Влез

View Full Version : Имам проблем с едно момче моля помогнете :/

diddye
08-09-2014, 20:16
Напоследък преди 2-3 месеца се сближих с едно момче,което си харесах и сме най-добри приятели казах му,че го харесвам и след няколко дена ми каза "Сори,няма да се получи" адски объркана съм ,защото напоследък се гушкаме и си говорим и не знам какво да правя ?

Маргаритка
08-09-2014, 20:27
Ами човекът е точен и ти го е казал. На сила хубост не става, няма нужда да се объркваш като цяло.

Light_Dreamer
08-09-2014, 21:03
Щом няма чувства към теб, разбира се, че няма да се получи. Няма смисъл, останете си само приятели. :)

Chimairah
08-10-2014, 10:12
Той просто ти е казал как се чувства - не иска да е с теб и толкова. Трябва да го приемеш... изобщо няма за какво да си объркана... Просто го забрави...
Най-добре се отдръпн от него, а да не страдаш и да успееш да го превъзмогнеш по-лесно, вмеско всеки ден да се нараняваш...

RapExotic
08-10-2014, 15:36
..се сближих с едно момче,което си харесах и сме най-добри приятели ..

Като си харесаш някой не позволявай да ставате "най-добри приятели", защото излизане от тази зона няма.

Kitty Bloom
08-10-2014, 23:15
До болка ми е позната тази история... Излизаме от няколко месеца, някъде на втория месец му признах и отговорът му беше, че не иска никога никой да се влюбва в него или да го харесва и тн, абе отряза ме. Обаче всичко си продължи както преди и дори нещата се задълбочават, редовно се прегръщаме и боричкаме, но по едно време се започнаха яко сърца и целувки в чатовете и намеци за целувки и гушкане на живо... И нямам абсолютно никаква идея какво цели... Сори, че си пиша тук романите, но исках да ти покажа, че не си само ти на тоя хал. Таа при мен решението си дойде сякаш само - и двамата почнахме работа за лятото, а той е от съседен град и вече си пилем много рядко и не сме се виждали от месец. Разстоянието ми помага да осъзная, че нямам бъдеще с човек, който се страхува от обвързване и не знае какво иска. Липсва ми, но вече не мисля непрекъснато за него както преди, избягвам да слушам всякакви любовни песни, но вече не ги свързвам с него. Предполагам на края на лятото пак ще продължим както в началото, но ако няма развитие и сне в застой просто ще прекратя контакт. Таа, съветвам те да кажеш на твоето момче, че искаш да разбереш дали те счита за приятелка или нещо повече и да спрете с флирта навреме преди да си развалите приятелството, както вероятно ще се случи с мен. Успех, и сори още веднъж за историята. :D

hey.mistery
08-11-2014, 01:39
За 2-3 месеца чак пък най-добри прияте lol. И приятелките ти те прегръщат понякога, но това не означава непременно, че те харесват кто нещо повече от приятелка. Просто се е държал съвсем приятелски с теб, а ти си го разбрала по друг начин. Няма какво толкова да ди объркана.