PDA

View Full Version : Защо ми закъснява..?

Fifth Gorgeous
08-08-2014, 08:58
Здравейте! Знам, че има много такива теми, но не ми се искаше да вдигам стара тема, затова направих нова. На 17 години съм момиче....По принцип цикълът ми идва всеки месец на време или дори малко по-рано, но този месец закъснява с 2 дни засега, което не е много време, но все пак се притеснявам. Преди две седмици някъде бях на море заедно с приятелят ми (Заедно сме от повече от година), разбирате мисля, че секс сме правили но винаги използваме предпазни мерки, а когато той тръгне да свършва го вади, въпреки, че ползваме презерватив. По някой път го правим без, но не докрай, по някое време слагаме презерватив, за всеки случай. Знам, че има много причини за закъсняване на цикъла - дълго пътуване (което при мен е на лице), смяна на климата (което е очевидно), сваляне на килограми и какво ли не още. Но аз много се притеснявам, да не би случайно по някакъв начин да съм забременяла. Мисля, че е рано за тест все още, а и нямам никакви признаци.
Докато бяхме на море, по време на секс, заедно с пениса си, той вкара и няколко пръста, при което последва малко кървене, което аз си обяснявам като цялостно късане на химената, понеже знам, че при първия полов контакт има кръв, а при нас нямаше, а и знам за частичното късане на ципата, което е достатъчно, за преминаване на мъжкия член. А след късане на ципата може цикълът да закъснее.
Също така, се замислям дали не съм прекалено слаба и това също да е причина - 1,70 съм и съм 50 кг, иии постоянно се лишавам от това и онова...
Мисля, че има много фактори, които може да са повлияли на цикълът ми този месец, но имам ли основание за притеснение от нежелана бременност според вас? Приятелят ми е сигурен, че не е станало нищо, но аз много се притеснявам...
Наистина благодаря много, за времето, което сте отделили да прочетете тази тема, която е малко дълга....:)

OMGOMG
08-08-2014, 09:43
Кото има толкова много теми поне си направи труда да ги прочетеш. Иначе има 55% вероятност да надуеш корема (тази •• смазка•• на пенисът е прецакала много хора

zoyex
08-08-2014, 09:49
Купи си тест за бременност от аптеката, не е рано..минали са 2 седмици, а и ти е 2ри ден от закъснението.Направи един сега и още един след 1 седмица, при случай, че още не ти е дошло.

marilyn
08-08-2014, 10:08
Сигурно е от пътуването, защото сте се пазили. Не е рано за тест, направи си щом толкова се притесняваш.

Fifth Gorgeous
08-08-2014, 15:26
Направих си тест Sure Check и е отрицателен, след 2 дни ще направим още един, ако все още не ми е дошло. Но определено се успокоих доста след като показа 1 чертичка.

zoyex
08-08-2014, 18:24
Споко тогава :) Ще ти дойде скоро.

Fifth Gorgeous
08-08-2014, 18:55
Кото има толкова много теми поне си направи труда да ги прочетеш. Иначе има 55% вероятност да надуеш корема (тази •• смазка•• на пенисът е прецакала много хора
Ами 2 дни това съм правила :)

Fifth Gorgeous
08-08-2014, 18:56
Споко тогава :) Ще ти дойде скоро. и аз така се надявам....

Beatris Dimitrova
08-13-2014, 13:29
при мен има подобно нещо последната ми ментруация бешена 15 юни до днес нее идвала не използваме презераватив просто се пазим :Д тетс все още не съм правила вие на какво мнение сте нормално ли е да ми закъснява толкова много /

Colouring
08-13-2014, 13:45
^Сериозно ли или тролиш? Защото ако не ти е идвало от 15 юни това е супер много време, на всичкото отгоре не ползвате презерватив, но "се пазите". Прекъснат полов акт грънци. Тичай до аптеката...

Chimairah
08-13-2014, 14:26
Не го прави без презерватив.. просто.. недей ! Където е една минута, там са и 15... Все тая за колко малко и дали сте стигнали до края, или не... Най-вероятно ще ти дойде.. и спри да се притесняваш иначе може още повече да ти закъснее :))
Гледам последно си писала на 8ми .. дано да ти е дошло до сега ... ;д
Иначе не ги прави тея глупости да го правиш без презерватив дори "за малко" , ако не си готова да си понесеш последствията ; )