Galialove
08-07-2014, 16:36
Мъжете кросдресъри са красиви. Приятелят ми е кросдресър. Много ми харесва дългата му кестенява коса. Той не носи перука. Обичам косата на мъжа кръсдресър да е естествена. Много мъже кросдресъри се гримират, но прекаляват с грима и става грозно. Като се гримирата трябва да глидате да изглеждате красиво. Ако сте с мускули на културист няма да ми харесате. Нямам нищо против мускулите стига да не са големи, защото се губи женствеността. Премахнете излишното окосмяване. Много е грозно да сте космати и да носите рокля. Обичам приятелят ми да е с мен докато пазарувам и двамата да пробваме дрехи. Мъже кросдресъри къпете се редовно. Няма нищо лошо в това, че имате и интереси към мъжки и женски теми на разговор. Така става по-интересно. Целувките трябва да са ви страстни а не да са посредствени, като на останалите мъже. В леголото трябва да може да задоволите жената а не само да си направите кефа и до там. Хубаво е да не носите същият модел дрехи, като на приятелката ви. Това, че сте в женски дрехи не ви дава право да се държите, като жена в напечана ситуация. Приятелят ми ме е спасявал от изнасилване. Нищо, че тогава не беше облечен, като мъж. Ако и други жени имат връзка с красдреър да напишат и те в темата какво им харесва в мъжете кросдресъри. А мъжете кросдресъри искам да ги попитам имате ли приятелка.