PDA

View Full Version : Търся мнението на форума обича ли ме или ме използва за да се кефи на фетиша си?

dexterTV
08-08-2014, 16:48
Още от малък винаги тежах повече от другите. Едър съм и сега, но имам и приятелка. Тя е слаба и има фетиш към гърдите ми, а те са добре оформени. Запознахме се в училище. Тогавя бях 9 клас. Всъблекалнята по Физкултура едно момче ми се позиграваше. Каза, че съм имал гърди, като на момиче. След, като излязохме той продължи а аз търпях. Страхувах се да го нападна. Тогава Вероника от моят клас му удари два шамара и каза ако още един път се подиграваи с него ще те наритам. Той не очакваш и не отвърна и кротна. След часа и благодарих и я поканих да и помогна по Математика за да се справи на контролното в знак на благодарност. Трудно и беше с Математиката. Тя прие. Обясних и и по едно време ми налетя аз не очаквах, но правихме секс в стаята ми. Станахме неразделни. Минаха около три месеца откакто се познавеме и тогава бяхме у тях и тя се разкри пред мен каза, че имала фетиш към гърдите ми и много иска да ме види облечен със сутиен. Аз си помислих, че ми се подиграва и отказах тогава тя се разплака. Не го очаквах от нея. Усетих, че е искрена и тя ми купи на следващият ден сутиени понеже моят размер е голям. Хареса ми и на мен да се гледам със сутиена а също и ми беше удобно за гърдите. Минаха години и и предложих да се оженим. Но един приятел, който винаги ме е подкрепял каза, че греша и, че ме използва заради фетиша си. Този приятел е гей, но това не ме интересува. Винаги ми е помагал.
Търся мнението на форума обича ли ме или ме използва за да се кефи на фетиша си?

xoxi
08-08-2014, 16:56
Аааха да ти повярвам. Твоят гей приятел те издаде. Пууу.

dexterTV
08-08-2014, 17:01

Аз когато се сприятелявам не гледам сексуалната ориентация. Този приятел винаги ми е помагал. Когато нямах джобни той ми даваше. Споменах, че е гей, защото усетих, че разбира от любовта повече от мен пък аз съм хетеросексуален. Но ми се иска да греши и търся мнението на форума.

Ouroboros
08-08-2014, 17:19

:D :D :D

Аз когато се сприятелявам не гледам сексуалната ориентация. Този приятел винаги ми е помагал. Когато нямах джобни той ми даваше. Споменах, че е гей, защото усетих, че разбира от любовта повече от мен пък аз съм хетеросексуален. Но ми се иска да греши и търся мнението на форума.

Мне, не ти се получава. Притеснително е как си фантазираш това да ти се случи, щом го пишеш у форума. И откъде накъде по дяволите, гейовете разбират повече от любовта?! Факта, че са нежни и мекокиткови, не ги прави разбирачи в любовта.

dexterTV
08-08-2014, 17:28
:D :D :D

Мне, не ти се получава. Притеснително е как си фантазираш това да ти се случи, щом го пишеш у форума. И откъде накъде по дяволите, гейовете разбират повече от любовта?! Факта, че са нежни и мекокиткови, не ги прави разбирачи в любовта.

Не търся нещо да се получи ако търсех щях да напиша голямата простотия във форума.
Разказвам за себе си.

batistuta
08-08-2014, 17:35
Носи си сутиените като ти е кеф .Всичко ще е наред :D

RapExotic
08-08-2014, 18:58
Ето от къде тръгват гейовете ..

HollyGolightly
08-09-2014, 05:22
Споменах, че е гей, защото усетих, че разбира от любовта повече от мен пък аз съм хетеросексуален.
https://alienationmentale.files.wordpress.com/2013/10/simon-cowell.gif
Добре, че са гейовете, та да разберем и ние нещо за любовта

draid
08-09-2014, 11:25
Форумът проговаря:
"Чадо, избави света от присъствието си, в името на отца и сина и светия дух. Амин"

de-X-ter
08-11-2014, 08:24
само ми петниш ника...тлъст травестит! Ако момичето е с теб само заради циците ти...то жалко за нея!
Вече е друг въпросЪ ако ти си с нея, щото е единствената дето ти е пуснала! Ако е така...много жалко за теб!

Спри да носиш женски дрехи! Повърнах!