Влез

View Full Version : Да му кажа ли?

LolaK
08-06-2014, 07:46
Има едно момче (да кажем М), с което сме повече от приятели, той е прекрасен и с него се чувствам страхотно, но нещо ме мъчи. Преди доста години харесвах брат му(примерно Л), което беше типично пуберско харесване, което приключи отдавна, но именно то ме спираше да пиша на М, защото не исках да го изтълкува грешно. Но сега се усещам как по някой път без да се замисля изтърсвам нещо за моето харесване към Л и после се измъчвам защо съм ги казала тези неща, М как се е почувствал и т.н. Сякаш подсъзнателно искам М да ме пита за брат си, да му разкажа какво съм чувствала и да я оставя тази история зад гърба си. Не знам какво да правя, от една страна искам той да знае какво е било и че от това не е останало нищо, от друга страна кой ще му е приятно да слуша за друго момче, камо ли брат му? :(

FemaleEyes
08-06-2014, 07:59
Детска работа.

LolaK
08-06-2014, 08:02
Като възрастен ще дадеш ли съвет или пак ще отвориш с 2 думи?

hey.mistery
08-06-2014, 08:45
Минало е. Не знам защо толкова те притеснява. Честно казано, не знам колко е било пуберско тогава, ама кат гледам сегашния ти случай е същия.
Просто му кажи, за да ти олекне и да не гомислиш толкова. Подбери момента и му го сподели, въпреки че аз не смятам, че е кой знае какво, че си го харесвала преди време.

RapExotic
08-06-2014, 16:42
Щом е било само харесване защо още мислиш за него? Или продължаваш да го харесваш..

Маргаритка
08-06-2014, 21:49
И защо изтърсваш нещо за Л, след като е било преди време и вече нямаш нещо към него? След като не си разказала цялата история, си е малко дразнещо някакви "случайни" неща да подмяташ.

FemaleEyes
08-07-2014, 04:34
Като възрастен ще дадеш ли съвет или пак ще отвориш с 2 думи?

Няма за какво да давам съвет, както казах това е детска работа. Аз давам съвети само за сериозни неща. И не съм възрастен а само мисля като такъв.