PDA

View Full Version : Как да кажа на майка ми за сутиена??

anage_96
08-06-2014, 21:18
Здравейте! Не съм сигурна дали въпросът е за тази тема, но все пак ще го задам тук.. На 14 съм и става дума за сутиен. Нося бюстие от 2-3 години, но вече бюста ми е прекалено голям йза късото потниче, което не върши почти никаква работа при мен. Вчера с майка ми бяхме в JUMBO и гледахме при "любимите" ми бюстиета. Тя предложи да ми вземе ново, а аз най-накрая се осмелих да попитам за сутиен,защото гърдите ми се очертават. Нейният отговор беше "ами не съм забелязара, пробвай пак с бюстие". Когато се прибрах реших да пробвам да видя как стои и затегнах презрамките възможно най-много, за да ми притисне гърдите и да не се очертава толкова. Щом го съблякох погледнах етикета "за 10 годишни". Вече не знам как да и го кажа след като няколко месеца събирам смелост да и го кжа, а тя така да ме отреже. Какво да правя ?

fanton1
08-06-2014, 21:29
просто отиди и поговори с нея няма как по друг начин да разбере че вече си пораснала иначе ще трябва сама да отидеш и да си вземеш сутиен

vikAy
08-06-2014, 22:59
Надявам се да си трол

hey.mistery
08-07-2014, 06:06
Купи си сама. Ако те пита защо й обясни, че вече ти трябва и бюстието не ти върши работа, а и не се чувстваш комфортно в него.

zoyex
08-07-2014, 07:26
Просто си купи сама, достатъчно голяма си за да го направиш, отиди с твоя приятелка и огледайте магазините..не е толкова сложно, а майка ти като види сутиена се съмнявам да ти каже нещо, а и е време да осъзнае, че си на 14 ...

per-dead
08-07-2014, 09:23
Т'ва са глупости. Аз почнах да нося сутиен на 12. Кажи и, че вече си голяма и имаш нужда от сутиен. Ако пък те скастри, отиди и си купи сама няма абсолютно нищо сложно. Успех.

Christinna
08-07-2014, 09:32
Уау........ ти така или иначе в един момент ще почнеш да носиш , защо трябва да я питаш? Мойта примерно сама ми купи, не съм я карала или нещо такова, но след като майка ти още не е осъзнала, че си пораснала върви си купи ти.

Ouroboros
08-07-2014, 09:47
Купи си сама. Ако те пита защо й обясни, че вече ти трябва и бюстието не ти върши работа, а и не се чувстваш комфортно в него.

+1

marilyn
08-08-2014, 10:31
Купи си сама, отиди с приятелка в някой магазин и пробвай много модели, докато не откриеш своят. Съветвам те да не си купуваш много скъпи сутиени, защото растеш и може след 2-3 месеца да не ти става.

baby_baby
08-08-2014, 12:55
Вземи си сама

nel32_21
08-08-2014, 16:08
Т'ва са глупости. Аз почнах да нося сутиен на 12. Кажи и, че вече си голяма и имаш нужда от сутиен. Ако пък те скастри, отиди и си купи сама няма абсолютно нищо сложно. Успех.

И аз бях на 12. Казах й да ми помогне. Купихме обикновен бял с дантелка.

SimsonS50
08-08-2014, 16:11
Кажи и "Мамо .. Така и така .. вече съм голяма и т.н. " Обесни и, че вече си за сутиен. Ако не може да те разбере иди и си купи сама.