PDA

View Full Version : Проблем с общуването

DeviL01
08-05-2014, 17:41
Здравейте, от доста време се каня да споделя проблема си. Той е следният. Още от малък нямах много приятели впоследствие като подраствах бях срамежлив и не излизах от у дома. Сега съм почти на 18 също нямам приятели, ходя на работа изкарвам си доста добри пари като за непълнолетник, не се лишавам от нищо имам хубав телефон и ходя с нови модерни дрехи. Но имам и един доста гаден дефект че не умея да общувам с хората или дрънкам пълни глупости на които получавам игнориране от хората или мълча като обитак, може и за това до сега да съм имал само едно гадже. Не знам ама започва да ми писва от живота помогнете ми. дайте ми някаква насока как да го оправя това, дали въбще мже да се оправи. Ще съм ви благодарен вместо да ме обиждате да ми помогнете!

tjgirl
08-05-2014, 18:12
Няма как да ти помогнем ние. За да се научиш да общуваш, трябва да си сред хора, да излизаш, да говориш. Не се затваряй в себе си, а търси начини да си по-социален.

DeviL01
08-05-2014, 20:08
Сред хора съм по цял ден опитвам се но като кажа нещо сякаш не са ме чули.

RapExotic
08-05-2014, 20:23
Започни да пиеш бира.

Chichi
08-10-2014, 15:38
Хей ,
разбирам много добре проблема ти , защото аз самата съм много срамежлива :дд . Мога да ти кажа ,че за годините ти си постигнал нещо в този живот . Скъпите телефони и дрехи не те изграждат като личност , но доказват , че не си мързелив и умееш да постигаш целите в живота си . Горе главата и ще видиш , че нещата ще се оправят . Просто може би трябва малко да си повдигнеш самочувствието и ще видиш как всичко се нарежда . Винаги съм била на мнение , че е по- добре да нямаш приятили или да имаш 2,3ма , но да са истински а не да си заобиколен от използвачи и лицемери :) !

CoNviCt
08-11-2014, 17:06
Купи си кожено яке.

tuambicion
08-11-2014, 18:17
Аз също съм от по-срамежливите и в по-големи компании сдухвам доста, но когато съм сред приятели се отпускам на макс. Смятам, че наистина проблема е в самочуствието. Просто трябва да бъдеш себе си и да се държиш естествено, а не да се правиш на някой друг само за да се впишеш в дадена среда. Смятам, че така ще успееш да си намериш приятели.