Влез

View Full Version : въпрос към всички "?"

Teryy
08-13-2014, 12:01
мислите ли че момичетата по често се сърдим за глупости и по голямата причина във връзките е заради нас.. Очакваме много по вече уважение от другата страна ... държим се детско

AngelBelchev
08-13-2014, 12:03
По-скоро е 50/50.

paradosou
08-13-2014, 12:07
По-скоро е 50/50.
Да. Даже май в повечето връзки край мен предимно момчетата драматизират. Много мъжко, няма що :(.

AngelBelchev
08-13-2014, 12:11
Зависи и от възрастта на момчето, от опита му с момичетата, етц. Един 20-годишен ще се филмира много повече от някой на да кажем 30.

paradosou
08-13-2014, 12:14
Реално и на 20 ще предизвиква смях. Ако трябва да поставяме рамки, да кажем, че до 16, максимум 18 е приемливо.

sometimes_
08-13-2014, 12:23
Аз мисля, че жените сме виновни за по-голямата част от скандалите. Често драматизираме напълно излишно, изопачаваме нещата и се вкарваме във всевъзможни филми. Не може всеки път, когато гаджето ни реши да излезе с приятели, ние да решаваме, че лъже и ще изчука всяка срещната. Прекалено ревнивни сме и прекалено дребнави. Аз се опитвам да избягвам всичките тия неща, но...невинаги ми се получава. :D

DarkTemplar
08-13-2014, 12:33
Мисля, че сте прекалено емоционални и имате навика да манипулирате себе си и околните. Не винаги е с някаква цел, понякога го правите неусетно за самите вас.

"Жените, тези жадни за драма създания."

FemaleEyes
08-13-2014, 12:35
От 10 до 17 годишни ги намирам за лигли, от там нататък не знам вече.

AngelBelchev
08-13-2014, 12:46
Не може всеки път, когато гаджето ни реши да излезе с приятели, ние да решаваме, че лъже и ще изчука всяка срещната.

Като се замислиш той ако реши да изневерява, ти и да ревнуваш и да се дразниш - той ще го направи. Същото важи и за другата страна. С кое да е от гаджетата ми никога не съм правил проблем като иска да излиза без значение кога и с кой, трябва някакво доверие да си имаме. Една моя бивша ми беше кръшнала веднъж, аз изобщо нямаше да разбера ако сама не ми беше казала, не го и предполагах даже :) Но чудо голямо, зарязах я без много разправии, живи и здрави сме и живота си продължава. Като няма да е тя - друга ще е.

Chimairah
08-13-2014, 12:46
По-скоро е 50/50.

+
И момичетата и момчетата имат някаква странна 'дарба' да драматизират, когато става въпрос за връзки..

sometimes_
08-13-2014, 13:09
Мъжете се научиха от нас.

FAKE IT
08-13-2014, 13:47
Проблемът е в това, че момчетата не знаят как да се държат с момичета и обратното. И двете страни не искат да възприемат, че срещу тях седи човек с различно устройство на мозъка и имат нереални очаквания. Той вместо да направи така, направи еди как си, тя вместо да ме разбере почна да мрънка и да се сърди и бла бла.

AngelBelchev
08-13-2014, 13:49
О, много добре казано!

RapExotic
08-14-2014, 08:52
Не. Зависи от нервната система, умствения капацитет на индивида и умението му да се справя в различни ситуаций. Обикновенно във връзката единият е по-избухлив, по трудно сдържа емоциите си и често създава проблем за някой дребни неща, които нямат съществено значение. Другият пък от своя страна е по-спокоен и гледа да оправи положението без излишни кавги. Това може да бъде както момичето, така и момчето. Все пак това е по-добрият вариант, защото ако и двамата са с твърде спокоен нрав ще си омръзнат бързо, а ако са холерици пък ще се изпокарат. Трябва да има баланс между двамата.

sweety933
08-14-2014, 10:26
Сякаш да, но наистина зависи от човека, има ги някои много ревниви мъже например, има и жени, които не се впечатляват от нищо и не издребняват.

the_black_mamba
08-14-2014, 15:34
Познавам момичета, които драматизират прекалено, но също така познавам и момчета, които правят същото... така че е 50/50

draid
08-14-2014, 16:21
Случва се и следното, ако не се оплакваш, че излиза не се интересуваш с кой и какво прави се стига понякога до момента в който някой жени решават, че не ги обичаш щото не ги ревнуваш и започват целенасочено да се опитват да го правят, след като ти не се поддадеш ти вдигат скандал, че не се интересуваш от тях.