Влез

View Full Version : Преди 2 месеца се скарахме написах и лошо съобщение . съвети

spidytir
08-03-2014, 17:02
Здравейте приятели историята е следната .Момичето е по голямо от мен на 34 аз съм на 26 преди нова година излизахме като близки приятели от 2 години но нещата станаха доста по сериозни и така на нова година стана каквото стана .След това първите 3 -4 месеца всичко беше наред тя се притесняваше от това че е по голяма от мен но не чак толкова.Изкарвахме си чудесно страхотно бих казал просто ми е хубаво с нея и с течение на времето се привързах адски много .Но един ден трябваше да се видим и тя почна да обяснява пак за нейното притеснение че е по- голяма и т .н. На кратко скарахме се и аз написах доста кофти смс за който адски много много много много съжалявам : написах и че е поредната бройка и се крие това бяха точните думи в смса но имаше и нещо друго не помня точно изтрих го.Тя ми отговори да не и пиша повече .След това оставих да мине месец и половина може би и реших че просто не искам без нея и и изпратих цветя написах нещо хубаво това преди две седмици , но тя нищо не отговори след това в продължение на тези две седмици всяка сутрин и пишех нещо хубаво но нито един отговор ...дори написах ако иска да ме напсува но да отговори нещо но........ За това се реших да пиша тук за някакъв съвет просто много ми липсва и наистина искам да оправя нещата .Само да уточня всичко между нас беше споделено и в момента съм на 99 процента сигурен че няма никой друг . Благодаря предварително за съветите ......

RapExotic
08-03-2014, 19:29
Това е 34 годишна зряла жена. Не е тийнеиджърка, която днеска къса с някой, утре той и праща цветя и тя пак тръгва с него. Щом не ти отговаря значи не иска да имате нищо общо. Не се унижавай повече.

FemaleEyes
08-03-2014, 19:30
Недей и праща съобщения ами я причакай като излиза от вкъщи и я помоли да ти прости, ако трябва и на колене и падни но нищо повече.

vanqsp
08-04-2014, 21:24
Как си мислиш, че след тези думи ще се върне при теб? Човек трябва да мисли преди да каже нещо. В противен случай ще трябва да си понасяш последствията.

granger
08-04-2014, 21:28
Недей и праща съобщения ами я причакай като излиза от вкъщи и я помоли да ти прости, ако трябва и на колене и падни но нищо повече.

После и изпей някоя песен от Боливудски филм...
пич ,ако си на 26 , искрено изпитвам съчувствие към теб...а и към дамата.

FemaleEyes
08-05-2014, 00:43
После и изпей някоя песен от Боливудски филм...
пич ,ако си на 26 , искрено изпитвам съчувствие към теб...а и към дамата.

На 17 съм. Да кажем че съм на 26, защо ще изпитваш съчувствие към мен?

granger
08-05-2014, 03:08
:lol:
постът ми беше насочен към автора,спокоооооо.

FemaleEyes
08-05-2014, 10:34
:lol:
постът ми беше насочен към автора,спокоооооо.

И какво целиш с този пост? Не виждаш ли че нищо няма смисъл? Правиш си тъпи шегички които не са забавни и при това единственото нещо което постигаш е загуба на време и трупане на сметката за тока. И между другото правило номер 10 Да НЕ публикуват мнения, които с нищо не помагат на потребителя. Но явно правилата не са в сила в този сайт, админите правят каквото си искат.

granger
08-05-2014, 12:17
:lol: нов/а си...

Слушай сега,мило същество, ако погледнеш на така описаната ситуация - безнадеждно, нищо не може да направи, осрал се е невъзможно много и няма да му се получи. 26 годишен мъж на място би го разбрал веднага...
С най-добри намерения го казвам. не взимай присърце проблемите на хора,които явно добре умеят да създават каши.

FemaleEyes
08-05-2014, 12:59
:lol: нов/а си...

Слушай сега,мило същество, ако погледнеш на така описаната ситуация - безнадеждно, нищо не може да направи, осрал се е невъзможно много и няма да му се получи. 26 годишен мъж на място би го разбрал веднага...
С най-добри намерения го казвам. не взимай присърце проблемите на хора,които явно добре умеят да създават каши.

Нов ми е акаунта, аз не съм нов нито стар. За мен времето не съществува. Другото което е аз винаги давам полезни съвети и за това ги вземам "присърце" както ти казваш. Единственото нещо което се изисква от човека с проблема е да ме слуша и да взема на сериозно всичко което му казвам.

just lie
08-06-2014, 16:43
Спри да и изпращаш тези съобщения след като виждаш че не помага.....ами направо отиди до тях както каза FemaleEyes и я помоли да ти прости и направи нещо романтично което да повлияе на решението и, и да ти прости...нека въображението ти проговори :)

brruto
08-06-2014, 21:28
Ами според мен й покажи, че си осъзнал грешката си.