейсбук. Това е просто някаква шибана покана, от някакъв си шибан акаунт, към друг шибан акаунт. Заключения от рода на "щом не ме приема във Фб значи нямам шанс с нея" са нелепи. Точно Фейсбук запознанството изглежда доста по-пубертетско, от колкото това на живо. Шансовете да отреже някакъв непознат в чата са в пъти по-големи от това, да отреже човек, с който се познава лично.

Напълно съгласен :)

androidman
08-20-2014, 11:49
FB убива истинската комуникация
по-добре ако се видите на живо я заговори

Novsymmmmm
08-20-2014, 23:24
Да така е най-добре, но като не успееш да я видиш втори път :(

SummeRLove08
08-26-2014, 16:31
Много съм съгласна! Знам, че отговарям малко късно, но не мога да се сдържа! Как очакваш да те приеме, като дори не я познаваш на живо? Толкова малко смелост ли имаш? Толкова ли ти е ниско мъжкото самочувствие? Това дори говори лошо-първо да се запознаеш с нея във фб... И какво означава, че не знаеш къде живее? Как сме се запозвали преди фейсбук? Много е лесно така! Хора, осъзнайте се, пораснете!

Melodies
08-27-2014, 17:49
И светът свърши, така ли? Има няколко варианта:
1. Не приема непознати
2. Не те харесва
3. ---
Всъщност са само тези два.

Късмет, ако е първото!

sevdaka1
08-28-2014, 07:06
не ми пука

pifiella
08-28-2014, 10:45
ужас

Sun4000
02-13-2015, 17:29
++

Пък и ,автора, много е лесно все по фейсбук да общувате, все по фейсбук да се сваляте... Като нямаш смелостта да идеш и да я заговориш на живо защо тя да ти обърне внимание? Защо си по-различен от останалите момчета, които я свалят? Това с тея покани в сайтове е супер тъпо ...

Ами ако нямаш възможност да я срещнеш? и изобщо да я виждаш от дъжд на вятър?

_Whatafucknworld_
02-14-2015, 19:06
Да, вярно е, че фейсбук се използва като място и за флирт, но вярвай ми, нещата НИКОГА не изглеждат така, както във фейсбук. Така че се опитай да й привлечеш вниманието на живо ;)

teenems
02-14-2015, 22:11
Ми просто не я кефиш...най-вероятно.
Аз не приемам хора,които не познавам.Мнооого рядко го правя...

lovelemons97
02-15-2015, 17:39
Замислял ли си се, че причината да не ти приема поканата във фейсбук може да е защото иска да избегне запознанството в интернет?Може да желае то да бъде на живо?Поканата не е първото и задължително нещо, което трябва да направиш, за да се запознаеш с едно момиче.Заговори я първо и евентуално тогава и прати покана.

d-r.Zob
02-17-2015, 21:36
Няма по-добър начин от това това да я срещнеш на живо и тогава да сваляш.