Влез

View Full Version : Свалки в басейна

alpinab2.5
08-08-2014, 08:22
Здравейте, преди около седмица започнах да ходя на басейн редовно (преди няколко години тренирах плуване и техниката ми е много добра) и там има доста хубави момичета ,това е ,че сега си търся приятелка и искам да се запозная с някоя мацка там но не знам как да заговоря.Моля да ми дадете някакъв съвет от там на татък съм аз!

FriskyQT
08-08-2014, 10:10
Кажи й, че ако почне да се дави определено не би я оставил да се удави. Или просто й кажи "Ако не бях гей вече щеше да си моя" , но гледай да е момиче с доста голямо самочувствие, тези поне може да ти отговорят с нещо от сорта на " Аз мога да те върна в правия път" :D

alpinab2.5
08-08-2014, 14:41
Кажи й, че ако почне да се дави определено не би я оставил да се удави. Или просто й кажи "Ако не бях гей вече щеше да си моя" , но гледай да е момиче с доста голямо самочувствие, тези поне може да ти отговорят с нещо от сорта на " Аз мога да те върна в правия път" :D
Това , което ми казваш не ми допада по скоро мисля да и кажа нещо от рода "здрасти" след това да кажа ,че съм я объркал с друго момиче и ....

RapExotic
08-08-2014, 18:54
Това , което ми казваш не ми допада по скоро мисля да и кажа нещо от рода "здрасти" след това да кажа ,че съм я объркал с друго момиче и ....

Да, най-добре: -Здрасти -Как си? - Как се казваш? -От съде си! - На колко си? -Ко праиш?..

Само гледай да гледаш малко по-идиотски за да не те вземе на сериозно.

vikAy
08-08-2014, 21:11
https://www.facebook.com/motikarq3.0/photos/a.775468975813782.1073741828.758208904206456/874968855863793/?type=1&theater

NambyPamby
08-09-2014, 04:22
Такива свалки по басейни винаги са ми били много тъпи. 8-) Ходя на басейн да хвана тен и да си лафя с някоя приятелка, не да ми досаждат някакви типове. Обикновено тия, които са много напористи на басейните да се социализират, са много, много тъпи парчета. Още помня как бях на басейн с една приятелка и един сваляше едно момиче на съседния шезлонг, като разговора беше нещо подобно от негова страна(момичето му отговаряше накратко и прояви волско търпение, аз ако бях да съм го нацелила с нещо):"Много си хубава. Довечера ще ходиш на дискотека значи. Аа там ли ще ходиш на дискотека, то и аз ходя там често. Искаш ли да ми дадеш номерчето си? Еми, имам си приятелка, ама тя е девствена и не ми пуска, май ще късаме скоро, да се видим довечера, ако искаш?"... 8-) Уникална свалка просто, уникален тип, не се забравя. 8-)

alpinab2.5
08-09-2014, 06:08
Такива свалки по басейни винаги са ми били много тъпи. 8-) Ходя на басейн да хвана тен и да си лафя с някоя приятелка, не да ми досаждат някакви типове. Обикновено тия, които са много напористи на басейните да се социализират, са много, много тъпи парчета. Още помня как бях на басейн с една приятелка и един сваляше едно момиче на съседния шезлонг, като разговора беше нещо подобно от негова страна(момичето му отговаряше накратко и прояви волско търпение, аз ако бях да съм го нацелила с нещо):"Много си хубава. Довечера ще ходиш на дискотека значи. Аа там ли ще ходиш на дискотека, то и аз ходя там често. Искаш ли да ми дадеш номерчето си? Еми, имам си приятелка, ама тя е девствена и не ми пуска, май ще късаме скоро, да се видим довечера, ако искаш?"... 8-) Уникална свалка просто, уникален тип, не се забравя. 8-)
Мацка при мен случея е ,че басейна е закрит
което прави нещата малко по сложни затова искам съвет тук.А според мен няма нищо лошо да свалям там просто засега това ми е най удобния вариянт.

Cornix
08-09-2014, 20:07
Лично аз казвам нещо от сорта на (тъй като повечето са неотлъчно от приятелката си и често и аз съм поне с един приятел) та казвам нещо от сорта на "Извинявайте че ви притеснявам момичета, но се надявах ако нямате нищо против с приятеля ми ето там да се запознаем с вас, тъй като ми изглеждате симпатични и интелигентни хора, с които общуването би било приятно" при мен работи...

alpinab2.5
08-10-2014, 10:24
Така след като прочетох някои неща реших да действам но за мое голямо съжаление днес никоя не ми грабна окото.Надявам се утре да направя първата стъпка и ще споделя какво е станало.

d-r.Zob
08-13-2014, 14:57
Пич, след като си отишъл да се перчиш с мускули, не ти трябват интелектуални съвети. Трябва да използваш само стандартните фрази, нищо особено.

Novsymmmmm
08-14-2014, 17:43
Днес на плажа едно красиво момиче ту ме поглежда, ту гледа небето.. ту дойде от единия край на басейна до другия точно до мен..ту аз я гледам, ту тя ме гледа.. ам аз глупчото, а след малко, а след малко и така и не я заговорих, тя си тръгна..(много късно 4 часа отидох на плажа,тя към 5 си тръгна..) Ам прекалено много хора имаше бе.. Да я заговориш, ам ако не ти отвърне малко ще е конфузно.. ;х

BeTheOne
08-14-2014, 17:52
Най-малкото - щом ходите на плуване значи имате общ интерес. Винаги може да се завърже разговор по темата. Целта на първия контакт е да се запознаете и нищо повече. След това вече всеки път като се срещате на басейна ще си лафите. Следващата крачка е излизането с цел да се поопознаете и така.

Няма какво да се чудиш много много. Ако плувате в един коридор си караш направо - Здрасти аз съм еди кой си. От кога плуваш... ок хайде че трябва да правя 200.... кой клас си.... къде учиш... тръгваш ли или аз да тръгвам?... Така показваш, че си общителен и лесно се вписваш в различни среди на обществото. Това е един абсолютно нормален разговор на хора, които плуват в един коридор. Вече ако искаш да правиш впечатление за нещо повече си излизате някъде да се посмеете и се сближавате.

Поздрави!

BeTheOne

alpinab2.5
08-16-2014, 16:33
Така да пораздвижа темата малко.
Днес когато отидох на басейна в единия коридор имаше едно момиче с хубаво тяло ,което плуваше доста добре ,абе личеше си ,че плува редовно.Направи ми впечатление ,че често ме гледаше ,а аз правих същото.Проблема е там ,че днес не бях много в настроение и не я заговорих.Сега много съжалявам дано утре пак да се видим и да действам.