Влез

View Full Version : Дали е възможно влюбване само от поглед?!

latinmoon
08-12-2014, 06:58
Здравейте! Реших да споделя тук шибания си късмет или каквото е там, защото няма на кой и тежи.. Преди 2 дена имаше турнир по стрийтбол тук (извън България съм) и участвах.. Та всичко ок - в главата ми беше предимно баскет тези дни. Но, за съжаление се влюбих само от поглед (е не баш от пръв). По време на другите мачове се разхождах около игрището и беше пълно с народ. С едно момиче си попречихме и ѝ направих път, защото си беше бая тесничко и тя ми благодари. След 1 минута тя дойде много близо до мен (нямаше никой около нас, но се виждаше игрището и как играят). Седя, седя, видях с периферното си зрение, че ме гледаше много и продължително, но аз я поглеждах когато тя не ме гледаше (лапешка му раота, дет се вика). И така поне 5-10 мин. Мислих си да я заговоря, ама тя си изглеждаше местна (познават се от пръв поглед), а аз не им разбирам езика пък и не знаех дали аджеба знае английски.. След около 10 мин тя се отдалечи на 3-4 метра.. Седя, седя и след още 5 минути отиде и седна при приятелките си.. Не съм сигурен дали е искала да я заговоря, ама не намирам смисъл,ако не е искала, да седи точно до мен толкоз време. Е изтървах момента.. Поне я видях къде седна.. Е стана така, че паднахме последния мач и моите хора си тръгнаха, само аз останах. Отидох и набрах малко цветя, сложих ги в раницата (наблизо имаше) и пак отидох и се надявах на удобен момент.. Седях към 2-3 часа прав и се правех, че гледам мачовете, ама очите ми бяха само в нея.. Разменихме пак много погледи.. Тя все беше с нейните си приятелки макар и май да не искаше да е с тях, защото беше със слушалки и не говореше много.. Абе "удобен" момент не дойде и те заминаха на някъде. Няма как да я намеря. Не знам къде живее, как се казва и се чувствам преебан и тъп, защото няма как да я намеря. От тогава все си мисля за нея колкото и странно и да звучи. Вчера дори се разходих и седях около мястото на турнира и се надявах да я видя, но не я видях.. Деа възможно ли е деа съм се влюбил само от поглед :/ ?! Някой сигурно ще пита на колко е тоз - на 16 съм.. Някой сигурно ще пита на колко е тя - или колкото мене или с 1-2г. по-малка..
Благодаря на всеки отделил време ..

hey.mistery
08-12-2014, 07:23
Симпатии, ок. Ама чак влюбване от пръв поглед.. аз не вярвам в тези неща, трябва първо да заговориш човека, да го поопознаеш и да видиш как е на характер, преди това всичко е само симпатия.
Можел сипда я заговориш, надали не знае английки. Ако имаш късмет ще я срещнеш пак, ако си в малко градче, примерно. Може да я видиш на следващия мач, ако има такъв скоро.

nemogadasesetq
08-12-2014, 10:43
Това не е влюбване.Просто някви симпатийки.Ще отминат с времето.