Влез

View Full Version : Е ето я и моята история за измъчения ми живот .

1234awqqwda1234
08-07-2014, 18:32
Реших направо да направя тема за да го споделя с повече хора и да ми олекне .
Като малък (2,3,4,5 клас ) нашите ми помагаха за домашните защото не можех да се справя сам . Просто не можех беше ми много трудно защото имахме 1000 домашни и с маика ми сме стоели от 18:00 до 12:00 часа сяка вечер , често родителите ми се изнервяха , че не мога нищо самичак и ме удряха с шамари , понякога като закаснявах много след училище 3 ,4 часа и се прибирах след 11 маика ми ме чакаше пред вратата и почваше да ме бие . Но наи ясния ми спомен беше как баща ми ме преби , не бях си написал домашното , като се прибра просто избухна и ми удари шамар аз паднах последваха няколко ритници в корема (като малак нямах психика ,почвах да плача за наи- малкото нещо , родителите ми ме сасипваха). Осъзнах че трябва да се отделя , почнах да уча по 2 часа всеки ден и горе долу закрепвах на 3,4,5 . Баща ми е много избухлив и понякога не може да се владее , ако направя нещо грешно започва да ми вика , че не ставам за нищо , че една горелка не мога да си пусна и че от нищо не се интересувам и за нищо не струвам .Дори на скоро пералнята се развали и аз реших ... - тате даи да видим пералнята , тои- земи отверката от гардероба , върнах се с крастата отверка с която трябваше всъшност да се развият болтовете само , че тя беше по голяма , тои ми се развика ... аз се изнервих , заплаках защото усетих ,че нямам същност баща , ударих с юмрук по стената и си затръшнах вратата . Тои доиде в моята стая , скръцна със зъби и веднага каза да отивам и да я оправя ... беше ми тешко , наричаше ме ревлио и жена . (това беше преди половин година , от тогава на сам се заклех да не роня повече сълзи , да се стегна и повече да не позволявам на никои да ме унижава ). Често съм си мислел да избягам ,защото имах спестени пари , но след като ми мине се осъзнавах и си казвах ''ще се справя , и това ще отмине''
... Аз имах добър и дори добри приятели до 7 клас .. Наи добрия ми приятел с които правехме какви ли не глупости и си бяхме много близки след като се разделихме и отидохме в различни училища не ме потърси повече ... Аз изпаднах в депресия .. (на 17 съм, тази година съм 11 клас) ... В новото училище ме тормозиха много в 8 клас бях слаб и секи ме унижаваше , псуваше ме , изглеждах жалък в техните очи , и може би си е било така . От училище в къщи ,на компютара по цял ден и така 3 години вече . Когато се събуждах сутрин вече исках деня да свърши , с нетърпение чаках да свърши междучасието за да почне часа и да спрат да ме унижават . В първата година плаках често нощем като си мислех за старите приятели и отминалото време . На втората година ( 9 клас) ме закачаха още повече , обиждаха ме , псуваха ме , викаха ми че съм геи , а аз всъщност бях наи- нормалния човек в този клас . Нямаше какво да направя , ходех с наведена глава тормозеха ме освен психически и физически , живеех ден за ден но не се отказвах . Понякога си търсех управдание пред маика ми за да не отида на училище .
10 клас - Миналата година не ме закачаха почити , имаше дори цели месеци в които никои не ми казваше нищо чувствах как ставам приятел с тях . Но не лъгъл съм се , един ден си стоях на чина и момчето което закъсняваше всеки час и дори често не идваше на училище , седна зад мен , почна да ми дърпа стола ,казах му да спре , помолих го, след това се ядосах ,извих раката и му казах да спре . След малко тои стана по време на часа и ме удари с шамар , каза ми как съм смеел да му посягам , развика се на госпожата , дори я обиждаше и хвърли химикал по нея (след това ми доиде адреналина и исках да го убия но дори не посмях да го ударя и съжалявам за което . Преди не бях такъв , в старото училище още докато ми кажеха една дума и вече се палех и почвах да се бия с юмруци колкото мога, маи това съм наследил от баща си) , последствия - никакви . Отново в шок . Обещах на себе си да не се унижавам никога повече и да не си трая и каквото и да става да отвръщам на удара с удар.
Тренирам вече около 5 месеца имам много добра физика и мисля , че мога да набия всеки които ме наранява по някакъв начин.(целта ми не е да се превърна в един от онези които ме тормозят , достатачно ми е да всявам респект и тои дори да спира мислите на хората да ми се подиграват.)
Преди около 1 месец се сбих с един приятел от село (понеже през лятото карам ваканцията тук) , тои ме нагруби , отново опитах да преглътна егото си и да избегна боя само , че не успях този път . Ударих го с юмруци по главата няколко пъти , а тои не отвърна , аз се овладях и си тръгнах . След това се сдобрихме разбира се .
Мисля си за бъдещето , искам след време отново да пиша тук и да довърша историята си , искам да си намеря приятелка , да стана студент , да си намеря добри приятели и добра работа , да имам деца ...

hey.mistery
08-07-2014, 21:35
Всички родители са различни. Твоите явно са от тези с тънки нерви, това де бил техния начин, не особено правилен, но не са ти мислели лошото. Не искам да съм от тези, които са те унижавали или обиждали, но наистина е много женско да ревеш. Реването няма да ти оправи проблемите, както и боя. Опитай с думи, затапи ги с нещо. Никога не съм одобрявала факта, че повечето хора смятат, че боя решава проблемите им. При защита, разбирам, но така да посегнеш на някого, има и по-разумни начини да се справиш със ситуацията.
Майната им, да не ти пука, имай достойнство и себеуважение, изкарай малко самочувствие. Наблягай над ученето и тренировките, другото ще си дойде само. Но това са първите стъпки ..за на там, просто търпение.

789789789
08-08-2014, 00:44
Попринцип в училище винаги има такива неща.. целта е да не им обръщаш внимание дургия вариант пък е да се държиш малко по-наперено и да не сваляш шапка и се опитваш да се шегуваш, ебаваш с другите, но без да прекаляваш.. иначе свиеш ли се ще те смачкат...

Аз не бях от най-послушните да се каже,но не бях и хулиган като малък, но знай,че тея където се правят на ербапи от малки, и гледат да унижат другия по-всякакъв начин на края не стават и за "чеп"........ Наркомани,пияници,безработ ни,седят по-кръчмите и те коментират,..

marilyn
08-08-2014, 09:56
Явно родителите ти са допуснали доста грешки, със сигурност поведението им ти се е отразило зле. Но ти имаш шанс да се промениш и да спреш да си такъв интровертен тип, на който всички му се подиграват. Като за начало трябва да си намериш приятели, всеки човек има нужда от контакти. Защо спря да общуваш с приятелите от стария ти клас? Ти защо не ги търсеше?
Хубаво е, че тренираш и изглеждаш добре. Това ще ти даде самочувствие и пред момичетата. Мислил ли си да сменяш класа? Защо не се преместиш в друго училище?

1234wqeqwe1234
08-08-2014, 10:31
Явно родителите ти са допуснали доста грешки, със сигурност поведението им ти се е отразило зле. Но ти имаш шанс да се промениш и да спреш да си такъв интровертен тип, на който всички му се подиграват. Като за начало трябва да си намериш приятели, всеки човек има нужда от контакти. Защо спря да общуваш с приятелите от стария ти клас? Ти защо не ги търсеше?
Хубаво е, че тренираш и изглеждаш добре. Това ще ти даде самочувствие и пред момичетата. Мислил ли си да сменяш класа? Защо не се преместиш в друго училище?

Аз на приятелите си се обаждах , и те на мен и се събирахме всяка година по 3,4 пъти, защото всички са разпръснати , 1 приятелка е в София (с нея преди постоянно си пишехме ... но ся и с нея толкова ) , други учат в Стара Загора , Приятеля ми за които ви казах ... , с него и с едно друго момиче излизахме няколко пъти и това беше до лятото след 8 клас , след това вече с никои почити не съм се чувал или виждал . Не мисля да им се обаждам , ако се интересуваха от мен щяха да ми се обадят както правеха преди .

seek&destroy
08-08-2014, 11:25
Какво всъщност представляваш ти? Слаб си, приемаш думите на баща ти за истина, предаваш се пред учениците си, позволяваш да отнасят зле спрямо теб, а за това си виновен само ти.
За 20 години всеки ден чувах как нищо не става от мен, как нищо не ме вълнува, това са думите на баща ми, но аз знам колко струвам, така че нечий думи въобще не ме вълнуват, просто останах неразбрана за някой си. А ти си позволил тези нечий думи да станат истина, до толкова, че сам да си повярваш в тях. Трябвало е да стане обратното, именно да се мотивираш.
Слабите винаги се отхвърлят от общественото, това е закон. Можеш да обърнеш нещата, макар че е късно, личността се развива в детството, но най-тъпото оправдание е това с родителите. Никой не ти е виновен, че не си прокопсал и си приел лежерната поза, най-малкото баща ти. Човекът ти е дал живот, дом, топло и храна, пратил те е на училище, от там насетне личностните ти качества и отношенията с околните са само твой приоритет.

1234wqeqwe1234
08-08-2014, 11:53
Може би се предавам пред съучениците си и не им отвръщам защото съм над тях , не ме интересува какво мислят точно пък те за мен , такива хора са ми безразлични . Да нараняват ме , но като се замисля си казвам какво пък им обръщам внимание , пха още две години остават и се надявам повече никои от тях да не видя , дано да ги мачка живота както те мачкаха мен . Но как е възможно собственият ми баща да ме нагрубява , за мен думите са много по силни от юмруците . Как може да ми казва подобни неща и да ми е баща ? Понякога искам да съм без родители . Това беше одавна , маика ми не се е държала грубо с мен от близо 7 години , истинска любов на маика към сина и , постоянно ми огажда и прави какво ли не за мен дори преди ме защитаваше пред баща ми , но баща ми е 2 дена добър 1 ден грубянин и продължава да е така макар да не ми е посягал от около 5/6 години. Няма значение отдаде ли ми се възможност ще се махна и никога повече няма да чуят за мен .

Deadlock
08-08-2014, 14:24
Животът често е скапан, но нямаме какво да направим освен да приемем нещата такива, каквито са. Колкото и да са неприемливи. Не можеш да промениш баща си, нито хората, които те тормозят, нито миналото си. Можеш да се научиш да живееш в покой с тях и да насочваш енергията си към хубавата страна на живота.

Какво харесваш, какво обичаш, какво повдига духа ти?

Потопявай се в приятните усещания, дори да са дребни. Мисли си често за мечтите ти - за студентството, любовта, добрите приятели, които те чакат някъде там. Не давай на болката да те изяде, 'храни доброто и то ще расте.' Желая ти успех!

FemaleEyes
08-09-2014, 14:26
Мисли си често за мечтите ти - за студентството, любовта, добрите приятели, които те чакат някъде там. Не давай на болката да те изяде, 'храни доброто и то ще расте.' Желая ти успех!

С това съм съгласен. И аз всеки ден мисля за мечтите ми и това помага.

FemaleEyes
08-09-2014, 14:29
Между другото това може да те накара да цениш приятелите и нормалния живот. Колкото по-дълго си зле, толкова по-добре ще се почувстваш накрая... поне така предполагам според моето психическо състояние.