PDA

View Full Version : Дали ама едвали

stellata
08-03-2014, 21:57
Март месец ръгнах да излизам с бандата на една приятелка. Запознах се с момиче с което не се разбирахме много добре. Малко по малко бандата се разпадаше. Останахме ние двете, сближихме се, станах ме най добри приятелки. Бяхме взаимни по простотия, тя целуваше момчето аз го барах и така, напихме се 2-3 пъти. Вървеше си добре. Правих парти на вилата ми и взехме бира мезе, поканих и други те си приятели. Забавно беше, имаше момент в който, останахме само. Целувахме се вътрешно. (Кажете каквото си искате, не ме интересува че, ще ме наречете лесбийка.) След време едно друго момиче я научи да пиши. Почувствах че я губя, като приятелка. По късно през деня си писахме. Каза ми "ще се събираш с нас, ще се гримираш и пушиш". Точно тези думи ме накараха да кажа "Чао щом така ще е". На следващия ден тя се опита да се извини но, аз и се разкрещях и си заминах. От тогава ми е самотно малко. Разбирам какво съм загубила, но какво да направя. Казах че никога няма да и простя.
Въпроса ми към вас е, какво да направя сега и дали така трябваше да постъпя?

Благодаря пишете каквото искате, всяка критика ще е полезна, но не прекалявайте. Знам че не обяснявам като хората питайте ако не сте разбрали. Не ми е до помощ а по скоро да си го излея от душата.

aaster23
08-03-2014, 22:01
Troll detector - BEEP BEEP BEEP
Не...

killer6
08-04-2014, 09:48
:smt004 1 parvo :smt004 :smt004 :D :D:D

Amaria der Khaibte
08-04-2014, 11:29
Умният ми гущер прочете това и се запита на коя планета живее приятелката ти.

RapExotic
08-05-2014, 15:42
Това в нетрезво състояние ли го написа или имаш проблем със съставянето на смислени изречения?