View Full Version : момичета и момчета МОЛЯ ВИ ЗА СЪВЕТ!
потребител77
08-08-2014, 17:23
Здравейте! Искам да споделя моята история с вас и ако може да ми дадете съвет, да споделите и вие вашето мнение и наблюдения! Момиче съм и досега съм си нямала приятел, даже не съм и прекарвала време с момчета от много време, само си пиша в скайп, фейсбук….но едно момче иска и да се срешнем, да отидем на плаж …. И тук идва моят проблем….имам хиляди комплекси свързани с това, че съм с необезкосмени ръце, мъхчета по корема, използвам самобръсначка за останалите зони и то още на следващия ден го няма ефектът от гладкост…. Да ще кажете има и други методи, с който може да се обезкосмяваш… да знам, но на този етап имам причини да не мога …. Та според вас нелепо ли ще изглеждам в очите на едно момче … моля ви споделете какво мислите, сблъсквали ли сте се с подобна ситуация….отсега не мога да се справя, а не ми се мисли един ден ако се стигне до по интимни отношения…ЩЕ СЕ РАДВАМ ДА НЕ ПОДМИНЕТЕ ТЕМАТА!
batistuta
08-08-2014, 17:34
Няма да изглеждаш зле . И като се стигне до по интимни отношения - ако тялото ти , такова каквото е , отблъсква партньора ти - смени си партньора . There is plenty of fish in the sea . И съвет от мене - със сигурност недей да тръгваш да си обезкосмяваш "мъхчетата" както казваш по корема .
SimsonS50
08-08-2014, 17:43
На твое място бих се обезкосмил преди да ида на плаж. Или пък ако имаш излишни пари да идеш да лазерна епилация, която ще ти премахне космите завинаги. Аз лично съм момче и не харесвам момичетата да имат косми . Успех :)
потребител77
08-08-2014, 17:50
и аз искам да изглеждам добре, но както казах единственият начин засега е само самобръсначката, от която ефекта е нетраен ..... :(
SimsonS50
08-08-2014, 18:25
Доста се поразрових в интернет. Ето ти линк :
http://www.tialoto.bg/a/127-dekorativna-kozmetika-i-maski/25547-otarvete-se-ot-podkozhnite-kosamcheta/
Дано съм ти помогнал . :)
Избръсни се точно преди да отидеш на плаж и готово.
потребител77
08-08-2014, 19:21
благодаря на всички, които отговориха !
Ouroboros
08-08-2014, 21:41
А... Защо не идеш при козметик за кола маска?
потребител77
08-10-2014, 09:22
А... Защо не идеш при козметик за кола маска?
не разполагам с лични средства, а и вкъщи никога не се е говорило на подобни теми.......
Chimairah
08-10-2014, 10:52
Ами.. повдигни темата.. или кола маска или епилатор.. идеална работа ще ти свършат и двете...
"Мъхчето" на корема изобщо не го пипай.. трябва ли да си като гол охлюв.... + това въпросното мъхче ще изчезне с възрастта ако не го третираш...
А за ръцете.. ако космите ти са русички изобщо не се тормози... ако цветът им е по-тъмен.. то или кола маска или епилатор, защото с бръснача ще заприличаш на момче в ръцете...
Иначе сега ако нямаш друга алтернатива, освен бръснача - избръсни се точно преди да отидеш на плаж ... Но пак казвам "мъхчето" и ръцете най-добре е ги пипай изобщо...
И се опитай да посъбереш смелост да споделиш, че вече си достатъчно голяма и имаш нужда от нещо по-ефективно за обезкосмяване като епилатор или пари за кола маска... :)
baby_baby
08-10-2014, 14:51
Махни си космите с епилатор със съмообрасначката не си е работа
Waaazzaaaap
08-11-2014, 17:08
Поне си избръсни ръцете, повечето хора, които познавам не им става яко като видят момиче с такива ръце.
Ouroboros
08-11-2014, 18:02
не разполагам с лични средства, а и вкъщи никога не се е говорило на подобни теми.......
Ако не повдигнеш дума за тази тема, няма и да се говори. Едва ли родителите ти ще те кандърдисват да ходиш на козметик. Кажи им и отидете с майка ти.
Пропускаш варианта в който майка и е по-възрастна и не се обезкосмява.
Между другото до сега не съм срещнал жена чиито "мъх" по корем, ръце да ми направи впечатление, така че вероятно се филмираш излишно.
Говори с майка си, тя може би изобщо не се сеща, че космите са ти проблем. Ако имаш мъх по ръцете, не мисля, че е смущаващо. Виж, вече някакви по-сериозни косми са неприятни. В краен случай ги махни със самобръсначка, но след това се опитай да си направиш кола маска.
В домашни условия можеш да си направиш кола маска и сама, няма да ти излезе скъпо, трудно е на самия себе си, но не е невъзможно.
А защо не му предложиш друго място за среща, на което ще се чувстваш по - комфортно?
Ouroboros
08-12-2014, 07:11
Пропускаш варианта в който майка и е по-възрастна и не се обезкосмява.
Така е. В такъв случай майката може да иде за придружител.
dimitar_ak
08-12-2014, 07:29
Може да използваш крем епилатор. Става бързо и държи повече от самобръсначка.
потребител77
08-12-2014, 08:25
Благодаря ви много за отговорите, дано скоро се справя с това си притеснение :(
HristoGavrilov
08-12-2014, 10:50
Момиче, важното е да се чувстваш комфортно в кожата си. Ако се харесваш както си, не прави промени. Няма нужда да си част от масата. Обществото, в което живеем е изкривено. Не бъди заслепена от него. Бъди себе си и бъди естествена. Ако някой не те харесва такава, каквато си и не уважава собственитети избори и предпочитания, то той не те заслужава. Никога не се променяй за никого.