Влез

View Full Version : всички ме отрязаха

fanton1
08-06-2014, 18:49
здравейте.
от последните дни забелязвам , че така наречените ми "приятели " започват да ме пренебрегват не знайно защо или какво съм направил за да се държат с мен така , но когато им трябва помощ,съвет,човек който да ги подкрепи винаги съм бил до тях да помогна с каквото мога ,а много мразя когато някой на който разчитам да се държи с мен така...
искам от вас да ми дадете савет какво да правя в такъв случай защото освем тях нямам никакви други занимания и само седя и тъпея цял ден в нас което не го намирам за нормално
моля помогнете !!!

evilgirl95
08-06-2014, 20:09
Поговори с тях. Попитай ги какъв е проблема. Сигурен ли си, че не си втълпяваш?
На колко си години? Много често когато децата са по-малки се заплитат в едни интриги кой какво казал за другия.. кой какво направил..

hey.mistery
08-06-2014, 20:13
Може и в теб да има някакъв проблем, нещо в характера ти.
Иначе да, опитай се да поговориш с тях, за да разбереш какъв е проблема.

fanton1
08-06-2014, 21:25
проблема е че дори не искат и да ме чуят камоли да говорят с мен
а за годините аз съм на 14

hey.mistery
08-07-2014, 06:13
проблема е че дори не искат и да ме чуят камоли да говорят с мен
а за годините аз съм на 14

На тази възраст всичко ви прищраква в главите, кой знае какво им е минало през техните. Въпрос на време е пак да те потърсят.
Майната им, други приятели нямаш ли? Дружи с някой друг, някой от класа, знам ли ..

fanton1
08-07-2014, 07:24
имам и други приятели ама не съм чак толкова близък с тях а за класа ми ние бяхме много странен клас и подържам връзка с 3-4 иначе не знам чуствам се все едно не съществувам

Loll.er
08-07-2014, 12:30
Не се занимавай с них, намери си истински приятели ;)

RapExotic
08-07-2014, 18:47
Явно се правят на гъзари. В тази възраст комплексарщината на тема общуване е във връхната си точка и по-слабоумните екземпляри веднага кълват на въдицата. Започни да ги игнорираш и си намери нова компания.

muhatacece
08-12-2014, 12:08
Явно се правят на гъзари. В тази възраст комплексарщината на тема общуване е във връхната си точка и по-слабоумните екземпляри веднага кълват на въдицата. Започни да ги игнорираш и си намери нова компания.

Lol, dosta tochno kazano (y)