Влез

View Full Version : Да му призная ли?

X.Ilieva
08-09-2014, 20:35
Здравейте,
Имам нужда от съвет, за да взема правилно решение по следния случай ....
Преди горе-долу 5 месеца, имах приятел. Той е първото момче, което обикнах с всичките му недостатъци, а те наистина са много. До ден днешен още имам чувства към него, но не съм му го споделила. Търсим се един друг, искам да кажа, че често се чуваме по телефона, и когато разговарям с него имам чувството, че сърцето ми всеки момент ще изскочи, а разговорът не е кой знае какъв. Питаме как съм и какво е новото покрай мен. Рядко се виждаме, и то ако се видим винаги е било само за едно - секс. Но както и да е. Тия дни взехме по често да се чуваме, но си говорим по различен начин - всякаш не сме се разделяли. Това е необичайно попринцип, разговорите ни не са били никога над 3 минути, а сега надвишават 20.
Горе-долу това е на кратко и въпросът ми към вас е дали да му споделя за чувствата си или той само ме използва и да си замълча.
Благодаря предварително! :)

diddye
08-09-2014, 20:47
Кажи му ,че го харесваш,но ако на 1 вия ден се почне с секса не се давай ... :) Явно няма да те заслужава

Eagle 123
08-09-2014, 20:49
Така като гледам, тя си се дава и без да са заедно, така че тва не е същественото.. По-добре го питай дали има някакви по-сериозни чувства спрямо теб, дали би желал да сте заедно и дали иска да споделяте взаимно бъдеще ..

Chimairah
08-10-2014, 10:09
Сподели му какво чувстваш .. ако те отхвърли, значи иска само секс и спри да се занимаваш с него... Крайно време е да разбереш какво наистина иска от теб и дали има смисъл да поддържаш каквато и да било връзка с този човвек, тъй като ако се интересува само от секс, то няма смисъл да се тормозиш и нараняваш ... просто си изяснете отношенията :)

XXXBOYXXX
08-10-2014, 10:38
Сподели му какво чувстваш .. ако те отхвърли, значи иска само секс и спри да се занимаваш с него... Крайно време е да разбереш какво наистина иска от теб и дали има смисъл да поддържаш каквато и да било връзка с този човвек, тъй като ако се интересува само от секс, то няма смисъл да се тормозиш и нараняваш ... просто си изяснете отношенията :)

Супер коментар!!!!! :)

RapExotic
08-10-2014, 16:08
Ти си имала връзка с него и от 5 месеца сте разделени, но продължаваш да му се даваш, нали така?

Не се вкарвай в някакви любовни истории. В момента си му просто секс играчка. Ако е искал да сте отново заедно до сега да е направил нещо по въпроса.