View Full Version : Въпроси за рускиня
whiskyandcocaine
08-01-2014, 21:12
здравеите, запознах се с една рускиня тя е доста поголяма обаче ме свали. мен много ми харесва доста е красива но вече е на годинки (30+) и все още в тялото е добра но като ми показва стари снимки е била по-слаба и един приятел вика "ми ти не знайш ли те рускините така стават" . дали е вярно? какво да правя хора да я зарежа ли , все пак сам млад човек, бъдещето е пред мен, а тя е на 35! Иначе ми е приятно с нея. и е мн грижовна, мисля че и люблеоблилна е думата.
Маргаритка
08-01-2014, 21:37
От рускини колко мъже са си патили. В началото винаги те омагьосват с красотата си, грижовността си и тъжните си истории в родината си, а после те дерат ежедневно и те горят на бавен огън. Разбира се, щом ти е приятно с нея и можеш да понесеш да си чехъл, отдай се на любовта.
FemaleEyes
08-01-2014, 21:39
В града ми имаме един руснак с роднините си говори руски а с нас български.
whiskyandcocaine
08-01-2014, 21:49
?????
whiskyandcocaine
08-01-2014, 21:50
От рускини колко мъже са си патили. В началото винаги те омагьосват с красотата си, грижовността си и тъжните си истории в родината си, а после те дерат ежедневно и те горят на бавен огън. Разбира се, щом ти е приятно с нея и можеш да понесеш да си чехъл, отдай се на любовта.
странно защо всички българки в т.ч. и маика ми постоянно обиждат рускините и как прецени че съм "чехъл" не знам. Въобще коментара ти кво общо има с темата ми?
Маргаритка
08-01-2014, 22:05
Защото с властта си разбиват семейства и примерите не са един или два. Ти си на 24, тя е на 35, шансовете да станеш чехъл са огромни. Тя те е свалила, предполагам, че и тя е доминираща във връзката ви, просто предчувствие. Много ясно, че ще кажеш, че не си чехльо - чехльовците попринцип последни разбират, че са такива.
А как да отговорим на въпроса ти дали рускините ставали дебели?? Супер детско и плоско би било от твоя страна, ако не си с тази жена, защото може да напълнее, затова изобщо го игнорирах. Разбира се, нищо лично към теб, пожелавам ти твоята любвеобилна и грижовна руска любима да е изключение на правилото, но си имай едно наум.
whiskyandcocaine
08-02-2014, 00:21
съжалявам може би бях груб :( дано не съм те убидил.
whiskyandcocaine
08-02-2014, 00:24
иначе тя няма защо да ме използва нито за гражданство, тъи като си живее в Санк петербург си има апартамент, о бг-гражданство не й трябва...така че за какво съм и аз , често се питам. Иначе ни обединява любовта кам русия и путин. Оня ден бяхме в мола и ми купи сума ти работи Е ТОГАВА СЕ ПОЧУСВАХ ЧЕХЛИЬО - наистина. но аз пък изтеглих кредит и й купих много яко колие. само да не разбере че сам теглил кредит защото ще иска да го изплати и ще стане тъпо...
HollyGolightly
08-02-2014, 04:09
мисля че и люблеоблилна е думата.
ми не е
anonymous708973
08-02-2014, 10:59
Eeeeeй, ама как си падам по тъпи клишета!
Авторе, въпросът ти трябва да е същият, независимо дали се отнася за рускиня, германка или бразилка, а именно - готов ли си да си с по-възрастна жена?
Waaazzaaaap
08-02-2014, 11:37
Не я зарязвай, тия на 30+ са категория MILF. Бива си ги.
whiskyandcocaine
08-02-2014, 12:20
Eeeeeй, ама как си падам по тъпи клишета!
Авторе, въпросът ти трябва да е същият, независимо дали се отнася за рускиня, германка или бразилка, а именно - готов ли си да си с по-възрастна жена?
rазбира се, аз си падам по по-зрели жени, както вика колегата по-долу МИЛФ МИЛФ МИЛФ (добре че не чете какво пиша :Д)
сега търся по темата в нета, гледам снимки сравнявам. И не е вярно че няма значение народността, защото всяка нация си има нещо като генотип мисля е думата. Рускините май са склонни да наедряват но пък си остават красиви до над 40г. заради студа там ги пази яко. а изащо да се отказвам от жена която така ме опгрижва дори сега не бачкам и тя няма нищо против 8-)
whiskyandcocaine
08-02-2014, 12:20
само дето ме кара да оправям апартамента иначе всичко друго ми харесва.
Взимай я. А това, че напълнява с времето е само бонус. Лятото ще ти прави сянка, а зимата ще ти пази топло. Плюс тва ще има кой да те пази от лоши хора, ще ти цепи дървата и т.н.. Може да ти предложи да си вземете мечка за домашен любимец, ма тва тебе не трябва да те плаши. Също така избягвай думите "Украйна", "украинци", "украинско", "Шевченко".