PDA

View Full Version : Тройки

The_69
08-01-2014, 12:29
С приятелят ми сме от много години зaедно, пробвaли сме общо взето почти всичко и мaй сaмо товa остaнa зa дa рaзнообрaзим сексуaлния си живот. Той е мaлко ревнив, тaкa че кaто зa нaчaло обмисляме тройкaтa дa е шведскa. Моят проблем не е с рaзкрепостеносттa, a с пренaсянето нa болести. Aко е с двaмa мъже, презервaтиви и вс е ок. С две жени обaче, докaто сменя презервaтивите, секрет остaвa по ръцете и се пренaся по новия, a освен товa, нaли и жените се търкaт и ближaт, тоест кел фaйдa от кондоми. Тa въпросът ми е, кaк се предпaзвaт жените при тaкивa контaкти (хомо двойките също), кaто изключим изследвaниятa, изобщо имa ли нaчин? Ще се рaдвaм пробвaлите дa споделят искрено и лично, имaли ли сa проблеми от здрaен хaрaктер. Мерси, нaдявaм се дa е интересно и дa се пише по зaдaдения въпрос, a не зa чувствa, морaл и прочие ;)

Ouroboros
08-01-2014, 17:09
Ми ще си миете ръчичките бе.

fenkaaa
08-01-2014, 17:18
Ми ще си миете ръчичките бе.

+ ще гледате да е някое чистоплътно момиченце, което не се предполага, че пренася това и онова, хаха

По темата иначе никога не бих правила 3-ка, в която би участвал и приятелят ми, просто изказвам мнение, то си е ваш личен избор. На едни им пречи, на други не.

RapExotic
08-01-2014, 18:20
Aко е с двaмa мъже, презервaтиви и вс е ок. С две жени обaче, докaто сменя презервaтивите, секрет остaвa по ръцете и се пренaся по новия, a освен товa, нaли и жените се търкaт и ближaт, тоест кел фaйдa от кондоми. Тa въпросът ми е, кaк се предпaзвaт жените при тaкивa контaкти

Много просто - всяка ще си пипа нейния кондом, а той няма да пипа нищо. И не е нужно да се лижете, двете момичета. Нали не сте лесбийки ..

Маргаритка
08-01-2014, 21:21
Много просто - всяка ще си пипа нейния кондом, а той няма да пипа нищо. И не е нужно да се лижете, двете момичета. Нали не сте лесбийки ..
В тройка се предполага, че всеки обръща внимание на всеки, целта не е просто момчето да чука две, а имено да се разнообрази сексуалният живот и на двамата.
Иначе, ако те е страх ще миете, а и потърсете някоя по-сигурна в тази област, да не е минала половината град /и тогава пак няма да е сигурно, но след като сте решили да включите трети човек, рискувайте./

The_69
08-01-2014, 22:46
Kaкто е написала Маргаритка, предполага се, че всеки обръща внимание на всеки, не ми звучи мн секси да бягаме до банята през 2 мин и да внимаваме да не се докоснем, щом сме се хванали на хорото, ще го играем, няма само той да чука 2 жени и да се кефи, я ;) Според мен, щом някоя се съгласи на 3-ка с жена, се предполага 4е е поне малко би.

The_69
08-01-2014, 22:47
А някоя пробвала няма ли, да сподели дали е имала проблеми след това ?

RapExotic
08-01-2014, 23:30
В тройка се предполага, че всеки обръща внимание на всеки, целта не е просто момчето да чука две, а имено да се разнообрази сексуалният живот и на двамата.

А ако е тройка с двама мъже и една жена, това означава ли, че мъжете трябва да си духат по между си?

NambyPamby
08-02-2014, 00:58
Коя да е пробвала във форум, наречен teenproblem, където потребителите масово са на по 14-15-16?
Щом сте "пробвали доста неща", явно не сте в тази възрастова граница и изобщо сте минали тийн възрастта. Пренасочете се към друг форум, където да Ви отговорят адекватно.

draid
08-02-2014, 10:46
^ То в днешно време има хлапета дето се чукат наляво и надясно, така че не знам защо намесваш точно тук възрастта. Даже бих казал, че по-възрастен човек ще се замисли сериозно преди да предприеме такова нещо както в случая отколкото някое лапе на 15-16.

Като цяло от мъжка гледна точка ти препоръчвам да не си правиш илюзии за 2 мъже, защото никой мъж няма да го понесе това, а дори и да стане ще си развалите връзката. Ако ти си ок с 2 жени и смяташ, че няма да ти повлияе ок.

Waaazzaaaap
08-02-2014, 11:55
А ако е тройка с двама мъже и една жена, това означава ли, че мъжете трябва да си духат по между си?

Не че знам много, ама мисля че като има две жени трябва да са "по-близки".

chushkopek
08-02-2014, 19:32
Нямате как, риск е особено ако третия човек е случаен. Ако е ваша приятелка/позната е най-сигурно.

anonymous908491
08-02-2014, 19:34
Нямате как, риск е особено ако третия човек е случаен. Ако е ваша приятелка/позната е най-сигурно.

С Рая чуваш ли се ?

Rabalka
08-03-2014, 06:29
С две момчета е по яко няма да ти хареса с оште една повярваи ми

cvetty26
08-05-2014, 09:03
Искам само да те попитам, как изобщо си се съгласила на такова нещо? Не ти ли се струва неприятно да виждаш как човека, на когото държиш да прави секс с друга пред очите ти? Обмисляла съм много пъти тази ситуация и не мога да намеря отговор, виждам че си ентусиаст в тази насока, най-вероятно имаш повече опит, за това ще се радвам да ми обясниш какво се случва с жената на психическо ниво в този момент :)

cvetty26
08-05-2014, 09:08
^ То в днешно време има хлапета дето се чукат наляво и надясно, така че не знам защо намесваш точно тук възрастта. Даже бих казал, че по-възрастен човек ще се замисли сериозно преди да предприеме такова нещо както в случая отколкото някое лапе на 15-16.

Като цяло от мъжка гледна точка ти препоръчвам да не си правиш илюзии за 2 мъже, защото никой мъж няма да го понесе това, а дори и да стане ще си развалите връзката. Ако ти си ок с 2 жени и смяташ, че няма да ти повлияе ок.

А как би понесла тя ако е с още една жена? В конкретния случай се разбира, че тя е ок с това, но питам попринцип, защото казваш че никой мъж не би понесъл това. Как мислиш, че жена би понесла?

Ouroboros
08-05-2014, 09:19
Искам само да те попитам, как изобщо си се съгласила на такова нещо? Не ти ли се струва неприятно да виждаш как човека, на когото държиш да прави секс с друга пред очите ти? Обмисляла съм много пъти тази ситуация и не мога да намеря отговор, виждам че си ентусиаст в тази насока, най-вероятно имаш повече опит, за това ще се радвам да ми обясниш какво се случва с жената на психическо ниво в този момент :)

Ами сигурно тя просто е по-разкрепостена. Освен това тройката не е само чукане на двамата, а другия да гледа. Обикновено участват и тримата.

cvetty26
08-05-2014, 09:41
Ами сигурно тя просто е по-разкрепостена. Освен това тройката не е само чукане на двамата, а другия да гледа. Обикновено участват и тримата.

Така е, но как е способен човек да става свидетел на това как, този който обича отдава вниманието си и на друг освен на него, особено в спалнята?

Ouroboros
08-05-2014, 10:45
Така е, но как е способен човек да става свидетел на това как, този който обича отдава вниманието си и на друг освен на него, особено в спалнята?

Има хора всякакви. Аз лично не виждам нищо лошо в тройките, стига двамата партньори, които я организират, да са наясно с чувствата си един към друг.

baby_baby
08-05-2014, 10:57
Просто си измийте ръцете