View Full Version : Пускането до късно на вън ! :)
Buba Bubinka
08-03-2014, 17:56
Здравейте!
На 16 години съм и живея в малък град.
Забелязала съм, че много тинейджъри на моята възраст не могат да излизат да кажем по-късно от девет или десет.
И моя проблем е този, че родителите ми се тревожат за мен и ми звънят като се стъмни да се прибирам. Часът ми е девет а би трябвало да е до десет поне. Говорела съм с тях, но не помогна много. Кажете какво да правя ? :)
е аз нямам този проблем даже наще ме карат дори по често да излизам и т.н.
но за твоя проблем трябва да им докажеш ,че вече не си чак толкова малка и им казвай каде и с кого отиваш някаде и ги помоли да се прибереш малко по късно така ще разберат, че няма за какво да се тревожат и съм сигорен , че ще помогне ако пак не помогне пиши тук
Fragments
08-03-2014, 18:27
Съгласен съм с fanton1,не би трябвало да има проблем ако им казваш къде с кого отиваш.Като ти звъннат им кажи,че ти е интересно и,че би искала да останеш още малко.Не виждам проблем в това,освен ако не си направила някакъв гаф наскоро.
RapExotic
08-03-2014, 19:10
Попринцип непълнолетни нямат право да излизат навън без придружител след 10 часа вечерта. Пък и какво толкова интересно смяташ, че се случва по нощите, че искаш да си навън?
Buba Bubinka
08-03-2014, 23:49
Попринцип непълнолетни нямат право да излизат навън без придружител след 10 часа вечерта. Пък и какво толкова интересно смяташ, че се случва по нощите, че искаш да си навън?
Нищо интересно не смятам че се случва, просто искам да съм с приятелите си !!!
Buba Bubinka
08-03-2014, 23:50
е аз нямам този проблем даже наще ме карат дори по често да излизам и т.н.
но за твоя проблем трябва да им докажеш ,че вече не си чак толкова малка и им казвай каде и с кого отиваш някаде и ги помоли да се прибереш малко по късно така ще разберат, че няма за какво да се тревожат и съм сигорен , че ще помогне ако пак не помогне пиши тук
Благодаря ти :)
Buba Bubinka
08-03-2014, 23:52
Съгласен съм с fanton1,не би трябвало да има проблем ако им казваш къде с кого отиваш.Като ти звъннат им кажи,че ти е интересно и,че би искала да останеш още малко.Не виждам проблем в това,освен ако не си направила някакъв гаф наскоро.
Никакъв гаф не съм правила :D
И Благодаря :)