View Full Version : Не го ли заслужавам?
love1234
08-09-2014, 18:31
Единственото нещо, което искам е да съм с човек, който да ме обича и подрепя, да е влюбен в мен и винаги да сме заедно и той да е точно човека, който аз искам. Толкова много ли искам, че никога не става така?!
hey.mistery
08-09-2014, 19:41
От небето ли очакваш да ти падне?
С времето ще намериш и такъв човек, няма да е точно когато искаш. Имай търпение.
На колко си?
Маргаритка
08-09-2014, 19:48
Колко хора се питат това, чакайки голямата любов да ги намери, докато стоят пред компютъра, примерно.
Както ти написаха, щом искаш нещо - търси го. Ще си блъскаш главата веднъж,два пъти, пет пъти, но няма нищо невъзможно. Търпение и всичко ще си дойде на мястото.
RapExotic
08-09-2014, 19:58
А не искаш ли освен това да има и спортна кола, голяма заплата, няколко апартамента, тяло на древногръцки бог, да те води на почивка на Хаваите по 2-3 пъти годишно, да ти дава по 1000лв. джобни на ден .. ?
Chimairah
08-10-2014, 10:15
На колко си изобщо? ....
Както и да е.. Като за начало няма как да си намериш някого ,когато седиш и си блъскаш главата пред компа и се самосъжаляваш.. излез навън, забавлявай се.. и все някога ще го намериш...
Единственото нещо, което искам е да съм с човек, който да ме обича и подрепя, да е влюбен в мен и винаги да сме заедно и той да е точно човека, който аз искам. Толкова много ли искам, че никога не става така?!
Да, толкова много искаш. Няма да го намериш, защото не съществува!
DisappointedDreamer
08-12-2014, 06:52
винаги да сме заедно и той да е точно човека, който аз искам.
:Д
sweety933
08-12-2014, 10:27
Надали е до заслужаване.Идва, когато най-малко очакваш, но чак "винаги" заедно недей отсега да имаш такива очаквания, че не се намира въобще лесно такъв човек.
nemogadasesetq
08-12-2014, 10:35
Всичко с времето си,бе.Недей бърза.Има хора срещат идеалната половинка на 40-50.Успокой се :) Забавлявай се,живей си живота и не го мисли.